Minna Lindgrenin matkassa oopperasafari Saksassa 4.-8.4.2019

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea kolme upeaa oopperataloa kolmessa kaupungissa yhdellä matkalla! Dvoràkin vedenneito Rusalkan tarina nähdään Staatenhaus am Rheinparkin esittämänä Kölnissä, Charles Gounod'n ooppera Romeo ja Julia Düsseldorfissa sekä Verdin Otello Alvar Aallon suunnittelemassa Musiikkiteatterissa Essenissä.

Asiantuntijan matkassa 

Lindgren Minna

Lindgren Minna, Asiantuntijaopas

Oopperan asiantuntija, kirjailija ja monipuolinen toimittaja, joka on erikoistunut klassiseen musiikkiin. Hän on suosittu konserttien juontaja ja oopperan esittelijä, jon ...

Hakkarainen Anja

Hakkarainen Anja, Matkanjohtaja

Pitkän linjan matkailun ammattilainen, joka on toiminut kansainvälisten kongressien järjestäjänä ja kongressitoimiston vetäjänä lä ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• 3 x oopperaliput: Rusalka (1. kategoria), Romeo ja Julia (3. kategoria) sekä Otello (1. kategoria)
• musiikin asiantuntija Minna Lindgrenin sekä matkanjohtaja Anja Hakkaraisen palvelut

1 896 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 4.4.
Düsseldorf
Aamulento Düsseldorfiin, jossa paikallisopas on ryhmää vastassa. Tutustutaan bussilla Düsseldorfin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja nähdään mm. kuuluisa pääkatu Königsallee, paikallisten kutsuma "Kö", jonka keskellä oleva kanava johtaa keskustan pääpuistoon, Hofgarteniin. Yhteinen lounas hotellissa ja majoittuminen, ilta vapaa. (L)                                                       

2. päivä, 5.4.
Ooppera Rusalka - Staatenhaus am Rheinpark, Köln
Aamiainen, aamupäivä vapaa.  Yhteinen lounas hotellissa ja Minna Lindgrenin johdanto illan näytökseen, Antonín Dvořákin Rusalkaan. Iltapäivällä ajo Kölniin ja lyhyt kiertoajelu ennen oopperaa. Näytöksen jälkeen paluukuljetus hotellille. (A, L)

3. päivä, 6.4.
Ooppera Romeo ja Julia - Deutsche Oper Rhein, Düsseldorf
Aamiaisen jälkeen kävelykierros Düsseldorfin vanhassakaupungissa sekä tutustuminen osavaltion upeisiin taidekokoelmiin Museo K20:ssa (n. 800 m hotellilta), jossa on esillä mm. Andy Warholin, Jackson Pollockin, Henri Matissen ja Pablo Picasson teoksia. Iltapäivällä on aikaa nauttia alueen viihtyisistä kahviloista ja tunnelmasta. Illan ooppera on Charles Gounod'n ihastuttava Romeo ja Julia. Minna Lindgrenin johdanto näytökseen, jonka jälkeen siirtyminen oopperalle kävellen (n. 700 m/suunta). (A)

4. päivä, 7.4.
Ooppera Otello - Aalto-Musiktheater, Essen
Aamiainen, lounas omatoimisesti. Minna Lindgrenin esittelee illan oopperan, Giuseppe Verdin Otellon. Ajo Esseniin (noin 33 km) ja tutustuminen kuuluisaan Folkwangin taidemuseoon, joka tarjoaa katsauksen Ruhrin alueen merkittävään taidekokoelmaan: maalauksia, patsaita ja taideobjekteja ekspressionismin, impressionismin ja surrealismin ajoilta. Kierroksen jälkeen aikainen päivällinen ennen siirtymistä arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemaan musiikkiteatteriin, vähän ydinkeskustan ulkopuolelle.  Oopperan jälkeen paluukuljetus Düsseldorfin hotelliin. (A, P)

5. päivä, 8.4.
Kotimatka
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Düsseldorf 07.40 - 09.10 Finnair
Düsseldorf - Helsinki 11.50 - 15.10 Finnair


Majoitus
4 yötä, Hotelli Meliá Düsseldorf **** keskitason hotelli sijaitsee aivan Hofgartenpuiston laidalla. Ravintoloita, baareja, vanha kaupunki Altstadt, kuuluisa ostoskatu Königsallee, lyhyesti ”Kö” ja Deutsche Oper am Rhein lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneissa tv, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpyhuone/WC.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 290 €


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 3
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkusaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Huomioittehan, että lipputilaukset ovat heti sitovia. Varaukset viimeistään 17.1.2019.