Akvarellikurssi Toscanassa 3.–10.9.2018

 

Akvarellikurssi Chiantin viinialueen vihannoilla kukkuloilla. Syyskuu on lämmintä loppukesää ja viininkorjuun aikaa. Toscanalaiset pellot, sypressit ja aavat vehreät alueet luovat pittoreskin, silmää hivelevän maiseman.

 

Asiantuntijan matkassa 

Savolainen Metta

Savolainen Metta, Kuvataiteilija

Kuvataiteilija, jonka tekniikkoina akvarelli ja metalligrafiikka. Osallistunut lukuisiin näyttelyihin niin koti- kuin ulkomaillakin. Metta Savolaisen teoksia on eduskunnan, He ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Lufthansan reittilennot turistiluokassa
• ohjelman mukaiset bussikuljetukset
• majoitus kahden hengen hotellihuoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat (7 x aamiainen, 7 x illallinen)
• kuvataiteilija Metta Savolaisen opetus ohjelman mukaisesti
• kokoustila tarvittaessa majoituspaikassa

1 348 €

1. päivä
Lento Helsinki-Firenze Münchenin kautta. Kuljetus majoituspaikkaan ja yhteinen illallinen.

2.–7. päivä
Aamiainen majoituspaikassa. Kuusi inspiroivaa maalauspäivää Toscanassa, Leonardo da Vincin kotikylän maisemissa. Aamu alkaa yhteisellä alustuksella päivän aiheeseen/tekniikkaan, jonka jälkeen työskentelyä vaihtelevien teemojen parissa itsenäisesti ja opettajan ohjauksessa. Illalla katselmus päivän teoksista sekä yhteinen illallinen. Viikon aikana harjoitellaan märkä- ja kuivamaalaustekniikoita, kerrataan väriopin keskeisiä sisältöjä, tehdään värinsekoitusharjoituksia, kokeillaan piirtämisen ja akvarellin yhdistämistä. Lisäksi käydään maalaamassa Anchianon kylässä Leonardo da Vincin kotitalolla, josta avautuvat huikeat maisemat Toscanan maaseudun ylitse sekä tutustutaan Leonardo da Vincin museoon Vincissä. Yhtenä päivänä retki Firenzeen.

8. päivä
Aamiainen. Aamupäivä vapaa-aikaa. Iltapäivällä kuljetus Firenzeen ja lento Frankfurtin kautta Helsinkiin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – München 06.00 –07.30
München – Firenze 08.10 – 09.25
Firenze – Frankfurt 18.10 – 19.45
Frankfurt – Helsinki 21.25 – 00.50 +1 (11.9)


Majoitus
Il Piastrino
Majoituspaikka on entinen maatila, joka on muutettu vapaa-ajan majoituspaikaksi. Alueella on useampia majoitusrakennuksia, osa rakennuksista sijaitsee jyrkän mäen alla. Rakennuksissa ei ole hissiä. Piha-alueella on uima-allas, aurinkotuoleja ja ravintola. Päärakennuksessa on internetyhteys ja sat. TV. Majoitushuoneet ovat siistejä, tyyliltään pelkistettyjä. Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa mukavuudet. Yhden hengen huoneissa on jaetut mukavuudet toisen huoneen kanssa. Il Piastrino tarjoaa perinteistä toscanalaista lähiruokaa. Matkaa kylän keskustaan 1,6 km. Maalaussali on ryhmän käytössä tarvittaessa.


 Lisämaksusta
• yhden hengen huone 210 €