Muusikon matkassa Pispalassa, useita lähtöpäiviä

Muusikon matkassa Pispalassa
- kohtaa tamperelainen muusikko aidossa ympäristössään!

Muusikon matkassa Pispalassa 2023 kulkee jälleen supersuositun "laamakävelyn" polkuja pitkin soraharjun rinteitä! Tärkeimpiä ja mieliinpainuvimpia paikkoja ei ole tältä klassiselta reitiltä unohdettu. Mukana on edelleen jotain turvallista vanhaa, jotain piristävää uutta ja ennen kaikkea artistit, jotka vuosi vuodelta paranevat kuin Pispalan konjakki Rajaportin saunan terassilla. 

Pispalan-Pyynikin kultturellista väestöstä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto: rohkean rempseä Pauli Hanhiniemi, supliikki sanamies Heikki Salo, sujuvan seurallinen Mikko Alatalo sekä muutama vuosi sitten Tampereelle kotiututunut, tänä vuonna uutena oppaana joukkoon astuva, soolourastaan, Guitar Slingers- yhtyeestä sekä Leningrad Cowboysista tuttu Jore Marjaranta!

Asiantuntijaopas
Heikki Salo 16.6., 26.6.
Jore Marjaranta 8.6.
Mikko Alatalo 19.6., 21.6., 29.6.
Pauli Hanhiniemi 30.5., 12.6., 22.6., 28.6.

Asiantuntijan matkassa 

Salo Heikki

Salo Heikki, muusikko

Lauluntekijä ja kirjoittaja, joka tunnetaan parhaiten Miljoonasade-yhtyeen nokkamiehenä. Asunut Pispalassa 90-luvun alkupuolelta lähtien.  ...

Marjaranta Jore

Marjaranta Jore, muusikko

Jore Marjaranta toimii tänä kesänä uutena oppaana Muusikon matkassa Pispalassa -kierroksella. Hän muutti Tampereelle 2 vuotta sitten, ja on jo hyvin juurtu ...

Alatalo Mikko

Alatalo Mikko, muusikko

Laulaja-lauluntekijä, tv-kasvo ja entinen kansanedustaja, joka on asunut Pispalassa vuodesta 1978. Mikko Alatalon hymy teki hänestä aikoinaan koko kansan maalaispoja ...

Hanhiniemi Pauli

Hanhiniemi Pauli, muusikko

Suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja, joka tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina. Myöhemmin hän on toiminut myös Pauli Hanhin ...

Lukijamatka

Moro

Moro

Kylän paras kaupunkilehti! ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • asiantuntijaoppaan opastus
  • iltapala ja akustinen musiikkiesitys Tahmelan huvilassa

89 €

16.00 Tapaaminen Pyykkimettän puistossa

Tarinoiden avulla tutustutaan muusikon elämään, Pispalan maisemiin ja historiaan, kuullaan Lauri Viidasta ja näytetään missä asui Olavi Virta. Kierros päättyy Pyhäjärven rannalle Tahmelan huvilaan, missä tarjoillaan iltapalaa akustisen musiikin kera. Paluu lähtöpaikkaan tai Tampereen keskustaan omatoimisesti.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive


Hyvä tietää
Suosittelemme säänmukaista vaatetusta ja mukavia kenkiä. Kierroksen kesto noin 1,5 tuntia + musiikillinen iltapala. Matkalla on runsaasti korkeuseroja ja portaita, kierros ei sovellu liikuntarajoitteiselle.

Ruoka-aineallergiat
Mikäli teillä on keliakia, kasvisruokavalio tai pähkinä-, kala-, kananmuna- tai jokin muu vakava ruoka-aineallergia,  on siitä ehdottomasti ilmoitettava etukäteen jo varausta tehdessä tai viimeistään 72 h ennen matkan alkua. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteeseen, mutta emme voi taata kaikkien saatavuutta, joten pyydämme teitä vielä tarkistamaan annoksenne sisällön. Valitettavasti ruoka-ainemieltymyksiä emme voi ryhmäruokailuissa huomioida.


Matkaehdot

RETKEN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT
Retken hinta 89 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti. Huomioittehan, että retkellä ei ole kulutonta peruutusoikeutta.

Mikäli matkustaja peruuttaa retkensä
- viimeistään 36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 50 €/hlö
- 35-0 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 95% matkan hinnasta

Retkiä on myynnissä rajoitettu määrä. Retkien tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Retken varaushetkellä vallitseva retken sisältö, hinta ja maksu- sekä peruutusehdot muodostuvat osaksi sopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Erityishuomiot

Tämän retken hinta perustuu euroon.

Pidätämme oikeuden siirtää matkapäivää ja/tai käyttää nimetyn asiantuntijaoppaan tai esiintyjän sijaan toista opasta/esiintyjää pakottavassa tilanteessa,  esim. nimetyn oppaan/esiintyjän ollessa estynyt sairastumisen tai muun vakavan syyn johdosta. Asiantuntijaoppaan/esiintyjän vaihtuminen toiseen ei oikeuta vahingonkorvaukseen, hinnanalennukseen tai matkan peruuttamiseen kuluitta.

Ryhmän minimikoko 20. 

Noudatamme THL:n sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot  terveystilanteesta ja rokotussuosituksista.