Dragsfjärd 4pv

Raikasta merituulta, kauneinta saaristoa ja mukavia yhteisiä hetkiä luonnon helmassa.

Upea saaristo sekä vanha ruukkikulttuuri tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja.

Dragsfjärd ja ympäröivä saaristo on sopiva leirikoululaisille, sillä kaikki ykköskohteet on helposti saavutettavissa ja kulttuuritarjonta on runsasta.  Päiviin mahtuu hyvin myös liikuntaa kuten golfia, pyöräilyä tai jopa dreijausta.

 

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

Hintaan sisältyy
• Bussikuljetukset
• Majoitukset Hostel Pangetissa useamman hengen huoneissa
• Ruokailut (3 x aamiainen, 4 x lounas, 3 x päivällinen, 2 x iltapala)
• Matkaohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
• Meriretki Rosalaan ja Bengtskärin majakalle

Hinta alk. 428 €*

min. 20 hlöä. Kun ryhmässä vähintään 20 maksavaa, 1 ilmainen opettaja.

*Hinta sitoumuksetta. Matkan lopullinen hinta määräytyy sesongin, ryhmän koon ja valittujen palvelujen mukaan.

1. päivä
Lähdemme aamulla koululta bussilla kohti Lohjaa, jossa kirjoitamme nimen kirjaan, laitamme kypärät päähän ja sukellamme aina 110 metriin Tytyrin kalkkikivimuseoon. Matkamme jatkuu Raaseporin linnan kautta Dragsfjärdiin, jossa majoitumme Hostel Pangetiin. Mediaopetusta ja leirikoulun pelisääntöjen läpikäyntiä.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Kasnäsin satamaa, jossa nousemme kalastaja-alukseen. Meriretkellä käydään Rosalan viikinkikylässä ja sään salliessa Bengtskärin majakalla. Iltapäivällä mediatehtävien jakoa. Majapaikassa yhteinen illanvietto.

3. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdemme linja-autolla Bjärkakseen, jossa dreijausta/golfia/mediaa. Lounas ja päivällinen Pangetissa. Halukkaille saunomista ja uintia.

4. päivä
Aamiaisen jälkeen lähtö Pangetista kohti Sagalundin museota. Lounas Lalla Vindessä Kemiössä, minkä jälkeen lähtö paluumatkalle.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive