Minna Lindgrenin matkassa oopperasafari Saksassa 14.-18.5.2020

Düsseldorf (4 yötä) - Essen (retki) - Bonn (retki)

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea kolme upeaa oopperataloa kolmessa kaupungissa yhdellä matkalla! Verdin Don Carlos Alvar Aallon suunnittelemassa Musiikkiteatterissa Essenissä, Tosca Düsseldorfissa ja Cavalleria Rusticana ja Pajatso Bonnissa.

Asiantuntijan matkassa 

Lindgren Minna

Lindgren Minna, asiantuntijaopas

Oopperan asiantuntija, kirjailija ja monipuolinen toimittaja, joka on erikoistunut klassiseen musiikkiin. Hän on suosittu konserttien juontaja ja oopperan esittelijä, jon ...

Hakkarainen Anja

Hakkarainen Anja, matkanjohtaja

Pitkän linjan matkailun ammattilainen, joka on toiminut kansainvälisten kongressien järjestäjänä ja kongressitoimiston vetäjänä lä ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• 3 x oopperaliput: Don Carlos (1. kategoria), Tosca (1. kategoria) sekä Cavalleria Rusticana ja Pajatso (1. kategoria)
• musiikin asiantuntija Minna Lindgrenin sekä matkanjohtaja Anja Hakkaraisen palvelut

1 998 €

MATKAMESSUTARJOUS - 50 €/hlö
Tarjous voimassa 10.-26.1.2020, varaukset alennuskoodilla LOMA20
Koskee vain uusia varauksia, paikkoja rajoitetusti.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 14.5.
Düsseldorf
Iltapäivälento Düsseldorfiin. Majoittuminen ja yhteinen päivällinen vanhassakaupungissa. (L)                                                       

2. päivä, 15.5.
Ooppera Don Carlos - Aalto-Musiktheater, Essen
Aamiainen. Puolen päivän maissa ajo Esseniin (noin 33 km) ja tutustuminen kuuluisaan Folkwangin taidemuseoon, joka tarjoaa katsauksen Ruhrin alueen merkittävään taidekokoelmaan: maalauksia, patsaita ja taideobjekteja ekspressionismin, impressionismin ja surrealismin ajoilta. Museo-opastus englanniksi. Kierroksen jälkeen Minna Lindgrenin teosesittely Sheraton-hotellissa, aikainen päivällinen ja siirtyminen arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemaan musiikkiteatteriin, vähän ydinkeskustan ulkopuolelle. Oopperan jälkeen paluukuljetus Düsseldorfin hotelliin. (A, P)

3. päivä, 16.5.
Ooppera Tosca - Deutsche Oper Rhein, Düsseldorf
Aamiaisen jälkeen opastettu kävelykierros Düsseldorfin vanhassakaupungissa sekä tutustuminen Kunstpalast-museoon, jonka jatkuva näyttely yhdistää lähes kaikki taiteelliset tyylilajit ja eri aikakaudet. Museo-opastus englanniksi. Iltapäivällä on aikaa nauttia alueen viihtyisistä kahviloista ja tunnelmasta. Illan oopperana on Giacomo Puccinin Tosca. Minna Lindgrenin johdanto näytökseen, jonka jälkeen siirtyminen oopperalle kävellen (n. 700 m/suunta). (A)

4. päivä, 17.5.
Ooppera Cavalleria Rusticana ja Pajatso – Opernhaus Bonn
Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla Bonniin (75 km). Matkan aikana Minna Lindgren esittelee illan oopperan, Cavalleria Rusticanan ja Pajatson.  Vuonna 2020 säveltäjä Beethovenin syntymästä tulee 250 vuotta. Tutustutaan Bonnin Beethoven-Haus museoon, jonka jälkeen opastettu kävelykierros Bonnissa ja lounas. Oopperan jälkeen paluukuljetus Düsseldorfin hotelliin. (A, L)

5. päivä, 18.5.
Kotimatka
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Düsseldorf 16.30 - 18.00 Finnair
Düsseldorf - Helsinki 11.50 - 15.10 Finnair


Majoitus
4 yötä, Hotelli Meliá Düsseldorf ****
Hyvätasoinen hotelli sijaitsee aivan Hofgartenpuiston laidalla. Ravintoloita, baareja, vanha kaupunki Altstadt, kuuluisa ostoskatu Königsallee, lyhyesti ”Kö” ja Deutsche Oper am Rhein lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneissa tv, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpyhuone/WC.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 290 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkusaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.