Ranskan ja Italian Riviera 26.4.-30.4., 3.-7.5., 8.-12.10, 26.-30.10.2022

Nizza (4 yötä) - Monaco (retki) - Eze (retki) - Saint Paul de Vence (retki) - Grasse (retki) - Cannes (retki) - Ventimiglia (retki) - San Remo (retki) - Menton (retki)

Riviera valloittaa - vuoret ja välkehtivä Välimeri, ylellisyys ja yksinkertaisuus, tiheästi rakennetut värikkäät kaupungit ja hurmaavat pikkukylät seuraavat toisiaan.

Lisämausteena ruhtinaiden Monaco.

Nizza, taiteilijoiden Eze, Monaco ja Saint Paul de Vence, hajuvesiteollisuuden Grasse, Cannes, Italian Ventimiglia ja rento San Remo, Menton

 

Asiantuntijan matkassa 

Rajander Leila

Rajander Leila, asiantuntijaopas

Ranskan valtion virallinen opas, kielten opettaja, tulkki ja kääntäjä. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä

1 396 €


 

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

MATKAOHJELMA

1.päivä 26.4.,3,5,8.10.,26.10.
Nizza
Lento Nizzaan. Pieni kierros Nizzassa ennen hotelliin majoittumista.

2.päivä, 27.4.,4.5.,9.10.,27.10.

Taiteilijoiden Eze ja ruhtinaiden Monaco
Aamiaisen jälkeen ajetaan idylliseen Ezen pikkukylään. Merenpinnasta yli neljäänsataan metriin kohoava kylä kiertää kukkulan huippua. Vanhojen rakennusten kauneus ja hulppeat näkymät ovat inspiroineet taiteilijoita Dante Alighierista Alfred Hitchcockiin. Matka jatkuu kohti miljonäärien asuttamaa ruhtinaskunta Monacoa. Nähdään sataman huvijahdit, Monte Carlon Casino ja ylhäällä kukkulalla sijaitseva Grimaldien palatsi. Lounaan jälkeen palataan illansuussa Nizzaan. (A, L)

3.päivä 28.4.,5.5.,10.10.,28.10.
Hajuvesiteollisuuden Grasse, Cannes ja Saint Paul de Vence
Aamiaisen jälkeen ajetaan Grassen kaupunkiin, joka on ollut jo neljänsadan vuoden ajan hajuvesiteollisuuden keskus. Vuoristokaupungissa on edelleen neljäkymmentä parfyymituottajaa. Tuoksujen raaka-aineita laventelia, ruusuja, narsisseja, jasmiineita ja yrttejä viljellään hehtaarien laajuisilla alueilla. Matka jatkuu Cannesiin, joka on tunnettu ennen kaikkea filmifestivaaleista. Kaupungissa on toinen toistaan hienompia liikkeitä, elegantteja ravintoloita ja tyylikkäitä rantakahviloita. Lounaan jälkeen ennen paluuta Nizzaan poiketaan gallerioiden Saint Paul de Vencen kylässä, josta on upeat näkymät Välimerelle ja jopa Ranskan Alpeille saakka. Vanhalle hautausmaalle on haudattu Marc Chagall. Paluu illaksi Nizzaan. (A, L)


4. päivä 29.4.,6.5.,11.10.,29.10.
Vapaapäivä
Vapaapäivä Nizzassa. Asiantuntijaoppaamme antaa vinkkejä vapaapäivän viettoon. Sen voi viettää rannalla, tai ostoksia tehden. Nizzassa sijaitsee myös mm. Matissen ja Chagallin museot. (A)


5.päivä, 30.4.,7.5.,12.10.,30.10.
Italian San Remo ja Ventimiglia, Menton
Aamiaisen jälkeen pakataan tavarat bussiin ja ajetaan Italian puolelle San Remoon, jossa tunnelma on rennompi kuin hienostuneessa Nizzassa. Matka jatkuu Ventimigliaan, jossa on hetki ostosaikaa ennen lounasta. Lounaan jälkeen poiketaan paluumatkalla vielä viehättävässä ranskalaisessa Mentonin pikkukaupungissa. Lopuksi ajo kentälle, josta lento Suomeen. (A, L)

 ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Nizza 08.15 - 10.40 Finnair
Nizza - Helsinki 20.30 - 00.45(+1, seuraava päivä) Finnair
Syyskuun lennot varmistuvat loppuvuodesta 2021


Majoitus
Aston La Scala ****
Hyvätasoinen hotelli Nizzan keskustassa lähellä vanhaa kaupunkia ja  Promenade des Anglais rantakatua. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv, ilmainen WiFi. Hotellissa kattoterassi ja ravintola.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 250 €

Retkipäivien järjestys saattaa muuttua ja paluuaika Nizzaan vaihtelee liikenteestä johtuen.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.