Lontoon ja Pariisin kevät 25.-29.4.2019

Lontoo (2 yötä) - Pariisi (2 yötä)

Koe samalla matkalla kaksi Euroopan metropolia. Nautitaan kaupunkien nähtävyyksistä ja tunnelmasta sekä tutustutaan Lontoon puutarhoihin. Pariisissa vieraillaan kuuluisan impressionistin, Claude Monet’n puutarhassa ja tutustutaan Orangerien taidemuseoon. Myös junamatka ali kanaalin on elämys.

 

 

Asiantuntijan matkassa 

Sanderson Marjo

Sanderson Marjo, Asiantuntijaopas

Vuosikymmenien matkailualan kokemuksen omaava virallinen opas, joka on asunut suurimman osan elämästään Lontoossa. Hän tuntee Britannian sekä sen tava ...

Boncoeur Helena

Boncoeur Helena, Asiantuntijaopas

Helena on aito suomalainen ja pariisilainen jo vuodesta 1988, jolloin hän saapui opiskelemaan ranskaa ja italiaa Sorbonnen yliopistoon ja taidehistoriaa École du Louvre ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• lennot Helsinki - Lontoo/Pariisi - Helsinki Finnairin reittilennoilla
• Eurostar-junamatka Lontoo - Pariisi
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
• asiantuntijaoppaiden palvelut ja opastukset kohteessa

1 396 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 25.4.
Holland Park ja Kensingtonin puisto

Finnairin aamulento Lontooseen. Ajo kentältä Lontoon keskustaan, jossa poiketaan ihailemaan kaunista japanilasta Kyoto-puistoa.Tämä rauhallinen puutarha sijaitsee keskellä Holland Parkia. Jatketaan yhteiselle lounaalle, ja ihaillaan Kensingtonin palatsin edessä olevaa puutarhaa Kensington Gardensia. Kierretään vielä kaupungin keskustassa ennen majoittumista *** ST. Giles hotelliin. (L)

2. päivä 26.4.
Lontoon kaupunkierros

Aamiaisen jälkeen lähtö City of Londonin kaupunginosaan, joka on Lontoon talouselämän keskus. Kurkistetaan lakimiesten Temple-alueelle ja nähdään, mitä Kew Gardensin puutarhurit ovat saaneet aikaan. Nähdään parlamenttiaukio ja Buckinghamin palatsi ennen lounasta. Ilta vapaa vaikka ostosten tekoon hotellin läheisellä kuuluisalla kauppakadulla, Oxford streetillä. Mahdollisuus myös lisämaksulliseen musikaaliin. (A,L)

3. päivä 27.4.
Eurostar Pariisiin

Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla St Pancrasin rautatieasemalle, josta Eurostar -juna vie kanaalin ali Pariisiin. Nähdään väläyksiä kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä, kuten Champs-Elysees, Riemukaari, Eiffel-torni ja Notre Dame. Lounas ennen majoittumista ****hotelli Mercure Montmartreen.

4. päivä 28.4.
Givernyn kylä ja Claude Monet`n kotitalo
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti kaunista Normandiaa, jossa pysähdytään Givernyn kylään ja tutustutaan Claude Monet´n taloon. Impressionisti Claude Monet asui Givernyssä vuodesta 1883. Hän rakennutti kotiinsa ihastuttavan japanilaisen vesipuutarhan, joka on yhä olemassa. Täällä hän maalasi kaikkein kuuluisimpia maalauksiaan, kuten Vesililjat-sarjan ja Sillan, joihin hän käytti mallina tätä omaa puutarhaansa. Kukoistava puutarha on todella tutustumisen arvoinen. Lounas Givernyssä.(A,L)

5. päivä 29.4.
Orangerie-museo
Aamiainen. Iltapäivällä lähtö Tuileries puistossa sijaitsevaan Orangerien taidemuseoon. Täällä voi vielä ihailla koko seinän täyttäviä Claude Monet’n Lumpeita-sarjan suosituimpien maalausten valojen ja varjojen leikkiä. Lumme-teokset ovat esillä kahdessa soikeassa salissa. Museossa on myös suuri kokoelma impressionistien ja postimpressionistien töitä, kuten 1900-luvun alun mestarimaalareiden teoksia sisältävä Walter-Guillaumen kokoelma. Lounaan jälkeen kuljetus kentälle, josta lento Suomeen. (A,L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Lontoo 08.00 - 09.10 Finnair
Pariisi – Helsinki  19.00 - 22.55 Finnair


Hotellit
St Giles - London ***

Keskitasoinen hotelli sijaitsee Bloomsburyn alueella lähellä Bristish museumia ja Oxford Streetiä. Hotellissa on ravintola. Huoneet ovat pieniä  ja niissä on kahvin/vedenkeitin, tallelokero ja taulu- TV.

Mercure Montmartre ****
Hyvätasoinen hotelli lähellä punaista myllyä ja Montmartren kukkulaa. Hotellissa ravintola, huoneissa taulu- TV, minibaari, tallelokero.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 350 €

Eurostar juna kulkee Englannin ja Ranskan välillä. Juna-asemalla on rajatarkastus, mikä saattaa aiheuttaa jonoja. Matkustajien on itse kannettava matkatavaransa, eikä junavaunuun saa ottaa kuin käsimatkatavarat.


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon ja 21.7.2018 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.