Akvarellikurssi Gardalla 1.-8.6.2020

Italian suurin järvi ja sen pohjoisosa tarjoavat mieltä hivelevät puitteet akvarellikurssille. Välimerellinen ilmasto, syvänsininen järvi, korkeat vuoret, oliivipuut ja palmut - kesäkuussa luonto on mahtavimmillaan. Opiskelun lisäksi ehditään käydä myös päiväretkellä Gardonessa ja tutustua Il Vittorialen huvilaan sekä puutarhaan.

Asiantuntijan matkassa 

Savolainen Metta

Savolainen Metta, kuvataiteilija

Kuvataiteilija, jonka tekniikkoina akvarelli ja metalligrafiikka. Osallistunut lukuisiin näyttelyihin niin koti- kuin ulkomaillakin. Metta Savolaisen teoksia on eduskunnan, He ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• matkaohjelman mukaiset ateriat
• kuvataiteilija Metta Savolaisen ohjelman mukainen opetus
• ohjelman mukaiset kuljetukset
• päiväretki Gardoneen, sis. lounaan

1 629 €


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan -lentoasemalla, josta Finnairin suora reittilento Milanoon. Bussikuljetus Rivaan ja
majoittuminen hotelli La Perlaan. Illallinen hotellissa. (P)

2. -4. päivä
Aamiainen. Alustus päivän aiheeseen/tekniikkaan, jonka jälkeen työskentelyä vaihtelevien teemojen parissa itsenäisesti ja opettajan ohjauksessa. Iltaisin katselmus päivän teoksista sekä yhteinen illallinen. (A,P)

5. päivä
Aamiainen. Kokopäiväretki Gardoneen, jossa sijaitsee Il Vittoriale, Gabriele D’Annunzion huvila-puutarha-kompleksi, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Runoilija, myös poliitikko Gabriele d’Annunzio sai aikanaan mainetta myös aikamoisena naistenmiehenä, hänen kotinsa on nähtävyys. Puutarhassa on D’Annunzion hautamonumentin lisäksi myös lentokone ja paljon muuta nähtävää. Vittorialen läheisyydessä on ns. Hruskan kasvitieteellinen puutarha, jonka nykyään omistaa Hellerin säätiö. Arturo Hruska, kuninkaiden ja aateliston lääkäri saapui 1900-luvun alussa Gardajärvelle ja ihastui tavattomasti Gardonen ilmastoon. Hruska osti itselleen vuoren rinteellä sijaitsevan suuren luontoalueen, josta hän kehitti pikkuhiljaa upean kasvitieteellisen puutarhan. Hellerin säätiö osti paikan itselleen 1989, puutarhassa on noin 3000 eri kasvilajia ympäri maailmaa, Himalajan vuorilta Australiaan asti. Kasvien lisäksi puutarhassa on esillä monenlaista taidetta, modernia sekä perinteisempää buddhismiin liittyvää taidetta. Lounas retkellä. Yhteinen illallinen hotellissa. (A,L,P)
HUOM! Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille. Kohteet sijaitsevat mäellä, jonne on käveltävä 750m ylämäkeen, paluussa alamäkeen.

6. -7.päivä 
Aamiaisen jälkeen ohjelma kuten alkuviikolla. Toisena aamuna voidaan pitää vapaata tuliaisostoksille, iltapäivällä jatketaan ohjelmaa alkuviikon mukaan. Viimeisenä iltana loppukatselmus. (A,P)

8. päivä
Aamiainen. Puolen päivän jälkeen bussikuljetus Milanoon ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Milano 08.00 - 10.05 Finnair
Milano - Helsinki 19.00 - 22.55 Finnair

 


Majoitus
Hotelli La Perla Turistiluokan hotelli 100m järven rannalta, n.1,5km keskustasta, pääkadun varrella. Hotellissa 90 huonetta (kolmessa eri rakennuksessa. Huoneissa kattotuuletin, tv, puhelin ja hiustenkuivaaja. Hotellissa pysäköintialue, baari, ravintola ja uima-allas (auki kesäkuukausina).Huom! huoneet ovat eritasoisia, osa rakennuksista on uusittu samoin huoneet.


Lisämaksusta
• kahden hengen huone yhdelle 350 €
• ruokajuomat


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).