Elohopeakerhon Pohjois-Intian aurinkoinen Rajasthan 6. – 15.11.2019

Delhi – Jodhpur - Udaipur

Lähde mukaan matkalle tarujen Intiaan, aurinkoiseen Rajasthaniin, jota vuosituhannet hallitsivat mahtavat maharajat ja pelottomat sotilaskaanit.  Kiertomatkamme alkaa Jodhpurista, ns. Sinisestä kaupungista.  Samsara Resortissa saamme hieman käsitystä Tharin autiomaasta, joka on Intian niemimaan suurinTeemme jännittävän jeeppiajelun dyyneillä ja vietämme iltaa aavikkoleirissä. Näemme myös Ranakpurin kuuluisan jainalaistemppelin ja kauneudestaan kuuluisan satujen Udaipurin, järvien kaupungin. Risteilemme Picholajärvellä, nautimme hienoista maisemista ja rentoudumme uiden ja auringosta nauttien hyvätasoisissa hotelleissamme.  Tervetuloa mukaan nauttimaan valosta, lämmöstä ja kiinnostavista nähtävyyksistä!

Asiantuntijan matkassa 

Huhtala Liisa

Huhtala Liisa, asiantuntijaopas

Matkailun ammattilainen, jonka lähes 40-vuotisen uran aikana erityisalueiksi ovat muodostuneet Istanbul ja ottomaanisulttaanien historia, Keski-Aasian kulttuurit ja Intian suu ...

Lukijamatka

Tampereen OP Elohopeakerho

Tampereen OP Elohopeakerho

Elohopeakerho on yksi Tampereen Seudun Osuuspankin omistajajäseneduista. Se on kerho, johon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistajajäsenet. Kerhon suosio kasv ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• bussikuljetukset Tampere – Helsinki – Tampere
• Finnairin ja Jet Airwaysin lennot turistiluokassa
• majoitukset kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• täysihoito matkan aikana alkaen lounaalla ja päättyen aamiaiseen.  Poikkeus siirtymäpäivänä 14.11. Udaipur – Delhi, jolloin aamiainen ja illallinen
• ruokajuomana yksi mineraalivesi, virvoitusjuoma tai olut /ateria
• matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset sekä ohjelmassa mainittujen nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
• Intian viisumi
• paikallisten virallisten oppaiden palvelut ja Liisa Huhtalan opas- ja matkanjohtajapalvelut
• Elohopeakerhon matkaisäntä mukana koko matkan ajan

3 436 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 6.11.
Lento Delhiin
Bussikuljetus Tampereelta Helsinkiin, mistä Finnairin suora lento Delhiin. Lennon kesto noin 7 tuntia.

2. päivä, 7.11.
Delhi – Jodhpur
Saavumme aamuvarhaisella Delhiin. Aamiainen lentokenttähotellissa ja Jet Airwaysin lento Jodhpuriin. Kuljetus hotelliin ja lounas. Iltapäivällä lepoaikaa ja illallinen hotellissa. (A, L, P)

3. päivä, 8.11.
Jodhpur
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Jodhpurin nähtävyyksiin. Jodhpurin pitkä ja värikäs historia ja upeat rakennukset ovat ainutlaatuisia. Mielenkiintoisen piirteen kaupungille antaa sen sinisen sävyisiksi maalatut talot, jotka on kalkittu indigonsekaisella kalkilla. Päivän tutustumiskohteisiin kuuluu marmorinen maailman suurimpiin yksityisiin palatseihin kuuluva Umaid Bhawanin palatsi, jossa on yli 300 huonetta.  Muita mielenkiintoisia kohteita ovat Mehrangarhin linnoitus yli 30 metrin korkeuteen kohoavine muureineen ja Jaswant Thadan muistomerkki. Lounas Jodhpurissa.  Iltapäivän viimeisinä tunteina vielä mahdollisuus vaikka pulahtaa hotellin uima-altaaseen. Illallinen hotellissa. (A, L, P)

