Savonlinnan Oopperajuhlat: Lepakko 31.7.-1.8.2019

Johann Straussin samppanjan lailla kupliva operetti Lepakko saapuu Savonlinnaan Wienin Volksoperan esityksenä! Keveä ja riemukas musiikki on tehnyt tästä operetista kuolemattoman klassikon ja esityksestä ovat kaukana maailman tummat sävyt. Matkan aikana nautitaan oopperan lisäksi herkullinen oopperajuhlapäivällinen, risteillään höyrylaivalla ja tutustutaan Moision kartanon taidekokoelmaan.

Operetin esittelee asiantuntija Aarno Cronvall.

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, Asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Cronvall Aarno

Cronvall Aarno, asiantuntijaopas

Oopperaan ja muuhun klassiseen musiikkiin erikoistunut TV- ja radiotoimittaja, juontaja, tuottaja ja kulttuurivaikuttaja. Pitkä ura Yleisradiossa. Sen jälkeen toiminut mm ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• bussikuljetus tilausajobussilla
• oopperalippu hyviltä paikoilta A-katsomosta
• majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelmassa mainitut ruokailut, sisäänpääsymaksut ja laivamatka Savonlinna-Punkaharju
• asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan

596 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 31.7.
Oopperajuhlapäivällinen ja operetti Lepakko
Bussimatka Porista Tampereen kautta Lahteen, missä Helsingistä saapuvien nouto ja kahvitauko. Jatketaan matkaa Mikkelin kautta kohti Savonlinnaa ja majoitutaan keskeisellä sijainnilla olevaan kesähotelli Tottiin. Asiantuntija Aarno Cronvall tulee tervehtimään ryhmää ja kertomaan illan esityksestä. Iltapäivällä on vuorossa herkullinen oopperajuhlapäivällinen Perhehotelli Hospitzissa. Päivän päätteeksi nautitaan Straussin operetista Lepakko. Siirtymiset Savonlinnassa tapahtuvat kävellen, etäisyys noin 900 m/suunta. (P)

2. päivä
Höyrylaivaristeily ja Moision kartano
Aamiaisen jälkeen lähdetään Savonlinnan satamasta S/s Punkaharju-höyrylaivalla kohti Punkaharjua ja ihastellaan harjuista kansallismaisemaa. Laivalta saadaan mukaan evässämpylät seuraavalle bussimatkalle, mahdollisuus ostaa myös muuta välipalaa. Punkaharjulta jatketaan bussilla kohti Elimäellä sijaitsevaa Moision kartanoa, joka on vuonna 1820 valmistunut empirekartano ja jonka kauniit salit on täytetty taiteella. Nautitaan Moision kartanon herkkupöydän antimet ja tutustutaan kartanon kauppiaspariskunnan Seija ja Pentti Hasun taidekokoelmaan. Iltapäivällä matka jatkuu kohti lähtöpaikkakuntia. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
Kesähotelli Tott, 1 yö,
sijaitsee noin 200 metrin päässä Savonlinnan rautatieasemalta ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Olavinlinnasta. Yhden ja kahden hengen savuttomissa huoneissa on suihku/wc, tv, internet ja minibaari. Osassa kahden hengen huoneista mahdollisuus lisävuoteeseen, sijataan olohuoneen sohvasta. Hotellin vastaanoton yhteydessä on pieni aulabaari, jossa A-oikeudet. Talossa on hissi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 75 €

Bussiaikataulu
Meno
06.10 Pori, matkakeskus, tilausliikennepysäkki
08.00 Tampere, Vanha kirkko
09.45 Lahti, Matkakeskus + Helsingistä saapuvien nouto*
10.00 Lahti, kahvitauko
14.00 Savonlinna, kesähotelli Tott
16.00 Perhehotelli Hospitz, oopperajuhlapäivällinen
19.00 Operetti Lepakko Olavinlinnassa, yksi väliaika

Paluu
10.00 Savonlinna satama, reittimatka s/s Punkaharju
12.30 bussi noutaa ryhmän Punkaharjun satamasta
16.00 Moision kartano, ruokailu ja tutustuminen kartanon taidekokoelmaan
18.00 lähtö Moision kartanosta
19.00 Lahti, Matkakeskus + Helsinkiin jatkavien jättö
21.00 Tampere, linja-autoasema
22.30 Pori

*Maksuton liityntäkuljetus välille Helsinki – Lahti – Helsinki saatavissa. Lahdesta ja Helsingistä saapuville vahvistetaan tarkempi kokoontumispaikka ja aikataulu lähempänä lähtöä.


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30.

Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen. Matkan hintaan ei sisälly peruutusturvavakuutusta.