Savonlinnan Oopperajuhlat: Aida 6.-7.7.2022 tai Carmen 21.-22.7.2022

Savonlinnan oopperajuhlille tehdään tänä kesänä kaksi matkaa. Voit valita joko Verdin klassikon Aidan, joka on yhtä aikaa intiimi ja spektaakkelimaisen näyttävä, realistinen ja samalla myyttinen teos tai  Bizet´n Carmenin, joka on täynnä rakkautta, polttavaa intohimoa, mustasukkaisuutta ja kohtalonuskoa.
Matkojen aikana nautitaan oopperan lisäksi herkullinen oopperajuhlapäivällinen, lounastetaan Tertin kartanossa ja tutustutaan Taidekeskus Salmelaan.

Oopperan esittelee asiantuntija Aarno Cronvall.

 

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Cronvall Aarno

Cronvall Aarno, asiantuntijaopas

Oopperaan ja muuhun klassiseen musiikkiin erikoistunut TV- ja radiotoimittaja, juontaja, tuottaja ja kulttuurivaikuttaja. Pitkä ura Yleisradiossa. Sen jälkeen toiminut mm ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• bussikuljetus tilausajobussilla
• oopperalippu hyviltä paikoilta A-katsomosta
• majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelmassa mainitut ruokailut ja sisäänpääsymaksut
• asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan

586 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 6.7., 21.7.
Oopperajuhlapäivällinen ja 6.7. ooppera Aida tai 21.7. ooppera Carmen
Bussimatka Porista Tampereen kautta Lahteen, missä Helsingistä saapuvien nouto ja kahvitauko. Jatketaan matkaa Mikkelin kautta kohti Savonlinnaa ja majoitutaan keskeisellä sijainnilla olevaan kesähotelli Tottiin. Asiantuntija Aarno Cronvall tulee tervehtimään ryhmää ja kertomaan illan esityksestä. Iltapäivällä on vuorossa herkullinen oopperajuhlapäivällinen Perhehotelli Hospitzissa. Päivän päätteeksi nautitaan oopperasta. Siirtymiset Savonlinnassa tapahtuvat kävellen, etäisyys noin 900 m/suunta. (P)

2. päivä. 7.7., 22.7.
Salmelan taidekeskus ja Tertin kartano
Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa käydä omin päin aistimassa oopperakaupungin tunnelmaa. Lähdetään kohti Mikkeliä ja Tertin kartanoa, jossa herkutellaan Iivari-isännän kesäisestä pitopöydästä. Aikaa on myös piipahtaa Puodissa ja käyskennellä kartanon pihapiirissä. Mäntyharjulla tutustutaan Taidekeskus Salmelan näyttelyyn oppaan johdolla. Iltapäivällä matka jatkuu kohti lähtöpaikkakuntia, ja matkan varrella pidetään yksi omakustanteinen kahvitauko. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
Sokos kesähotelli Tott, 1 yö
sijaitsee noin 200 metrin päässä Savonlinnan rautatieasemalta ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Olavinlinnasta. Yhden ja kahden hengen savuttomissa huoneissa on suihku/wc, tv, internet ja minibaari. Osassa kahden hengen huoneista mahdollisuus lisävuoteeseen, sijataan olohuoneen sohvasta. Hotellin vastaanoton yhteydessä on pieni aulabaari, jossa A-oikeudet. Talossa on hissi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 90 €

Bussiaikataulu
Meno
06.00 Pori, matkakeskus, tilausliikennepysäkki
07.45 Tampere, Vanha kirkko
09.45 Lahti, Matkakeskus + Helsingistä saapuvien nouto*
10.00 Lahti, kahvitauko
14.00 Savonlinna, kesähotelli Tott
16.00 Perhehotelli Hospitz, oopperajuhlapäivällinen
19.00 Ooppera La Traviata Olavinlinnassa, yksi väliaika

Paluu
10.30 Savonlinna
12.00 Tertin kartano, lounas ja omaa aikaa
14.30 Taidekeskus Salmela, opastettu kierros ja omaa aikaa
18.00 Lahti, Matkakeskus + Helsinkiin jatkavien jättö
20.00 Tampere, linja-autoasema
21.30 Pori

*Maksuton liityntäkuljetus välille Helsinki – Lahti – Helsinki saatavissa. Lahdesta ja Helsingistä saapuville vahvistetaan tarkempi kokoontumispaikka ja aikataulu lähempänä lähtöä.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 200 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30.

Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen. Matkan hintaan ei sisälly peruutusturvavakuutusta.