Akvarellikurssi Sorrentossa 7.-14.9.2020

Napolinlahden helmi

Lumoava, vanha pikkukaupunki Sorrento sijaitsee Italiassa Napolinlahden rannalla. Se on appelsiinien, sitruunoiden ja
merenneitojen kaupunki, joka on tunnettu väreistään. Täällä ovat liikkuneet etruskit, italialaiset, kreikkalaiset ja Bysantin asukkaat jättäen jälkensä kaupunkikuvaan. Sorrenton naapurissa on suuri, kiireinen ja karhea Napoli ja tuhkasta kaivettu, historiallinen Pompeji. Molemmat kohteet ovat päiväretken päässä.

Asiantuntijan matkassa 

Savolainen Metta

Savolainen Metta, kuvataiteilija

Kuvataiteilija, jonka tekniikkoina akvarelli ja metalligrafiikka. Osallistunut lukuisiin näyttelyihin niin koti- kuin ulkomaillakin. Metta Savolaisen teoksia on eduskunnan, He ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot turistiluokassa
• majoitus hotelli Cristinassa kahden hengen huoneessa
• matkaohjelman mukaiset ateriat
• kuvataiteilija Metta Savolaisen ohjelman mukainen opetus
• ohjelman mukaiset kuljetukset
• päiväretki Pompejiin ja Napoliin, sisältäen englanninkielisen opastuksen, bussikuljetuksen, lounaan ja sisäänpääsymaksut Pompejin rauniokaupunkiin ja Napolissa arkeologiseen museoon

1 426 €

1. päivä 7.9.
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan -lentoasemalla, josta Finnairin suora reittilento Roomaan. Bussikuljetus Sorrentoon ja majoittuminen hotelli Cristinaan. Illallinen hotellissa. (P)

2. -4. päivä 8.-10.9.
Aamiainen. Alustus päivän aiheeseen/tekniikkaan, jonka jälkeen työskentelyä vaihtelevien teemojen parissa itsenäisesti ja opettajan ohjauksessa. Sorrentossa erityistä on ihmeellinen eteerinen valo sekä eteläitalialainen eloisa elämänmeno. Hotellilta avautuu huikeat näkymät Napolinlahdelle. Viikon aikana tutkitaan valon ja värin muutoksia maisemassa, käydään vanhassa satamassa maalaamassa kalastajia, värikkäitä taloja sekä merta, piirretään ihmisiä piazzalla. Iltaisin katselmus päivän teoksista sekä yhteinen illallinen. (A,P)

5. päivä 11.9.
Aamiainen. Kokopäiväretki, jolloin käydään Napolin argeologisessa museossa sekä Pompejissa. Lounas retkellä. Yhteinen illallinen hotellissa. (A,L,P)

6. -7.päivä 12.-13.9.
Aamiaisen jälkeen ohjelma kuten alkuviikolla. Toisena aamuna voidaan pitää vapaata tuliaisostoksille, iltapäivällä jatketaan ohjelmaa alkuviikon mukaan. Viimeisenä iltana loppukatselmus. (A,P)

8. päivä 14.9.
Aamiainen. Puolen päivän jälkeen bussikuljetus Roomaan ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Rooma 07.50 – 10.15
Rooma – Helsinki 19.45 – 00.05 (15.9.)


Hotelli
Hotel Cristinasta on huikeat näkymät Napolinlahdelle. Huoneissa kylpyhuone, satelliitti-tv, langaton internetyhteys ja ilmastointi. Ravintolassa paikallista ruokaa sekä kasvis- että gluteenittomat ruokavaliot. Hissi, internetpiste ja kokoussali.


Lisämaksusta
• kahden hengen huone yhdelle 320 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.