Kuhmon kamarimusiikki 50 v - Nostalgia 15.7.-17.7.2019

Kuhmon Kamarimusiikki täyttää 50 vuotta ja tapahtumaa juhlistetaan Nostalgia-teemalla. Lähde mukaan nauttimaan konserteista ja Kuhmon kauniista luonnosta! Kamarimusiikin lisäksi tutustutaan lieksalaisen edesmenneen kuvanveistäjän Eva Ryynäsen ateljeeseen Paaterissa sekä vieraillaan Bomballa Nurmeksessa.

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, Asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelmassa mainitut ruokailut, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut
• 2 x tunnin konserttilippua ja 1 x kahden tunnin konserttilippu
• asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan

768 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 15.7.
Kuhmo, konsertti
Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla ja lento Kajaaniin, mistä kuljetus Kuhmoon ja majoittuminen hotelli Kalevalaan. Yhteinen kevyt päivällinen hotellissa ennen illan konserttia Kuhmo-talossa. Kuljetukset bussilla konserttiin ja takaisin. (P)

2.päivä, 16.7.
Eva Ryynäsen ateljee, Lieksa ja Bomba

Aamiaisen jälkeen lähdetään Lieksaan tutustumaan kuvataiteilija Eva Ryynäsen taiteilijakotiin, Paateriin. Ryynänen käytti puulajeja hyvin monipuolisesti ja suurin osa hänen veistoksistaan on valmistettu puusta. Erityisen tärkeä materiaali hänelle oli mäntypuu, varsinkin vanha, kookas punahonka. Lounas Timitran Linnassa, joka on entinen rajavartioston komentopaikka ja persoonallinen kulttuuri- ja ruokakohde. Paluumatkalla vieraillaan Nurmeksessa Bomban talossa, joka esittelee karjalaista rakennuskulttuuria. Paluu Kuhmoon noin klo 16. Päivällinen hotellissa ja konsertti Kuhmon keskustassa. (A, L, P)

3.päivä, 17.7.
Kuhmon kirkkokonsertti

Aamiaisen jälkeen matkan viimeinen konsertti Kuhmon kirkossa, joka on alun perin rakennettu vuonna 1819 ja heijastaa ajan uusklassista tyyliä. Konsertin jälkeen kuljetus Kajaanin lentokentälle ja paluu Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentotiedot (sitoumuksetta)
Helsinki - Kajaani 15.55 - 17.15 Finnair
Kajaani - Helsinki 17.40 - 19.35 Finnair


Majoitus
Hotelli Kalevala, 2 yötä, Kuhmo
Vuonna 1989 rakennetussa Hotelli Kalevalassa yhdistyvät erikoinen rakennustyyli betonivalutekniikalla sekä kodikkaasti sisustetut huoneet. Hotelli on arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen maailmassa. Museovirasto on julistanut rakennuksen SR-kohteeksi (=suojeltu rakennus). Arkkitehti Ilpo Väisäsen suunnitelman mukaisesti Hotelli Kalevala on rakennettu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun muotoon.
Hotelli sijaitsee n. 3 km Kuhmon keskustasta. Huoneiden tekstiilit sekä koristelu vaihtelevat. Classic-huoneiden (koko 21m2) varustelu: taulu-tv, suihku/wc, pyyhkeet, hiustenkuivaaja, puhelin ja WiFi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 120 €


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 3
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti (myös vanha pahvinen ajokortti käy)

Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetukset.


Muut lisätiedot

Kuhmon Kamarimusiikki julkaisee juhlavuoden ohjelmiston vuoden 2019 alussa. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.