Minna Lindgrenin matkassa oopperaelämyksiä Pietarissa 6.-8.2.2020

Lähde kanssamme oopperamatkalle Pietariin!

Matkan aikana nautitaan Nikolai Rimski-Korsakovin Sadkosta ja Verdin koomisesta Falstaffista sekä tutustutaan Eremitaasissa impressionisteihin ja Fabergén tuotantoon. Tukikohtana toimii perinteikäs hotelli Astoria aivan kaupungin sydämessä. Musiikin asiantuntija Minna Lindgren luennoi omaan tuttuun tapaansa kaikista oopperoista. 

Asiantuntijan matkassa 

Lindgren Minna

Lindgren Minna, asiantuntijaopas

Oopperan asiantuntija, kirjailija ja monipuolinen toimittaja, joka on erikoistunut klassiseen musiikkiin. Hän on suosittu konserttien juontaja ja oopperan esittelijä, jon ...

Hakkarainen Anja

Hakkarainen Anja, matkanjohtaja

Pitkän linjan matkailun ammattilainen, joka on toiminut kansainvälisten kongressien järjestäjänä ja kongressitoimiston vetäjänä lä ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• junamatka Helsinki – Pietari – Helsinki 2. luokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut
• ohjelman mukaiset kuljetukset ja tutustumiskäynnit opastuksineen
• oopperaliput
• ryhmäviisumi Suomen kansalaisille
• musiikkiasiantuntija Minna Lindgrenin luennot ja asiantuntijapalvelut
• matkanjohtaja Anja Hakkaraisen palvelut

1 268 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 6.2.
Sadko-ooppera
Junamatka Helsingistä Pietariin Allegrolla, paikallisopas ryhmää vastassa. Siirtyminen myöhäiselle lounaalle, jonka jälkeen kuljetus hotelli Astoriaan ja majoittuminen. Ennen illan esitystä tervetulotilaisuus hotellin kokoustilassa ja Minna Lindgrenin johdanto näytökseen. Kuljetus vanhaan Mariinskiteatteriin ja Sadko–oopperaan, joka on sadunomainen seikkailu 1100-luvun Novgorodista.(L)

2. päivä, 7.2.
Pietarin nähtävyyksiä ja Verdin Falstaff
Aamiaisen jälkeen lähdetään paikallisoppaan johdolla kaupunkikierrokselle. Nähdään Pietarin keskeiset nähtävyydet ulkoapäin mm. kuuluisa Verikirkko, Iisakin kirkko, Pietari-Paavalin linnoitus, Eremitaasi ja pääkatu Nevski Prospekt. Opastetun kierroksen jälkeen nautitaan yhteinen lounas kaupungilla. Vapaata aikaa. Illalla Minna Lindgrenin johdanto hotellin kokoustilassa ennen Mariinskiteatteriin siirtymistä. Näytöksenä uudessa Mariinskiteatterissa on Falstaff, joka on Verdin viimeinen ooppera ja kertoo Shakespearen Henrik-näytelmistä ja Windsorin iloisista rouvista tutun John Falstaffin tarinan. Paluukuljetus hotellille. (A, L)

3. päivä, 8.2.
Eremitaasi
Aamiaisen jälkeen vieraillaan Eremitaasin Pääesikunnan rakennuksessa, jossa tutustutaan impressionistien tuotantoon ja nähdään myös Fabergén näyttely. Lounas ja kuljetus juna-asemalle. Paluumatka Allegrolla Helsinkiin. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Hotelli
Rocco Forte Astoria*****
Yksi Pietarin vanhimmista ja kuuluisimmista hotelleista, joka kuuluu nykyisin kansainväliseen Rocco Forte –ketjuun. 169 viihtyisää huonetta, joissa tv, minibaari, ilmastointi, tallelokero sekä wifi. Hotellissa on ravintola- ja kahvilapalvelut, kokoustiloja sekä spa-osasto. Sijainti kaupungin sydämessä, vastapäätä Iisakin kirkkoa, lyhyen kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 150 €

Juna-aikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Pietari 10.00 – 14.27
Pietari – Helsinki 15.30 – 17.57


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 20.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän ryhmäviisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen. Venäjän E-viisumi ei sovellu tälle matkalle. Puhelimitse/sähköpostitse tehtyihin varauksiin lähetämme viisumianomuskaavakkeen ja toimintaohjeet varausvahvistuksen mukana. Mikäli teette varauksen internetsivujemme kautta, saatte ohjeet täältä: www.lomalinja.fi/viisumiohjeet Viisumin hankintaan tarvittavat dokumentit on toimitettava ohjeiden mukaan viimeistään 4 viikkoa ennen matkaa.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.