Maalauskurssi Portugalin Cascaisissa 5.-15.1.2023

Viehättävä Cascaisin lomakaupunki sijaitsee Atlantin rannikolla noin 30 km päässä Lissabonista. Pienen merenrantakaupungin tunnelmalliset kujat, koristeelliset pastellitalot ja rosoiset rannat tarjoavat täydelliset raamit maalauskurssille. Cascaisissa sijaitsee myös portugalilaisen taidemaalari Paula Regon taidetta esittelevä museo.

Asiantuntijan matkassa 

Paunila Marjukka

Paunila Marjukka, taidemaalari

Kuvataiteilija, jonka teoksia on mm. Tampereen, Turun, Helsingin ja Ängelholmin (Ruotsi) kaupungeissa, Alvar Aalto -museossa, Amos Andersonin taidemuseossa, Hämeenlinnan ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset ateriat ja kuljetukset
  • taidemaalari Marjukka Paunilan opetus

2 296 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 5.1.
Portugaliin

Suora iltalento Helsingistä Lissaboniin. Kuljetus Cascaisiin, jossa majoittuminen Casa Vela -hotelliin. Illallinen.(P)

2. – 10. päivä, 6.1. – 14.1.
Maalausta hienoissa maisemissa
Yhdeksän inspiroivaa kurssipäivää merellisissä maisemissa. Opetus koostuu päivittäisistä oppitunneista, jotka sisältävät henkilökohtaista opetusta ja yhteisiä opetus- ja arviointitilaisuuksia. Yhtenä kurssipäivänä tehdään retki Lissaboniin, retken sisällön päätämme yhdessä (omakustanteinen). Aamiainen päivittäin hotellissa. Yhteinen kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen päivittäin läheisessä ravintolassa.

11. päivä, 15.1.
Kotiinpaluu
Varhainen lähtö Lissabonin lentoasemalle. Suora lento Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Lissabon  12.15 - 15.10 Finnair
Lissabon - Helsinki  16.05 - 22.45 Finnair


Hotelli
Casa Vela
R. Bem Lembrados 17, 2750-306 Cascais, +351 21 809 3996
Kahdesta kauniista rakennuksesta koostuva majatalo sijaitsee rauhallisella paikalla Cascaisin keskellä. Cascaisin keskustaan on noin 10 min. kävelymatka. Hotellin vehreässä puutarhassa on uima-allas. Huoneissa on kylpyhuone, hiustenkuivaaja, TV, ilmastointi. Huoneissa joko parveke tai keittiönurkkaus. Huoneet ovat saaneet nimensä portugalilaisten 1500-luvulla löytämien paikkojen ja mausteiden mukaan, ja niissä on teeman mukaan valitut värit ja yhteensopivat varusteet. Cascaisin upea näköalapaikka Boca do Inferno on 1 km kävelymatkan päässä hotellista. http://www.casavelahotel.com/en/


Täytämme huoneet ilmoittautumisjärjestyksessä, emmekä valitettavasti voi ottaa vastaan huonetoiveita.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 490 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 29.4.2022 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Koronavirus voi aiheuttaa muutoksia matkustuskäytäntöihin, ohjeistamme käytännöistä hyvissä ajoin ennen matkaa. Huomioittehan, että mahdollisista rokotetodistuksista tai -testeistä voi aiheutua matkustajalle ylimääräisiä kustannuksia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.