Maalauskurssi Fiskarsin Ruukissa 26.-30.7.2021

Fiskarsin ruukkialue - Fiskars Village on kulttuurihistorialtaan rikas ja luonnoltaan erityislaatuinen kohde, joka on tunnettu myös pitkästä käsityöperinteestään. Tänäkin päivänä ruukissa toimii yli 30 putiikkia ja pajaa, jotka valmistavat tuotteita ja palveluita perinteitä kunnioittaen.

Maalausmatkalla tutustutaan kansallisromanttiseen maalaustyyliin tutkimalla ja kopioimalla tunnettu teos suomalaisen taiteen kultakaudelta. Kurssilla maalataan öljyväreillä. Opetus koostuu työpajatyöskentelystä, jonka aikana opettaja vetää useita demonstraatioita maalaamisesta, jotta kurssilaiset oppisivat mahdollisimman tehokkaasti. Kurssin aikana ehditään tutustua myös ruukin ainutlaatuiseen alueeseen.

Asiantuntijan matkassa 

Mustonen Emmi

Mustonen Emmi, kuvataiteilija

Emmi Mustonen on nuori nouseva taiteilija, joka maalaa vanhojen mestarien tekniikalla renessanssitaiteen innoittamana. Häntä kiehtoo erityisesti se, miksi jotkut teokset ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat ja retket
• kuvataiteilija Emmi Mustosen opetus
• paikallisoppaan palvelut kävelykierroksella

965 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 26.7.
Fiskarsin ruukkialue
Saapuminen hotelli Tegeliin, Fiskarsiin omatoimisesti. Kokoontuminen hotellilla klo 11.45, jonka jälkeen siirtyminen yhteiselle lounaalle lähiravintolaan. Lounaan jälkeen tutustuminen Fiskarsin ruukin alueeseen opastetulla kierroksella, jonka aikana kuullaan mielenkiintoisia tarinoita ruukista ja tutustutaan nykypäivän ruukkimiljööseen. Kävelykierroksen jälkeen on helppo tutustua ruukkiin lisää myös omatoimisesti. Iltapäivällä aloitetaan maalauskurssi hotellin kokoustiloissa. Illallinen omatoimisesti. (L)

2.-3. päivä, 27.-28.7.
Aamiainen päivittäin. Tutustutaan kansallisromanttiseen maalaustyyliin tutkimalla ja kopioimalla tunnettu teos suomalaisen taiteen kultakaudelta. Yhteinen lounas päivittäin. (A, L)

4. päivä, 29.7.
Aamiainen. Tutustutaan kansallisromanttiseen maalaustyyliin tutkimalla ja kopioimalla tunnettu teos suomalaisen taiteen kultakaudelta. Yhteinen kurssin päätösillallinen lähiravintolassa. (A, P)

5. päivä 30.7.
Kotiinpaluu

Aamiaisen jälkeen on vielä aikaa käydä läpi kurssin antia. Huoneidenluovutus puoliltapäivin ja kotimatka omatoimisesti. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
Hotelli Tegel
Fiskarsintie 9
10470 FISKARS
Hotelli sijaitsee joen varrella keskellä kaunista ja maineikasta Fiskarsin ruukkia. Hotelissa on 24 korkealuokkaista hotellihuonetta, joista 13 sijaitsee Kokouskeskuksen yhteydessä ja 11 sen välittömässä läheisyydessä, vuonna 2003 valmistuneessa lisärakennuksessa. Sisustuksen värimaailma sointuu Fiskarsin pitkään historiaan sekä ympäröivään kauniiseen luontoon.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 225 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat.