Ranskan ja Italian Riviera 21.-26.7.,13.-18.10., 21.-26.10.2023

Riviera valloittaa - vuoret ja välkehtivä Välimeri, ylellisyys ja yksinkertaisuus, tiheästi rakennetut värikkäät kaupungit ja hurmaavat pikkukylät seuraavat toisiaan. 

Nizza, taiteilijoiden Eze, Monaco ja Saint Paul de Vence, hajuvesiteollisuuden Grasse, Cannes, Italian Ventimiglia ja rento San Remo, Menton.

Asiantuntijaopas Pirkko Massiah ,Leila Rajander tai Timo Hakola

 

Asiantuntijan matkassa 

Rajander Leila

Rajander Leila, asiantuntijaopas

Ranskan valtion virallinen opas, kielten opettaja, tulkki ja kääntäjä. ...

Massiah Pirkko

Massiah Pirkko, asiantuntijaopas

Vuosikymmeniä Ranskassa asunut virallinen opas, joka on perehtynyt erityisesti taidehistoriaan ja ranskalaiseen kulttuuriin. ...

Hakola Timo

Hakola Timo, asiantuntijaopas

Timo on luotsannut ryhmiä Aasiasta Amerikkaan, mutta koti ja sydän on Ranskan ja Italian Rivieralla ja Provencessa. Timo on myös Ranskan Rivieran matkailukomitean ni ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut kohteessa

1 596 €

 

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

 

1. päivä, 21.7., 13.10., 21.10.*
Nizza
Lento Nizzaan, missä paikallisopas ryhmää vastassa. Kuljetus hotellille ja pieni kierros Nizzassa ennen majoittumista. 
*21.10. iltalento Nizzaan ja kuljetus lentokentältä suoraan hotelliin.

2. päivä, 22.7., 14.10., 22.10
Taiteilijoiden Eze ja ruhtinaiden Monaco
Aamiaisen jälkeen ajetaan idylliseen Ezen pikkukylään. Merenpinnasta yli neljäänsataan metriin kohoava kylä kiertää kukkulan huippua. Vanhojen rakennusten kauneus ja hulppeat näkymät ovat inspiroineet taiteilijoita Dante Alighierista Alfred Hitchcockiin. Matka jatkuu kohti miljonäärien asuttamaa ruhtinaskunta Monacoa. Nähdään sataman huvijahdit, Monte Carlon Casino ja ylhäällä kukkulalla sijaitseva Grimaldien palatsi. Lounaan jälkeen palataan illansuussa Nizzaan. (A,L)

3. päivä, 23.7., 15.10., 23.10.
Hajuvesiteollisuuden Grasse, Cannes ja Saint Paul de Vence
Aamiaisen jälkeen ajetaan Grassen kaupunkiin, joka on ollut jo neljänsadan vuoden ajan hajuvesiteollisuuden keskus. Vuoristokaupungissa on edelleen neljäkymmentä parfyymituottajaa. Tuoksujen raaka-aineita laventelia, ruusuja, narsisseja, jasmiineita ja yrttejä viljellään hehtaarien laajuisilla alueilla. Matka jatkuu Cannesiin, joka on tunnettu ennen kaikkea filmifestivaaleista. Kaupungissa on toinen toistaan hienompia liikkeitä, elegantteja ravintoloita ja tyylikkäitä rantakahviloita. Cannesista jatketaan gallerioiden Saint Paul de Vencen kylään, josta on upeat näkymät Välimerelle ja jopa Ranskan Alpeille saakka. Vanhalle hautausmaalle on haudattu Marc Chagall. Retken aikana nautitaan lounas. Paluu illaksi Nizzaan. (A, L)

4päivä, 24.7., 16.10., 24.10.
Vapaapäivä

Aamiainen. Oppaalta saa neuvoja vapaapäivän viettoon. Mandollisuus vierailla esim. Marc Chagallen tai Matissen museossa. (A)

5. päivä, 25.7., 17.10., 25.10.
Italian San Remo ja Ventimiglia, Menton

Aamiaisen jälkeen ajetaan Italian puolelle San Remoon, jossa tunnelma on rennompi kuin hienostuneessa Nizzassa. Matka jatkuu Ventimigliaan, jossa on hetki ostosaikaa ennen lounasta. Lounaan jälkeen poiketaan paluumatkalla vielä viehättävässä ranskalaisessa Mentonin pikkukaupungissa. Paluu illaksi Nizzaan. Yöpyminen hotellissa. (A,L)

6.päivä 26.7., 18.10., 26.10.*
Kotiinpaluu
Aamiaisen jälkeen on vielä aikaa tutustua Nizzaan omatoimisesti. Kuljetus lentokentälle myöhään iltapäivällä. (A)
*26.10. aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
21.-26.7. ja 13.-18.10.
Helsinki - Nizza 08.05 - 10.25 Finnair
Nizza - Helsinki 19.45 - 23.55 Finnair

21.-26.10.
Helsinki - Nizza 16.35 - 18.55 Finnair
Nizza - Helsinki 11.30 - 15.45 Finnair


Majoitus
Radisson Blue****, Nizza, 21.-26.7.
Loistavalla paikalla rantabulevardilla sijaitseva hotelli, jossa uima-allas, allasbaari, ravintola, kuntosali, sauna. Huoneissa, ilmainen wifi, kahvinkeitin, tallelokero, ilmastointi, TV, kaaplikanavat, hiustenkuivaaja,kaupunkinäkymä.
NH Nice****, Nizza, 13.-18.10., 21.-26.10.2023
Hotelli sijaitsee kaupungin itäpuolella, lyhyen raitiovaunumatkan päässä keskustasta ja meren rannalta. Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, kuntosali, sauna. Huoneissa WiFi, ilmastointi, Tv, työpöytä, puhelin, tallelokero ja hiustenkuivaaja. 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 390 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.