4. päivä, 9.11.
Samsara Desert Camp and Resort
Aamiaisen jälkeen käymme Jodhpurin vanhassa keskustassa ja basaarissa ja lähdemme ajamaan kohti Dechun alueella sijaitsevaa Samsara Resortia saadaksemme hieman käsitystä Rajasthanin eräästä olennaisimmasta piirteestä, eli Tharin autiomaasta, joka on Intian niemimaan suurin.  Ajomatka noin 115 km, noin 1,5 tuntia. Saavumme iltapäivällä hotelliimme, lounas ja vapaa aikaa. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa. (A, L, P)

5. päivä, 10.11.
Jeeppiajelu autiomaassa ja auringonlasku dyyneillä
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa lepäilyyn hotellin altaalla.  Lounas hotellin ravintolassa. Lounaan  jälkeen jeeppisafari, jonka aikana pääsemme tutustumaan Rajasthanin tyypilliseen maisemaan ja  luontoon eli hiekkadyyneihin ja autiomaahan.  Auringossa uinuvat kylät ja päivän aikana valon myötä muuttuvat värit ja hiekan sävyt luovat maisemasta ainutlaatuisen. Mikäli olemme onnekkaita, näemme alueen tyypillisiä eläimiä, kuten antilooppeja, kauriita ja kettuja. Nautimme iltapäiväteen Desert Campin dyyneillä auringon laskiessa ja illan hämärtyessä nautimme paikallisesta musiikki- ja tanssiesityksestä sekä illallisesta ennen paluuta hotelliimme. (A, L, P)

6. päivä, 11.11.
Dechu – Ranakpurin temppeli – Udaipur
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Ranakpurin temppeliä sekä päivän päätepistettä Udaipuria. Pysähdymme Ranakpurissa vieraillaksemme eräässä Intian hienoimmista jainalaistemppeleistä. Nautimme lounaan Ranakpurissa ja jatkamme matkaa kohden Udaipuria. Illan suussa majoittuminen hotelliin Udaipurissa. Illallinen hotellissa. Päivän ajomatka noin 350 km, noin 6 tuntia. (A, L, P)

7. päivä, 12.11.
Udaipur, veneajelu Picholajärvellä
Aamiainen ja lähtö tutustumiskierrokselle Udaipurissa, jota myös Idän Venetsiaksikin kutsutaan. Kaupunki on kuuluisa Picholajärvestään, jolla on pituutta 4 km. Tutustumme mahtavaan Kaupunkipalatsiin, joka on Intian suurin. Arkkitehtuurissa on näkyvissä sekä islamilaisen mogulien arkkitehtuurin että rajputtien hinduarkkitehtuurin piirteet. Käymme myös Jagdiskin temppelissä ja ajelemme keskustassa sekä Fatehsagarjärven ympäristössä. Lounas retkipäivän aikana. Iltapäivällä veneajelu Picholajärvellä. Illallinen hotellin ravintolassa. (A, L, P)

8. päivä, 13.11.
Udaipur, vapaapäivä
Aamiainen, lounas ja illallinen hotellin ravintolassa. Mahdollisuus edullisiin ostoksiin Udaipurin kuhisevassa basaarissa. (A, L, P)

9. päivä, 14.11.
Lento Udaipur – Delhi
Aamiainen hotellissa. Puolenpäivän aikaan Jet Airwaysin lento Delhiin, jonne saavumme iltapäivällä. Bussikuljetus hotelliin lähelle lentoasemaa. Illallinen hotellissa. (A, L, P)

10. päivä, 15.11.
Lento Helsinkiin
Aamiaisen jälkeen kuljetus Delhin lentoasemalle, josta Finnairin suora lento Helsinkiin. Bussikuljetus Tampereelle. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentotiedot (sitoumuksetta):
06.11. Helsinki – Delhi 20.20. – 06.40 (07.11.) Finnair
07.11. Delhi – Jodpur 11.05 – 12.25 Jet Airways
14.11. Udaipur – Delhi 14.45 – 15.55 Jet Airways
15.11. Delhi – Helsinki 10.35 – 14.45 Finnair


Majoitus
07.-09.11. Taj Harimahal*****, Jodpur
09.–11.11. Samsara Desert Camp and Resort ****
11.-14.11. Trident, Udaipur*****
14.-15.11. Hotel Radisson Blue Plaza*****, Mahipalpur, Delhi airport


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 3
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin Intiaan.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.