Maalauskurssi Etelä-Ranskassa 15.-25.10.2021

Le Cannet - tämä viehättävä, kumpuileva kaupunki elegantteine belle epoque - ja art deco -kartanoineen on inspiroinut monia taiteilijoita. Se sijaitsee aivan Cannesin yläpuolella, seitsemän kukkulan sydämessä, Etelä-Ranskassa. Upea Cannesin lahdelle avautuva maisema, värit, valo, vanhankaupungin suihkulähteet ja tunnelmalliset, pienet sivukadut suorastaan houkuttelevat maalaamaan.

Akvarelli- ja/tai öljymaalauskurssi sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään maalausta harrastaneille.

Asiantuntijan matkassa 

Paunila Marjukka

Paunila Marjukka, taidemaalari

Kuvataiteilija, jonka teoksia on mm. Tampereen, Turun, Helsingin ja Ängelholmin (Ruotsi) kaupungeissa, Alvar Aalto -museossa, Amos Andersonin taidemuseossa, Hämeenlinnan ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat ja kuljetukset
• taidemaalari Marjukka Paunilan opetus

1 896 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 15.10.
Suora aamulento Helsingistä Nizzaan. Noin tunnin bussimatka Le Cannet’n kaupunkiin, jossa majoittuminen Zenitude Le Cannet -hotelliin. Yhteinen illallinen läheisessä ravintolassa. (P)

2.-9. päivä, 16.-24.10.
Aamiainen. Inspiroivat kurssipäivät välimerellisissä maisemissa. Opetus koostuu päivittäisistä oppitunneista, jotka sisältävät henkilökohtaista opetusta ja yhteisiä opetus- ja arviointitilaisuuksia. Yhteinen illallinen päivittäin lähellä olevassa ravintolassa. (A, P)

10. päivä, 25.10.
Aamiaisen jälkeen viimeinen kurssipäivä Le Cannet'ssa. Hotellihuoneet käytössä koko päivän. Illalla kuljetus Nizzan lentokentälle ja suora lento Helsinkiin. Omatoiminen lounas,(A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
15.10. Helsinki – Nizza 08.05 - 10.25 Finnair
25.10. Nizza – Helsinki 19.30 - 23.45 Finnair


Majoitus
Hotel Zenitude Le Cannet***, 10 yötä
Hyvä keskitasoinen huoneistohotelli Le Cannet’n keskustassa. Hotelli sijaitsee lähellä kuuluisaa Bonnard-museota, joka esittelee postimpressionistisen taidemaalarin Pierre Bonnardin töitä. Hotellissa kaunis puutarha, ravintola ja baari sekä sauna ja ulkouima-allas. Kaikissa huoneissa oma kylpyhuone ja parveke, ilmastointi, televisio, hiustenkuivaaja ja ilmainen WiFi. Huoneissa on myös keittonurkkaus, jossa mikroaaltouuni ja jääkaappi.
Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 220 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.