Minna Lindgrenin matkassa oopperaelämyksiä Hollannissa 1.-4.5.2019

Oopperaa, taidetta ja tulppaaneja - koe Hollanti parhaimmillaan!

Puccinin ihastuttava Madama Butterfly Hollannin Kansallisoopperassa, legendaarisen Royal Concertgebouw´n sinfoniakonsertti, Rembrandt ja Van Gogh sekä Hollannin kuuluisin puutarha Keukenhof. Lisämaksusta on vielä mahdollisuus nähdä Wagnerin upea Tannhäuser.

Asiantuntijan matkassa 

Lindgren Minna

Lindgren Minna, Asiantuntijaopas

Oopperan asiantuntija, kirjailija ja monipuolinen toimittaja, joka on erikoistunut klassiseen musiikkiin. Hän on suosittu konserttien juontaja ja oopperan esittelijä, jon ...

Hakkarainen Anja

Hakkarainen Anja, Matkanjohtaja

Pitkän linjan matkailun ammattilainen, joka on toiminut kansainvälisten kongressien järjestäjänä ja kongressitoimiston vetäjänä lä ...

Lukijamatka

Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaanja maailman tapahtumat luotettavasti. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• liput: Madama Butterfly (2. kategoria) ja Royal Concertgebouw (2. kategoria)
• musiikin asiantuntija Minna Lindgrenin sekä matkanjohtaja Anja Hakkaraisen palvelut

1 746 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 1.5.
Kanavaristeily ja lisämaksusta Tannhäuser
Aamulento Amsterdamiin, jossa paikallisopas ryhmää vastassa. Siirtyminen keskustaan ja lounasristeily Amsterdamin viehättäviä kanavia ihaillen. Majoittuminen hotelliin. Illalla on lisämaksusta mahdollisuus nähdä Richard Wagnerin esitetyimpiin oopperoihin kuuluva Tannhäuser (kesto 4 h 15 min, 2 x väliaikaa). Ennen oopperaa Minna Lindgrenin johdanto näytökseen hotellilla, siirtymiset Kansallisoopperaan kävellen (n. 600 m/suunta). (L)

2.päivä, 2.5.
Rembrandt, puutarhakierros ja Madama Butterfly
Aamiainen. Kävellään (n. 600m) Rembrandtin kotimuseoon, jossa taiteilija asui 20 vuotta ja maalasi kuuluisimmat teoksensa. Lounaan jälkeen kurkistetaan kanavien varrella olevien talojen taakse – keskeltä kaupunkia löytyy useita vihreitä keitaita. Kävelykierroksen aikana kertyy tietoa 1600-luvulta aina nykypäivään, aiheina niin arkkitehtuuri, sisustus, puutarhasuunnittelu kuin varakkaiden perheiden elintavat. Illalla Minna Lindgrenin johdanto ennen Kansallisoopperaan siirtymistä (kävellen). Näytöksenä on Puccinin rakastettu ooppera Madama Butterfly (kesto 2 h 50 min, 1 x väliaika). (A, L)

3.päivä, 3.5.
Rijksmuseum, Van Gogh ja Royal Concertgebouw
Aamiaisen jälkeen siirrytään uudistuneeseen Rijksmuseumiin, missä Rembrandtin ”Yövartio” on kuitenkin saanut pysyä omalla kunniapaikallaan. Lounaan jälkeen tutustutaan Van Goghin museoon, joka tarjoaa kävijöille maailman laajimman van Goghin töiden kokoelman ja mahdollisuuden vertailla sekä hänen että muiden taiteilijoiden töitä eri aikakausilta. Paluukuljetus hotellille. Illalla nautitaan legendaarisen Royal Concertgebouw´n sinfoniaorkesterin esittämästä Berlioz’n sielunmessusta Grande Messe des Mortsista. Ennen näytöstä Minna Lindgrenin johdanto hotellilla, kuljetukset konserttiin menopaluu. (A, L)

4.päivä, 4.5.
Keukenhof
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen lähdetään kohti Hollannin kuuluisinta puutarhaa – Keukenhofia. Tämä 32 hehtaarin puisto aloitti kreivitär Jacoba van Beierenin keittiöpuutarhana 1400-luvulla, mutta on kasvanut nykyiseen kokoonsa vuodesta 1949 alkaen. Kukkapuiston alueelle istutetaan vuosittain noin 6 miljoonaa kukkasipulia, mm. 600 eri tulppaanilajiketta. Joka syksy vanhat kukkasipulit kerätään ja istutetaan uudestaan seuraavan vuoden teeman mukaisesti. Keukenhofissa on myös orkideapaviljonki, teemapuistoja, lampia sekä useita ravintoloita. Tänä vuonna teemana puistossa on Flower Power. Opastetun kierroksen jälkeen on runsaasti aikaa tutustua omatoimisesti puistoon ja paviljonkeihin. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta lento Suomeen. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Amsterdam 08.10 - 09.40 Finnair
Amsterdam - Helsinki 18.50 - 22.10 Finnair


Majoitus
Holiday Inn Express City Hall ***, 3 yötä, keskitason hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa Valkenburgerstraat kadulla, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Waterloopleinistä. 89 huonetta, joissa on mm. ilmastointi, tallelokero, silitysrauta, nettiyhteys, wc ja suihku.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 370 €
• oopperalippu Tannhäuser 160 €, 2. kategoria


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 3
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Huomioittehan, että ooppera- ja konserttilipputilaukset ovat heti sitovia. Paikkoja rajoitetusti. Varaukset viimeistään 15.2.2019.