Lumikuningatar-jääshow Nokia Arenalla Tampereella 31.12.2022

Nauti upeasta Lumikuningatar jääshow'sta aitiossa Nokia Arenalla!

Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput nähdään ainutlaatuisessa suurtuotannossa Tampereen Nokia Arenalla joulukuussa 2022, kun Lumikuningatar-tarina tuodaan jäälle Suomessa ensimmäistä kertaa!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua areenaan opastetulla kierroksella ja nauttia show'sta aition rauhassa palveluja hyödyntäen. Isäntänä aitiossa toimii kaksinkertainen jääkiekon maailmanmestari Timo "Juti" Jutila vaimonsa Satu Jutilan kanssa. 

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Jutila Timo

Jutila Timo, matkaisäntä

Timo Jutila on jääkiekon kaksinkertainen maailmanmestari vuosilta 1995 (joukkueen kapteeni) ja 2011 (joukkueenjohtaja). ...

Jutila Satu

Jutila Satu, matkaemäntä

Satu Jutila on Timo Jutilan vaimo ja toimii matkoilla matkaemäntänä. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • kuljetukset tilausajobussilla Helsinki - Tampere - Helsinki
  • parhaat paikat JetSetClubilla aitiokerroksessa, sis. tapahtumalipun
  • Lumikuningatar buffét-menu 
  • opastettu tutustumiskierros Nokia Arenalla
  • asiantuntijaoppaan ja aitioisäntien palvelut

296 €

1. päivä, 31.12.2022 
H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Tampereen Nokia Arenalle. Jäälle luistelee maamme tähtikaarti: Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Pekka Saravo, Niklas Hagman ja monet muut. Kansainvälistä osaamista näytökseen tuovat luistelijatähdet Silja Dos Reis ja Felipe Montoya, jotka valittiin Kertun ja Kain rooleihin.

Klo 09.30 lähtö tilausbussilla Helsingistä, Kiasman tilausajopysäkiltä. Matkan aikana asiantuntijaopas Riitta Niemenmaa johdattelee klassikkosatu Lumikuningattaren tunnelmiin. Saavutaan Nokia Arenalle ja tehdään opastettu tutustumiskierros yleisiin tiloihin. Siirtyminen aitioon, yhteinen buffét-lounas ja mahdollisuus seurata esiintyjien lämmittelyä. Esitys alkaa klo 14.00 ja kestää noin kaksi tuntia. Esityksen aikana ruotsinkielinen kertojaääni noin 10 min. Esityksen jälkeen paluukuljetus Helsinkiin. (L)

  • Perheille sopivaa jääshowta suositellaan yli 6-vuotiaille, sillä muutamat kohtaukset saattavat tuntua pelottavilta. Esityksessä käytetään vilkkuvia valoefektejä.
     


ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive


Lisämaksusta
• ruokajuomat ja virvokkeet aitiossa, maksu paikan päällä
• alennus -20 e/hlö, mikäli osallistuja ei käytä kuljetuksia. Saatavilla vain rajoitetusti.

Bussiaikataulu (sitoumuksetta)
Meno
09.30 Helsinki, Kiasman turistipysäkki
10.15 Nurmijärvi, liittymä 13
10.25 Hyvinkää, liittymä 16
10.35 Riihimäki, liittymä 19
11.00 Hämeenlinna, Wetterhoffin tilausajopysäkki
11.30 Lempäälä, Vaihmalan liittymä 34
11.50 Tampere, Nokia Arena

Näytös alkaa klo 14.00, paluu Helsinkiin noin klo 19.00.


Matkaehdot

RETKEN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT
Retken hinta 296 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti. Huomioittehan, että retkellä ei ole kulutonta peruutusoikeutta.

Mikäli matkustaja peruuttaa retkensä
- viimeistään 36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 €/hlö
- 35-0 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 95% matkan hinnasta

Retkiä on myynnissä rajoitettu määrä. Retkien tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Retken varaushetkellä vallitseva retken sisältö, hinta ja maksu- sekä peruutusehdot muodostuvat osaksi sopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Erityishuomiot

Tämän retken hinta perustuu euroon.

Pidätämme oikeuden siirtää matkapäivää ja/tai käyttää nimetyn asiantuntijaoppaan tai esiintyjän sijaan toista opasta/esiintyjää pakottavassa tilanteessa,  esim. nimetyn oppaan/esiintyjän ollessa estynyt sairastumisen tai muun vakavan syyn, esim. koronaviruksesta johtuvien viranomaisrajoitusten johdosta. Asiantuntijaoppaan/esiintyjän vaihtuminen toiseen ei oikeuta vahingonkorvaukseen, hinnanalennukseen tai matkan peruuttamiseen kuluitta.

Ryhmän minimikoko 25. 

Noudatamme THL:n sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot  terveystilanteesta ja rokotussuosituksista.