Lontoo 4 pv

Museoita, gallerioita, musikaaleja, teatteria, historian havinaa ja kuhisevaa kaupunkielämää - Lontoosta löytyy kaikkea!

Buckinghamin palatsin vartijoiden vaihtoseremonia on yksi suosituimmista Lontoon nähtävyyksistä. Useat kaupungin mielenkiintoiset museot ovat ilmaisia ja julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullista ja helppoa. Leirikoululaisille voimme suositella mm. luonnonhistorian museota, British Museumia, London Eye-maailmanpyörää tai Lontoon eläintarhaa. Hyde Park, Notting Hill, Camden Town ja Oxford Street ovat monille tuttuja elokuvista ja kirjoista, unohtamatta tietysti Lontoon tunnetuinta maamerkkiä, Big Beniä.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• 3 yön majoitus keskustahotellissa (huonekoko vaihtelee)
• aamiaiset
• lentokenttäkuljetukset ilman opasta

Matkan lopullinen hinta määräytyy sesongin, ryhmän koon ja valittujen palvelujen mukaan. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi asiakaspalvelustamme! 

London Eye
Vuonna 1999 avattu maailmanpyörä on maailman kolmanneksi korkein. Thamesjoen rannalla sijaitsevan maailmanpyörän huipulta aukeavat huikeat näkymät yli Lontoon. Kierroksen kesto on n. 30 minuuttia ja liput suositellaan ostettavaksi etukäteen.

Madame Tussauds
Maailman tunnetuin vahakabinetti on näkemisen arvoinen. Baker Streetillä sijaitsevan suositun nähtävyyden jonot ovat usein erittäin pitkät, joten liput kannattaa ehdottomasti hankkia kauttamme etukäteen.

Warner Brothers Studio – Harry Potter
Kaikkien Harry Potter -fanien pääpaikka, Watfordissa sijaitseva Warner Brothersin studio, on nähtävyytenä upea. Kierros vie taianomaisiin Potterin filmauspaikkoihin ja samalla nähdään kaikki filmeissä käytetyt
lavasteet ja vaatteet. Kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät filmeistä niin suositut.

Greenwich
Greenwichin tunnetuin nähtävyys, tähtitieteellinen observatorio – Royal Greenwich Observatory – on paikka, jonka mukaan pituuspiirit ja aikavyöhykkeet on määritelty. Kukkuloilta aukeavat hienot näkymät yli Lontoon ja paikan päälle voi matkustaa vaikkapa Thamesin jokilaivalla. Samalla voidaan vierailla kansallisessa merimuseossa, joka on lajissaan maailman suurin.

Lisäksi Lontoossa on mahdollista nähdä useita erilaisia teatteriesityksiä ja musikaaleja, nauttia kaupungin upeista puistoista ja vierailla mm. luonnonhistorian museossa, British National museossa tai tiedemuseossa.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive