My Fair Lady ja Kadriorgin palatsi 16.-17.4.2019

Helsinki - Tallinna

Professori Henry Higgins lyö ystävänsä kanssa vetoa siitä, että pystyy puolessa vuodessa opettamaan rääväsuisen kukkaistytön Eliza Doolittlen käyttäytymään aatelisneidon tavoin. Tehtävä on haastava, ja asiaan sekaantuu myös Elizan sukulaisia. Vaan kuinkas sitten käykään… Tämä Bernard Shaw’n Pygmalion-romaaniin perustuva musikaali on ensi-illastaan vuonna 1956 lähtien ollut yksi suosituimmista musikaaleista ympäri maailmaa. Eikä mikään ihme, sillä Allan Jay Lernerin käsikirjoitus herkullisine henkilöhahmoineen ja laulujen nokkelat sanoitukset sekä Frederick Loewen loistava musiikki täydentävät toisiaan erinomaisesti. Ennen esitystä tehdään opastettu backstage-kierros Estonia-teatterissa.

Asiantuntijan matkassa 

Suonperä Kaarina

Suonperä Kaarina, Asiantuntijaopas

Kamarineuvos ja tapakouluttaja, joka painottaa tapoja, kohteliaisuutta ja huomaavaista käytöstä ihmisten kanssakäymisessä, sillä ”hyvä ja l ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

Hintaan sisältyy:
• laivamatkat kansipaikoin
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat
• ruokajuomat ilallisella laivalla
• ohjelman mukaiset tutustumiskäynnit, sisäänpääsymaksut sekä kuljetukset
• musikaali My Fair Lady (5. rivi, paikat 5-24)
• asiantuntijaoppaan palvelut

394

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 16.4.
My Fair Lady, Kadriorgin palatsi
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan, aamiainen laivan Delight Buffet -ravintolassa. Kaupunkikierros ja vierailu Kadriorgin puistossa. Tutustutaan upeaan barokkityyliseen Kadriorgin palatsiin, jonka Pietari Suuri rakennutti vaimolleen yli 300 vuotta sitten. Iltapäivällä majoittuminen Savoy Boutique hotelliin aivan Tallinnan vanhankaupungin sydämessä. Lähtö kävellen illalliselle, jonka jälkeen siirrytään Estonia-teatteriin opastetulle tutustumiskierrokselle ja kuullaan talon historiasta ja nähdään tiloja, joihin yleisö ei normaalisti pääse. Illan esitys My Fair Lady alkaa klo 19.00. Esityksen jälkeen paluu hotelliin kävellen. (A,P)

2. päivä, 17.4.
KUMU, ostosaikaa ja paluu Helsinkiin
Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa. Puolen päivän jälkeen tutustuminen KUMU-museoon ennen laivan lähtöä. Laivalla yhteinen ruokailu Delight Buffet -ravintolassa klo 16.00. M/s Star saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 18.30. (A,P)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Laiva-aikataulu, m/s Star
Helsinki – Tallinna 07.30 – 09.30
Tallinna – Helsinki 16.30 – 18.30


Hotelli
Savoy Boutique Hotel *****

Vuonna 1890 rakennettu, art déco-tyyliin kunnostettu hotelli sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa. Huoneissa on WiFi, ilmastointi, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Hotelli on kokonaan savuton.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

  • yhden hengen huone 80€

Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkustajatiedot

Matkustajan on varauksen yhteydessä ilmoitettava etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Nimi on ilmoitettava samoin kuin passissa (sukunimi ja ensimmäinen etunimi). Mahdollisen Club one -kortin tulee olla samalla nimellä. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Mikäli ikärajavaatimus (20 vuotta) ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja.

Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään 7 vrk ennen lähtöä.

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.