Verona, Venetsia ja Milano - ainutlaatuinen matka musiikin, taiteen ja tanssin jalanjäljille 20.-24.7.2020

Italialaiset rakastavat musiikkia, taidetta, tanssia – ruuasta ja viinistä puhumattakaan. Matkan aikana tutustutaan klassiseen musiikkiin veronalaisen palatsin yksityiskonsertissa sekä venetsialaisessa kirkossa ja nähdään Milanossa yksi kuuluisimmista oopperataloista La Scala museoineen. Tanssin saloihin tutustutaan Veronan amfiteatterissa Italian tämän hetken kuuluisimman balettitanssijan Roberto Bollen johdolla. Italialaiseen taiteeseen ja arkkitehtuuriin tutustutaan ainutlaatuisessa Venetsiassa, jossa Accademian taidemuseon aarteet avautuvat paikallisen oppaan johdolla. 

Majoituskohteeksi on valittu Valpolicellan vehreiltä viinirinteiltä maaseutumajoitus, jonka kivinen päärakennus on rakennettu satoja vuosia sitten. Rakennuksia ympäröi laaja viheralue ja aurinkoisena päivänä näkymä yltää aina Veronan kaupunkiin saakka. Maatila tuottaa viinin lisäksi oliiviöljyä, hunajaa ja erilaisia hedelmiä, joista emäntä valmistaa oivallisia hilloja aamiaiselle ja vaikkapa tuliaisiksi.  

Asiantuntijan matkassa 

Mäkelä Satu

Mäkelä Satu, asiantuntijaopas

Hotelli- ja ravintolaesimieskoulutuksen jälkeen täydentänyt kokki- ja viinurikoulutusta lisäopinnoilla ulkomailla. Erikoistunut enogastronomisiin matkoihin yli ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, ruokajuomat, kuljetukset ja retket
• ohjelman mukaiset esitykset:
- Roberto Bolle and Friends, 5. sektorin numeroidut rappuspaikat; etukäteisvaraus mahdollinen muille paikoille saatavuuden mukaan, tiedustelu tehtävä matkavarauksen yhteydessä – ei peruutusmahdollisuutta.
- kirkkokonsertti Venetsiassa
- yksityiskonsertti Veronassa 
• suomalaisen oppaan palvelut Italiassa
• paikallisopas Veronassa, Venetsiassa ja Milanossa

1 398 €


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 20.7.
Valpolicellan viinitila
Aamulento Helsingistä Milanoon ja kuljetus viinitilalle Valpolicellan alueelle. Majoittautumisen jälkeen vapaa-aikaa. Viininmaistelu tilalla ja tervetulopäivällinen ruokajuomineen. (P)

2. päivä, 21.7.
Verona ja tanssiesitys Roberto Bolle and Friends Arenan amfiteatterissa
Aamiainen ja aamupäivä vapaata vaikkapa uima-altaalla. Kuljetus Veronaan iltapäivällä ja tutustuminen kaupunkiin paikallisen oppaan johdolla. Vapaa-aikaa Veronassa. Tanssisitys alkaa n. klo 21.15, ja päättyy ennen puolta yötä. Roberto Bolle yhdessä maailmankuulujen tanssijoiden kanssa antaa unohtumattoman tanssinautinnon antiikin amfiteatterin areenalla. Paluukuljetus majoitukseen. (A)

3. päivä, 22.7.
Venetsia, Accademian taidemuseo ja kirkkokonsertti
Myöhäisen aamiaisen jälkeen siirrytään Venetsiaan, jossa tutustutaan kaupunkiin, sen arkkitehtuuriin sekä Accademian taidemuseon aarteisiin. Venetsian huippuaikana sekä taide, että musiikki kukoistivat ja huipputaiteilijoiden teoksia on nähtävissä museoiden lisäksi myös lukuisissa kirkoissa ja palatseissa. Vapaa-aikaa Venetsiassa. Päivällinen ruokajuomineen, jonka jälkeen kirkkokonsertti perustuen jousimusiikkiin. Paluu majoitukseen. (A,P)

4. päivä, 23.7.
Verona ja yksityiskonsertti
Aamiainen, aamupäivä vapaa. Kuljetus Veronaan  iltapäivällä ja vapaa-aikaa Veronassa, mahdollisuus vierailla mm. Oopperamuseossa, Kansallismuseossa jne. Noin klo 17.30 klassinen yksityiskonsertti historiallisessa palatsissa, ohjelmistossa kuuluisimpia ooppera-aarioita. Esityksen aikana buffetpäivällinen ruokajuomineen. Paluukuljetus majoitukseen.
Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä lisämaksusta Veronaan, jossa esitetään Arenan amfiteatterilla The Stars of Opera – paluukuljetus esityksen jälkeen. Lippuvaraukset matkavarauksen yhteydessä – ei peruutusmahdollisuutta. (A,P)

5. päivä, 24.7.
Milano, Teatro la Scala 
Aamiaisen jälkeen suunnataan Milanon kaupunkiin. Vieraillaan La Scalan oopperatalossa ja museossa. Vapaa-aikaa Milanossa, josta linja-autokuljetus Malpensan lentokentälle. Iltalento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Milano 08.00 – 10.05 Finnair
Milano – Helsinki 19.00 – 22.55 Finnair


Majoitus

Costa degli Ulivi, Valpolicella
Kotoisa maaseutumajoitus paikallisen perheen johtamana vehreällä viinirinteellä, josta mahdollisuus tehdä kävelyitä kukkulaisessa maastossa. Runsaasti yleistä tilaa, mm. olohuone sekä tv-huone. Uima-allasalue aurinkotuoleineen. Baari vastaanoton yhteydessä. Ravintola avoinna lounas- ja päivällisaikaan.
Huoneet ovat tilavia ja sisustettu maalaistyylisesti. Huoneita myös sivusiivessä. Matkaa Fumanen keskustaan n. 1 km; baari ja ravintoloita.
Huoneissa kylpyhuone/wc, televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi. Huoneissa laatta- tai puulattia.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 120 €
• muut kuin rappuspaikat Roberto Bolle and Friends tanssiesitykseen
• liput Veronan amfiteatteriin 23.7.

23.7.2020 klo 21.15
The Stars of Opera
Anna Netrebko ja Yusif Eyvazov
Kahden maailmantähden paluu Arena di Veronalle: ilta on omistettu tunnetuimmille ooppera-aarioille.
Lippujen hinnat 30€-300€, lisäksi tilauskulut 35,-/varaus
Lipputilaus on sitova.

 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.