Katrinan jäljillä Ahvenanmaalla 5.-7.5.2023

Tampereen Työväen Teatteri tuo Sally Salmisen menestysromaaniin perustuvan Katrinan kantaesityksen näyttämölle tammikuussa 2023! Karhean kaunis rakkaustarina hengittää samaa ilmaa kuin Salmisen pikkuserkun, kirjailija Anni Blomqvistin Myrskyluoto-sarja, mutta hyvin erilaisin vivahtein. Lähde kanssamme Katrinan jäljille Ahvenanmaalle!

Karunkaunis saaristo tarjoaa parastaan Moro-lehden ja Tampereen Työväen Teatterin ystävämatkalla. Matkalla on mukana käsikirjoittaja Seija Holma, joka johdattaa näytelmän taustoihin. Maarianhaminassa seuraan liittyy myös Katrinaa näyttelevä Jonna Järnefelt. Matkaisäntänä toimii Moron tuottaja Jari Mylläri.

Matkan tunnelmaan virittäydytään jo ennakkoon nauttimalla Katrina-näytelmästä Tampereen Työväen Teatterissa!

Asiantuntijan matkassa 

Mylläri Jari

Mylläri Jari, matkaisäntä

Moron tuottaja Jari Mylläri on käynyt jokaisessa Euroopan maassa lilliputteja lukuun ottamatta. Hänen erityissuosikkejaan ovat autoilulomat Euroopassa, pää ...

Holma Seija

Holma Seija, dramaturgi

Pitkän uran tehnyt, palkittu näytelmäkirjailija, dramaturgi ja tv-käsikirjoittaja Seija Holma dramatisoinut ja kirjoittanut lukuisia menestysnäytelmiä ...

Lukijamatka

Moro

Moro

Kylän paras kaupunkilehti! ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• saaristolautta- ja laivamatkat kansipaikoin
• majoituksen kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat ja retket
• paikallisoppaiden sekä matkaemännän ja -isännän palvelut
• pääsylipun Katrinan näytökseen Tampereen Työväen Teatterissa 15. tai 22.4. sisältäen lasillisen kuohuvaa ja väliaikatarjoilut (kahvi/tee ja leivos)

658 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

15.4 klo 19.00 TAI 22.4. klo 13.00 Tampereen Työväen Teatteri "Katrina"
Saapuminen teatterille omaan tahtiin, alkumalja. Näytös alkaa klo 19.00/13.00. Väliajalla kahvi/tee ja makea leivonnainen. Näytös päättyy noin klo 21.50/15.50. Sally Salmisen romaanin pohjalta näytelmäksi sovittanut Seija Holma, Katrinan roolissa Jonna Järnefelt, ohjaus Johanna Freundlich. Valitse haluamasi näytös varauksen yhteydessä, paikkoja rajoitetusti.

1. päivä 5.5.2023
Lähtö Tampereen Keskustorilta klo 8.00 tilausajobussilla kohti Kustavia. Bussimatkan aikana näytelmän dramatisoinut käsikirjoittaja Seija Holma avaa matkan teemaa ja johdattaa tunnelmaan. Yhteinen lounas Vuosnaisten Meriasemalla. Jatketaan saaristolautalla Vuosnaisista Åvaan ja majoitutaan hotelli Gullvivaniin Brändön saarella. Iltapäivän opastetulla kierroksella tutustutaan mm. Brändön puukirkkoon ja perinteiseen kyläkauppaan. Saaristomaiseman helminauhassa vaihtelevat karut luodot, saaret, sillat ja pengertiet. Päivällinen hotellilla, yöpyminen. (L,P)

2. päivä 6.5.2023 – Sally Salmisen ja Anni Blomqvistin jäljillä
Aamiaisen jälkeen siirrytään saaristolaivalla Tirsholmasta Hummelvikiin pääsaarelle. Ajo Vårdön kirkkoon ja hautausmaalle, jonne on haudattu kirjailija Anni Blomqvist Bengt-poikansa kanssa. Sally Salmisen pikkuserkku on tunnettu Myrskyluoto-sarjastaan, joka hengittää Katrinan kanssa samaa meri-ilmaa, mutta hyvin erilaisin vivahtein. Opastetun kierroksen jälkeen jatketaan kohti Simskälaa ja lautalla Stormskäriin, missä tutustutaan Stormskärs Värdshusiin, joka on myös Anni Blomqvistin lapsuudenkoti. Talon Mikael-isännän johdolla tehdään veneretki ulkosaaristossa sijaitsevalle Väderskarin saarelle, missä romaanien pohjalta tehty elokuva on kuvattu (säävaraus). Värdshusissa nautitaan kahvi/tee ja runsas voileipä. Iltapäivällä jatketaan Vårdön kautta Maarianhaminaan. Majoittuminen Park Ålandia -hotelliin ja yhteinen illallinen, jonka aikana myös Katrinaa näyttelevä Jonna Järnefelt liittyy seuraan. (A, kahvi/tee ja voileipä, P)

3. päivä 7.5.
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Maarianhaminan ja ympäristön upeisiin nähtävyyksiin. Vieraillaan Maarianhaminan vanhassa osassa, tutustutaan Kastelholman linnaan ja vankilamuseo Vita Björniin sekä Jan Karlsgårdeniin. Lounaalla Furulundsgårdenissa päästään maistamaan myös Ahvenanmaan pannukakkua! Iltapäivällä siirtyminen satamaan ja risteily Maarianhaminasta Turkuun, buffétruokailu lisämaksusta. Paluukuljetus Turusta Tampereelle, saapuminen noin klo 22.30. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Bussiaikataulu 5.5. (sitoumuksetta)
08.00 Tampere, Keskustori
08.45 Toijala ABC
10.00 Aura ABC
10.30 Turku, linja-autoasema
12.00 Vuosnaisten Meriasema

Lautta-/laiva-aikataulu (sitoumuksetta)
5.5.Vuosnainen - Åva 13.35 - 14.15 saaristolautta
6.5. Torsholma - Hummelvik 08.05 - 10.35 saaristolautta
7.5. Maarianhamina - Turku 14.25 - 19.10 Viking Line

 


Majoitus
Hotelli Gullvivan, Brändö 5.-6.5., 1 yö
Brändössä, niemen kärjessä sijaitsevassa hotellissa on 31 huonetta, ravintola, baari, lounge ja puutarha. Kaikissa huoneissa on suihku ja WC.
Park Ålandia, Maarianhamina, 6.-7.5., 1 yö
Kodikas, perheomistuksessa oleva hotelli Maarianhaminan keskustassa. Modernit huoneet, ravintola, baari, kokousosasto, sauna ja uima-allas. Kaupungin viihdetarjonta, kaupat ja ravintolat ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 110 €
• buffétillallinen laivalla paluumatkalla 38 €/aik, 15 €/12-17 v, 13 €/6-11 v.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 45.

Pohjoismaiden kansalaisten on pyydettäessä pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilötodistuksella esim. passi, henkilökortti, ajokortti. Alle 18-vuotiaat, vanhempiensa tai huoltajansa kanssa matkustavat eivät ole velvollisia pitämään voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta mukanaan laivalla. Suosittelemme kuitenkin, että usein matkustavat perheet hankkivat henkilöllisyystodistukset myös alaikäisille lapsille ja ottavat ne mukaan matkalle. Mikäli olette jonkin muun maan kansalainen, tarkistattehan vaadittavat matkustusdokumentit erikseen. 

Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen kotiin.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan.