Venetsian karnevaali 24.-28.2.2021

Maailmankuulu Venetsian karnevaali täyttää tämän taianomaisen kaupungin helmikuussa naamioituneilla juhlijoilla ja ainutlaatuisella tunnelmalla. Karnevaali on värikäs tapahtuma, jonka tunnelmaan matkailijankin on helppo päästä mukaan. Venetsian viehättävät kujat ja aukiot tarjoavat tapahtumia ja nähtävää jokaiselle päivälle. Matkan kruunaa gondoliajelu ja osallistuminen venetsialaisten karnevaalinaamioiden maalauskurssille!

Asiantuntijan matkassa 

Suominen Piia

Suominen Piia, asiantuntijaopas

Opas, joka on asunut Roomassa lähes 30 vuotta, loistava Italian tuntemus 20 vuoden opaskokemuksella. Luonteeltaan avoin ja iloinen Piia rakastaa työtänsä ja hal ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden tai kolmen hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• ohjelmassa mainittu karnevaalinaamioiden maalauskurssi
• opaspalvelut Venetsiassa

1 496 €

Matkan hinta vahvistuu helmikuussa 2020.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 24.2.2021
Saapuminen Venetsiaan

Aamulento Helsingistä Milanoon, jossa opas on ryhmää vastassa. Bussikuljetus Venetsiaan (270 km, n. 3,5 h). Venetsian keskustassa autot eivät ole sallittuja, joten bussikuljetuksen jälkeen siirrytään vielä veneellä lähemmäksi hotellia. Majoittuminen hotelliin. Yhteinen illallinen hotellin läheisyydessä. (P)

2. päivä, 25.2.2021
Karnevaalitunnelmaa ja gondoliajelu
Aamiaisen jälkeen kävelykierros Venetsiassa oppaan johdolla nauttien karnevaalin tunnelmasta. Kävely Venetsian kaduilla ja aukioilla tapahtumia seuraillen on paras tapa viettää aikaa karnevaalin aikana. Joka puolella kaupunkia törmää karnevaaliasuisiin ihmisiin ja naamioiden myyjiin. Tutustutaan erityisesti Piazza San Marcoon eli Pyhän Markuksen toriin, joka on kaupungin ja karnevaalien sydän. Aukiolla on mahdollisuus seurata kilpailua parhaasta karnevaalinaamiosta. Vieraillaan myös upeassa Basilica di San Marcossa eli Pyhän Markuksen tuomiokirkossa, joka on Venetsian päänähtävyyksiä. Yhteinen lounas päivän aikana. Iltapäivällä gondoliajelu, joka lähtee Pyhän Markuksen aukion läheisyydestä. Ilta vapaata omatoimiselle ohjelmalle. (A, L)

3. päivä, 26.2.2021
Vapaapäivä Venetsiassa
Aamiainen. Koko päivä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Venetsiaan ja karnevaaleihin. Oppaalta saa vinkkejä vapaapäivän viettoon. (A)

4. päivä, 27.2.2021
Karnevaalinaamioiden maalausta
Aamiaisen jälkeen tutustutaan kurssilla (kesto 2,5 h) venetsialaisten karnevaalinaamioiden maalaukseen. Kurssilla jokainen saa koristella oman naamion. Kurssin jälkeen yhteinen lounas. Iltapäivällä lähdetään jälleen nauttimaan karnevaalien tunnelmasta Venetsian kaduille oppaan johdolla. Kävelykierroksen aikana nähdään myös monia Venetsian tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Rialton silta. Kaarisilta on Venetsian tunnetuimpia symboleja ja vanhin pääkanava Canal Granden silloista. Sillan alta kulkee runsaasti gondoleja ja veneitä. Illalla yhteinen illallinen. (A, L, P)

5. päivä, 28.2.2021
Milano ja kotiinpaluu
Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Venetsiasta Milanoon. Tutustuminen Milanoon oppaan johdolla. Nähdään mm. vaikuttava Milanon Duomo eli tuomiokirkko ja Galleria Vittorio Emanuele -ostoskeskus. Yhteinen lounas päivän aikana. Iltapäivällä kuljetus Milanon lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Milano 08.05 - 10.10 Finnair
Milano – Helsinki 18.55 - 23.00 Finnair

Lentoaikataulu alustava.


Hotel Agli Artisti***
Melko vaatimaton turistiluokan hotelli hyvällä sijainnilla lähellä Venetsian päärautatieasemaa (Santa Lucia) ja monia nähtävyyksiä. Huoneet melko pieniä. Hotellissa ei ole hissiä. Kevyehkö mannermainen buffet-aamiainen. Huoneissa puhelin, TV, tallelokero ja ilmainen Wi-Fi.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 205 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.