Pariisin taianomainen joulu 22.-26.12.2023

Vietä erilainen joulu valon kaupungissa!

Vieraillaan upeassa Vaux-le-Vicomten linnassa ihailemassa satumaista joulukoristelua, tutustutaan Pariisin joulukatuihin, tehdään kierros Louvressa ja osallistutaan joulumessuun kauniissa Sacré Coeurin kirkossa. Jouluillallinen nautitaan Montmartren kukkulalla ja lisämaksusta on mahdollisuus nähdä myös maailmankuulun Moulin Rougen show. 

Asiantuntijan matkassa 

Boncoeur Helena

Boncoeur Helena, asiantuntijaopas

Helena on aito suomalainen ja pariisilainen jo vuodesta 1988, jolloin hän saapui opiskelemaan ranskaa ja italiaa Sorbonnen yliopistoon ja taidehistoriaa École du Louvre ...

Simula Meri

Simula Meri, asiantuntijaopas

Elänyt lapsuudestaan saakka Ranskan, sen kielen ja kulttuurin vaikutuspiirissä. Matkailualalla ja ammattioppaana kertynyt kansainvälinen kokemus ranskankielisiss&aum ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut

1 596 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 22.12.
Pariisiin
Lento Pariisiin ja lähtö kentältä kiertoajelulle, jonka aikana nähdään jouluisen Pariisin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Lounas kaupungilla. Majoittuminen hotelliin Montmartren lähettyville. (L)

2.päivä, 23.12.
Vaux-le-Vicomten joululinna
Kokopäiväretki 1600-luvulla rakennettuun upeaan Vaux-le-Vicomten linnaan ihailemaan sen satumaista joulukoristelua. Ajomatka noin 1,5 h/suunta. Lounas linnan ravintolassa. Paluu hotelliin Champs-Elyseen säihkyvien jouluvalojen kautta. (A,L)

3.päivä, 24.12
Louvre, jouluillallinen Montmartrella
Lähtö aamiaisen jälkeen yhteiselle retkelle Louvreen, opastettu kierros. Illalla lähdetään jouluillalliselle Montmartren kukkulalle tunnelmalliseen ravintolaan, joka oli viime vuosisadalla Cézannen, Toulouse-Lautrecin, Renoirin ja Van Goghin tapaamispaikka. Kukkulalle ei pääse bussilla, joten siirtyminen oppaan kanssa kävellen tai omatoimisesti taksilla. (A,P)

4.päivä, 25.12.
Joulupäivä, joulumessu Sacré Coeurin kirkossa
Aamiaisen jälkeen joulumessu Sacré Coeurin kirkossa. Ilta vapaa esimerkiksi Pariisin upeisiin jouluvaloihin tutustumiseen. Illalla lisämaksullinen Moulin Rouge -show ja illallinen. (A)

5.päivä, 26.12.
Saint-Germain-des-Prés
Aamiainen. Opastettu kierros Saint-Germain-des-Prés -korttelin upeissa herkkukaupoissa. Maistiaisten lomassa opas kertoo kauppojen ja herkkujen historiasta. Lähtö kentälle, josta paluulento Suomeen. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Pariisi 07.35 - 09.45 Finnair
Pariisi – Helsinki 19.00 - 23.00 Finnair


Majoitus
Mercure Montmartre ****
Hyvätasoinen hotelli lähellä Punaista Myllyä (100m) ja Montmartrea (1,2km). Huoneissa TV, tallelokero, ilmastointi, minibaari, hiustenkuivaaja ja WiFi. Hotellissa on ravintola ja kuntosali. Lähin metroasema Place de Clichy.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 290 € 
• Moulin Rouge -show ja illallinen 285 € (illallinen klo 19.00, show 21.00)


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.