Tunnelmallinen joulu Wienissä 23.-26.12.2019

Lähde viettämään joulunaikaa Tonavan kaunottariin Wieniin ja Bratislavaan! Joulutunnelmaan pääsee virittäytymään idyllisillä joulumarkkinoilla ja upeissa kirkoissa. Matkan kruunaa joulupäivän messu Augustiner-kirkossa, jossa kuullaan urku- ja kuoromusiikkia.

Asiantuntijan matkassa 

Hytönen Kirsi

Hytönen Kirsi, asiantuntijaopas

Itävallan virallinen opas ja Saksan tuntija, joka on asunut Wienissä jo yli 20 vuotta. Kirsin tiedot ja tarinat ovat saaneet kiitosta monilta matkailijoilta jo useiden vu ...

Lukijamatka

Kotiliesi

Kotiliesi

Kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä Kotiliesi on Suomen ensimmäinen naisten- ja kodin lehti; jo vuodesta 1922 se on tehnyt naisten arjesta parempaa. Monipuolisen ja laaduk ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
  • suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan

    1 196€

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 23.12.
Wienin kiertoajelu ja
Schönbrunnin linna
Lento Wieniin. Kiertoajelu kaupungissa ja kierros upeassa Schönbrunnin linnassa, jossa Habsburgien keisariperhe asui kesäisin huhtikuusta lokakuuhun. Täällä pääsee ihastelemaan mm. keisari Franz Josephin ja keisarinna Elizabethin eli Sissin entisiä asuinhuoneita. Kierroksen aikana nähdään myös keisarinna Maria Theresian aikaisia rokokoohuoneita sekä linnan upea juhlasali. Pistäytyminen linnan aukiolla pidettävillä ihastuttavilla joulumarkkinoilla ja yhteinen lounas. Majoittuminen hotelliin. (L)

2.päivä, 24.12.
Jouluaatto, Strauss & Mozartin konsertti, jouluaattoillallinen
Aamiainen. Vapaa-aikaa liikkua jouluisessa Wienissä, kaupat ovat auki klo 14 asti. Iltapäivällä lähtö kävellen Kursalon konserttitaloon illan Strauss & Mozart konserttiin. Konsertin jälkeen neljän ruokalajin jouluaattoillallinen Kursalon ravintolassa.  (A, P)

3.päivä, 25.12.
Kävelykierros jouluisessa Wienissä ja messu Augustiner-kirkossa
Aamiaisen jälkeen kävelykierros Wienin vanhankaupungin romanttisilla kujilla, joilla nähtävää riittää: Mozartin asuintalo, Valtionooppera ja Hofburgin talvipalatsin  alueen eri vuosisadoilta peräisin olevat rakennukset. Joulupäivän messu Augustiner kirkossa, jossa kuullaan urku- ja kuoromusiikkia. Kävelykierroksen päätteeksi nautitaan kakkukahvit perinteisessä wieniläiskahvilassa. Retki päättyy Rathausplatzin joulumarkkinoille, jotka ovat kaupungin suurimmat. (A)

4.päivä, 26.12.
Bratislavan kävelykierros

Hotelliaamiaisen jälkeen bussimatka Slovakian kauniiseen pääkaupunkiin Bratislavaan, joka sijaitsee Tonavan rannalla. Kierrellään vanhassakaupungissa kävellen ihastelemassa Pyhän Martinin kruunajaiskirkkoa, raatihuonetta, Mikaelin tornia, arkkipiispan palatsia, keskiaikaista yliopistoa, kansallisteatteria ja muita upeita vanhoja rakennuksia ja palatseja. Kierroksen päätteeksi lounas, jonka jälkeen jää vielä hetki aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen ennen kuljetusta lentokentälle. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Wien 08.30 - 10.00 Finnair
Wien - Helsinki 19.15 - 22.40 Finnair


Hotel am Konzerthaus****
Hotelli sijaitsee kaupunginpuiston takana lähellä Kursalon konserttitaloa ja vanhaakaupunkia. Hotellissa on baari ja ravintola. Huoneissa satelliitti-tv, hiustenkuivaaja, minibaari ilmaisella kivennäisvedellä ja tee/kahvinkeitin. Hotellissa on ilmainen WiFi.

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 190 €


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.