Linnajoulu Irlannissa 23.-27.12.2022

Leppoisa joulu Irlannissa pienen ja viehättävän Dalkeyn kylän kodikkaassa linnahotellissa! Matkan aikana ehditään tutustua myös Dubliniin ja vierailla Brayn kylässä. Jouluaattona nautitaan iloisesta tunnelmasta paikallisessa pubissa ja joulupäivänä kokoonnutaan nauttimaan joululounaasta.

Asiantuntijan matkassa 

O'Connor Merja

O'Connor Merja, Asiantuntijaopas

Merja O’Connor on asunut Irlannissa yli 20 vuotta ja Iso-Britanniassa 12 vuotta, alunperin kotoisin Valkeakoskelta. Hän on aktiivisesti mukana Irlanti-Suomi -seuran toim ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut

1 856 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 23.12.
Tervetuloa Irlantiin
Finnairin aamulento Dubliniin, missä opas ryhmää vastassa. Lähtö suoraan kentältä kaupunkikiertoajelulle. Nähdään Dublinin pääkatu O’Connell Street ja GPO-pääpostirakennus, joka oli yksi tärkeimmistä maamerkeistä Irlannin kamppaillessa itsenäisyydestään. Nähdään myös Trinity College, St. Stephen's Green, Phoenix Park sekä St. Patrickin ja Christchurchin katedraalit. Temple Barin alue on täynnä  pubeja, kauppoja ja ravintoloita. Kaupunkikierroksen jälkeen yhteinen lounas irlantilaisten "olohuoneessa", paikallisessa pubissa.  Kuljetus Dalkeyn kylään, Fitzpatrick Castle -hotelliin ja majoittuminen. Iltapäivällä kävelykierros kylässä ja perinteinen pubi-illallinen. (L,P)

2. päivä, 24.12.
Dublin omatoimisesti, jouluglögit
Irlannissa joulua vietetään varsinaisesti vasta joulupäivänä, joten 24.12. kaupat, pubit ja ravintolat ovat usein auki. Irlantilainen aamiainen hotellilla. Lähdetään oppaan kanssa paikallisjunalla Dubliniin. Vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumiseen, lounas omatoimisesti. Iltapäivällä palataan hotelliin, mahdollisuus viettää aikaa esim. hotellin uima-altaalla tai hotellin kotoisassa pubissa kirjaa lukien. Glögitarjoilu irlantilaisten "mince pies” joululeivonnaisten kera. Illallinen hotellissa. (A,P)

3. päivä, 25.12.
Joululounas
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa ennen lähtöä yhteiselle joululounaalle. Alkujuomien jälkeen nautitaan perinteinen irlantilainen jouluateria, joka sisältää muun muassa kalkkunaa ja perinteistä joulukakkua. Paluu hotellille, aikaa rentoutumiseen. Hotellin baari avaa ovensa illalla, mahdollisuus ostaa pientä iltapalaa. (A,L)

4. päivä, 26.12.
Tapaninpäiväkävely
Aamiaisen jälkeen lähdetään paikallisjunalla läheiseen Brayn kylään kävelykierrokselle. Lounas omatoimisesti. Paluu hotellille oppaan kanssa, mahdollisuus myös jäädä omatoimisesti kylään pidemmäksi aikaa. Yhteinen tapaninpäivänillallinen nautitaan hotellissa. (A,P)

5. päivä, 27.12.
Takaisin kotiin 
Aamiaisen jälkeen on vielä aikaa nauttia hotellin uima-altaasta tai reippailusta Dalkeyn kylassa. Huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle iltapäivällä. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Dublin 07.40 - 09.00 Finnair
Dublin - Helsinki 18.05 - 23.10 Finnair


 

Majoitus
Fitzpatrick Castle hotelli ****
 sijaitsee luonnonkauniin Dalkeyn kylän kupeessa. Viehättävästä linnahotellista on näkymät Dublinin lahdelle. Huoneissa suihku/kylpy, satelliitti-tv, hiustenkuivaaja, teen-/kahvinkeittovälineet, wifi. Hotellilla on ravintola, uima-allas sekä vapaa-ajan keskus, jossa poreallas, skandinaavinen puusauna ja höyrysauna sekä kuntosali. Lähin kylä on Dalkey Village, johon kävelee hotellilta noin 15 minuutissa. Dublinin keskustaan on matkaa noin 18 km, paikallisjunalla noin 35 min. 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 520 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.


Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.