Valokuvauskurssi Pärnussa 5.-10.9.2020

Helsinki - Tallinna - Pärnu (5 yötä) - Tallinna - Helsinki 

Tasokas kylpylähotelli rantapuiston tuntumassa vartin kävelymatkan päässä idyllisestä Pärnun keskustasta luo otolliset puitteet keskittyneeseen kuvaamiseen ja uuden oppimiseen. Kesän turistikauden jälkeen vilkkaan kesäkaupungin rannoilta, puistoista ja kortteleista voi löytää kuviin myös hiljaista runollisuutta. Kurssiohjelman lomassa on mahdollista nauttia hotellin kylpylä- ja saunakeskuksesta, joka on käytettävissä koko kurssin ajan.

Kurssilla on kaksi opettajaa, valokuvataiteilija Marja Pirilä ja valokuvaaja/graafikko Iris Nuutinen. Opetus sisältää yhteis- ja yksilöohjausta sekä luentoja.

Asiantuntijan matkassa 

Pirilä Marja

Pirilä Marja, valokuvataiteilija

Marja Pirilä on valokuvataiteilija ja opettaja, joka tunnetaan camera obscura -tekniikalla tekemistään valokuvista. Hänen teoksiaan on ollut näyttelyiss&au ...

Nuutinen Iris

Nuutinen Iris, valokuvaaja ja graafikko

Iris on valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Nuutinen työskentelee AD:na kuvatoimittaen ja suunnitellen brändi-ilmeitä ja on työskennellyt myös teknisen ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • laivamatka Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • majoitus kahden hengen huoneessa 
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja ateriat
  • valokuvaaja Marja Pirilän ja graafisen suunnittelijan Iris Nuutisen opetus

 896 €


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 5.9.
Tallinna Fotografiska

Kokoontuminen Helsingissä lauttaterminaalissa ja lauttamatka Tallink Megastar -aluksella Tallinnaan 10.30-12.30. Bussikuljetus Telliskiven alueelle, jossa vieraillaan yhdessä Fotografiskassa. Omatoiminen lounas. Illaksi bussilla Pärnuun, jossa majoittuminen ja tutustuminen yhteisellä illallisella. (P)

2.päivä, 6.9.
Pärnu

Aamiaisen jälkeen alustus kurssin sisältöön ja inspiraatiokuvia päivän kuvausharjoitukseen. Kamerateknistä ohjausta ja henkilökohtaisia kuvapalautteita. Harjoituksen kuvaamista. Iltapäivällä yhteinen kuvapalaute, jonka jälkeen illallinen hotellissa. (A,P)

3.päivä, 7.9.
Pärnu 

Aamiaisen jälkeen alustus uuteen kuvausharjoitukseen sekä kamerateknistä ohjausta ja henkilökohtaisia kuvapalautteita. Pärnun tunnelmien kuvaamista. Iltapäivällä yhteinen kuvapalaute ennen illallista hotellissa.(A,P)

4.päivä, 8.9.
Camera obscura

Aamiaisen jälkeen alustus camera obscurasta ja Marjan työstä sekä demonstraatio camera obscuran rakentamisesta ja menetelmällä kuvaamisesta. Kuvaamista joko yhteisessä tai omassa camera obscurassa tai Pärnun rannoilla. Iltapäivällä yhteinen kuvapalaute, jonka jälkeen illallinen hotellissa. (A,P)

5.päivä,  9.9.
Pärnu

Aamiaisen jälkeen alustus uuteen kuvausharjoitukseen sekä kamerateknistä ohjausta ja henkilökohtaisia kuvapalautteita. Harjoituksen kuvaamista. Iltapäivällä yhteinen kuvapalaute, jonka jälkeen yhteinen kurssin päätösillallinen. (A,P)

6.päivä, 10.9.
Tallinna ja kotimatka

Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Tallinnaan, jossa aikaa lounastaa, kuvata ja kierrellä. Lauttamatka Helsinkiin Tallink Megastarilla Tallinnasta 19.00-21.30. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Hotelli
Estonia Resort & Spa, Pärnu, 5 yötä.

ESTONIA Resort Hotel & Spa hotellissa on 106 kpl neljän tähden hotellihuonetta kaikilla mukavuuksilla. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Tarjoamme myös allergiahuoneita. Hotell on täysin savuton. Majoituksen hintaan sisältyy kylpylä- ja saunakeskuksen rajaton käyttö.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 240 €
• menomatkalla myöhäinen aamiaisbuffet 17,50 €
• paluumatkalla päivällisbuffet ruokajuomineen 26 €

Kurssi sopii kaikentasoisille kuvaajille. Päivittäisten kuvausharjoitusten kautta opitaan niin valokuvauksen perusteita kuin ilmaisun syventämistä. Harjoitusten aiheet löytyvät sekä ympäröivästä että sisäisestä maailmasta. 

Kurssille on hyvä valita mukaan itselleen luontevin ja tutuin kamera, jotta voi keskittyä kuvaamiseen ja uuden tiedon omaksumiseen. Harjoitusten tekeminen onnistuu sekä puhelimen kameralla, että järjestelmäkameralla. Kuvavalintaa varten mukaan kannattaa pakata myös oma läppäri tai tabletti, jolle on tottunut siirtämään kuvansa.   


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 18.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.