Akvarellikurssi Toscanassa 3.–10.9.2018

Akvarellikurssi Chiantin viinialueen vihannoilla kukkuloilla. Syyskuu on lämmintä loppukesää ja viininkorjuun aikaa. Toscanalaiset pellot, sypressit ja aavat vehreät alueet luovat pittoreskin, silmää hivelevän maiseman.

Asiantuntijan matkassa 

Savolainen Metta

Savolainen Metta, Kuvataiteilija

Kuvataiteilija, jonka tekniikkoina akvarelli ja metalligrafiikka. Osallistunut lukuisiin näyttelyihin niin koti- kuin ulkomaillakin. Metta Savolaisen teoksia on eduskunnan, He ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa majoituspaikassa
• ohjelman mukaiset ateriat ja bussikuljetukset
• kuvataiteilija Metta Savolaisen opetus ohjelman mukaisesti
• kokoustila tarvittaessa majoituspaikassa

1 348 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 3.9.
Lento Helsinki-Firenze Münchenin kautta. Kuljetus majoituspaikkaan ja yhteinen illallinen. (P)

2.–7. päivä, 9.9.
Aamiainen majoituspaikassa. Kuusi inspiroivaa maalauspäivää Toscanassa, Leonardo da Vincin kotikylän maisemissa. Aamu alkaa yhteisellä alustuksella päivän aiheeseen/tekniikkaan, jonka jälkeen työskentelyä vaihtelevien teemojen parissa itsenäisesti ja opettajan ohjauksessa. Illalla katselmus päivän teoksista sekä yhteinen illallinen. Viikon aikana harjoitellaan märkä- ja kuivamaalaustekniikoita, kerrataan väriopin keskeisiä sisältöjä, tehdään värinsekoitusharjoituksia, kokeillaan piirtämisen ja akvarellin yhdistämistä. Lisäksi käydään maalaamassa Anchianon kylässä Leonardo da Vincin kotitalolla, josta avautuvat huikeat maisemat Toscanan maaseudun ylitse sekä tutustutaan Leonardo da Vincin museoon Vincissä. Yhtenä päivänä retki Firenzeen. (6xA, 6xP)

8. päivä, 10.9.
Aamiainen. Aamupäivä vapaa-aikaa. Iltapäivällä kuljetus Firenzeen ja lento Frankfurtin kautta Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – München 06.00 –07.30 Lufthansa
München – Firenze 08.10 – 09.25 Lufthansa
Firenze – Frankfurt 18.10 – 19.45 Lufthansa
Frankfurt – Helsinki 21.25 – 00.50 +1 (11.9) Lufthansa


Majoitus
Il Piastrino
Majoituspaikka on entinen maatila, joka on muutettu vapaa-ajan majoituspaikaksi. Alueella on useampia majoitusrakennuksia, osa rakennuksista sijaitsee jyrkän mäen alla. Rakennuksissa ei ole hissiä. Piha-alueella on uima-allas, aurinkotuoleja ja ravintola. Päärakennuksessa on internetyhteys ja sat. TV. Majoitushuoneet ovat siistejä, tyyliltään pelkistettyjä. Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa mukavuudet. Yhden hengen huoneissa on jaetut mukavuudet toisen huoneen kanssa. Il Piastrino tarjoaa perinteistä toscanalaista lähiruokaa. Matkaa kylän keskustaan 1,6 km. Maalaussali on ryhmän käytössä tarvittaessa.


 Lisämaksusta
• yhden hengen huone 210 €
 


Peruutusehto

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan.  Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille, koska kaikkiin huoneisiin on portaita ja alue on mäkistä.