Tartto - Tallinna 5 pv

Koe samalla leirikoulumatkalla Viron vanhin kaupunki Tartto ja tuttu Tallinna.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Bussikuljetukset
• Laivamatkat kansipaikoin
• Matkaohjelman mukaiset ateriat, retket ja tutustumiskäynnit
• Opaspalvelut Tallinnasta alkaen
• Majoitukset

Hinta alk. 494 €*

min. 20 hlöä. Kun ryhmässä vähintään 20 maksavaa, 1 ilmainen opettaja.

*Hinta sitoumuksetta. Matkan lopullinen hinta määräytyy sesongin, ryhmän koon ja valittujen palvelujen mukaan.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, Tartto
Aamulla lähdemme bussilla koululta kohti Helsinkiä, josta edelleen laivalla Tallinnaan. Laivalla aamiaisbuffet. Opas satamassa vastassa ja bussimatka jatkuu kohti Tarton yliopistokaupunkia. Kaupunkiin saavuttaessa tutustumme Tarton historiaan ja nykypäivään. Uusklassisen kaupungin symbolina on kuusipylväinen yliopistorakennus ja Toomemäki. Nähtävyyksiin kuuluvat myös raatihuone, Johanneksen kirkko, Tuomiokirkon rauniot sekä Enkelin- ja Pirunsilta. Tutustumme myös yliopistoon; käynti juhlasalissa ja karsseri-museossa. Majoittuminen hotelliin ja yhteinen päivällinen. (A,P)

2. päivä, AHHAA-tiedekeskus ja lisämaksusta jokiristeily lotjalla
Aamiaisen jälkeen tutustumme tieteeseen ja teknologiaan AHHAA-tiedekeskuksessa. Käyntiin kannattaa varata vähintään kolme tuntia. Yhteinen lounas. Hieman vapaata aikaa. Iltapäivällä lisämaksullinen risteily Emajõella keskiaikaisella lotjalla. Yhteinen päivällinen. (A, L, P)
 
3. päivä, Otepään seikkailupuisto
Aamiaisen jälkeen lähdemme Otepään seikkailupuistoon, joka on suurenmoinen yhdistelmä fyysistä ekstreemiä ja leikillistä toimintaa. Yhteinen lounas. Vapaata aikaa. Yhteinen päivällinen. (A, L, P)
 
4. päivä, Jääaikakeskus
Aamiaisen jälkeen pakkaamme matkatavarat bussin ja ajamme  Jääaikakeskukseen, jossa voimme nähdä mm. jääajan
eläimiä: mammutteja ja luolaleijonia. Yhteinen lounas, jonka jälkeen jatkamme matkaa kohti Tallinnaa. Majoittuminen hotelliin. Yhteinen päivällinen. (A, L, P)
 
5. päivä, Tallinna
Aamiaisen jälkeen aamupäivä vapaata aikaa ja laivamatka Helsinkiin. Lounasbuffet laivan lähtiessä. Kuljetus satamasta koululle. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive