Tallinna 3 pv

Vanha kaupunki on Tallinnan sydän, jonka kujilla kohtaa keskiaika ja nykyaika.

Tallinna on monelle tuttu, mutta tästä monipuolisesta kaupungista ja sen ympäristöstä löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää. Kohde sopii leirikoululaisille ympäri vuoden, silllä matkaohjelmaa voidaan muokata sesongin mukaisesti.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Bussikuljetukset
• Laivamatkat kansipaikoin
• Matkaohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
• Opaspalvelut Tallinnasta alkaen
• Ruokailut (3 x aamiainen, 3 x lounas, 1 x piknikeväät, 1 x illallinen, 1 x iltapala)
• Majoitukset

Hinta - pyydä tarjous asiakaspalvelustamme! Matkan lopullinen hinta määräytyy sesongin, ryhmän koon ja valittujen palvelujen mukaan.

min. 20 hlöä. Kun ryhmässä vähintään 20 maksavaa, 1 ilmainen opettaja.

1. päivä
Aamulla lähdemme bussilla koululta kohti Helsinkiä, josta edelleen laivalla Tallinnaan. Laivalla aamiainen. Tallinnassa on opas vastassa. Matkaamme Toompealle, josta kävelemme vanhaan kaupunkiin ja edelleen Piritalle, jossa vierailemme televisiotornissa ja syömme lounaan. Paluumatkalla keskustaan ohitamme monta mielenkiintoista nähtävyyttä: Piritan luostarin, Piritan urheilukeskuksen ja upean Kadriorgin puiston. Majoitumme hotelliin, jossa illallinen.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdemme kokopäiväretkelle Rakveren kaupunkiin ja Sagadin kartanoon. Tutustumme Rakveren Ritarilinnan raunioissa olevassa museossa keskiaikaisiin tapoihin ja kulttuuriin. Pääsemme kokeilemaan myös miekkataistelua sekä nauttimaan lounaan ajan hengen mukaisesti. Sagadissa tutustumme kartanoon, metsämuseoon sekä pieniin metsäpolkuihin. Retken päätteeksi sytytämme nuotion ja nautimme picnik eväät. Paluu Tallinnaan ja iltapala.

3. päivä
Aamiaisen jälkeen lähdemme vierailulle lasitehdas Tarbeklaasiin. Näemme kuinka valmistetaan kauniita lasiesineitä ja pääsemme itsekin kokeilemaan lasinpuhaltamista. Ennen laivan lähtöä Helsinkiin jää aikaa tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia. Lounas laivalla.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive