Pertti Neumannin matkassa Dublin 19.-22.3.2020

Musiikillinen aikamatka Neumannin maailmaan taianomaiselle smaragdisaarelle!

Suhteellisen pieneksi maaksi Irlannilla on vaikuttava lista ikonisia rock- ja pop-musiikin nimiä. Neumannin isännöimällä matkalla tutustutaan irlantilaiseen musiikkiin ja laulunteon saloihin. Tunnelmallinen linnahotelli Dublinin keskustan ulkopuolella tarjoaa mainiot puitteet musiikilliselle pitkälle viikonlopulle.

Vuonna 1985 ilmestynyt Mennään hiljaa markkinoille -single oli Neumannin ensimmäinen soolojulkaisu. Laulussa on aistittavissa vahva irlantilainen tunnelma. Laulun tuotto ohjautuu Sydäntautiliitolle.

Asiantuntijan matkassa 

Neumann Pertti

Neumann Pertti, musiikin asiantuntija

Pro Eire -palkittu artisti, joka tunnetaan niin Dingo- kuin soolotuotannostaan. Hänet on palkittu seitsemällä Emmalla sekä yhdellä Venlalla. Hän on to ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
  • Pertti Neumannin sekä paikallisoppaan palvelut

1 198 €


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 19.3.
Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa!
Lento Dubliniin. Kuljetus tunnelmalliseen Fitzpatrick Castle linnahotelliin hieman Dublinin keskustan ulkopuolelle. Majoittumisen jälkeen nostetaan tervetulomaljat pienen iltapalan kera.

2. päivä, 20.3.
Dublinin kierros, Windmill Lane studiot ja Irish Rock ’n’ Roll -museo
Runsaan irlantilaisen aamiaisen jälkeen lähdetään Dublinin kierrokselle. Loisteliaat yrjöjen aikaiset korttelit, St. Stephen’s Green ja pääkatu O’Connell Street tulevat tutuiksi.

Vieraillaan kuuluisilla Windmill Lane studioilla. Täällä levyttäneiden kansainvälisten taiteilijoiden joukko on suuri, mm. U2, Rolling Stones, David Bowie ja Ed Sheeran. Kierros tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa maailmankuulujen kappaleiden ja albumien luomis- ja tuotantoprosessiin.

Päivän toinen vierailukohde on Irish Rock ’n’ Roll -museo. Tiloissa sijaitsee myös suosittu konserttipaikka The Button Factory sekä edelleen toimivat studiot, joissa monet irlantilaiset ja kansainväliset tähdet ovat harjoitelleet ja levyttäneet. Tutustutaan irlantilaisen rockmusiikin historiaan mm. soittimien ja muun esineistön kautta. Kierroksella sukelletaan rocktähtien maailmaan niin lavalla, backstagella kuin studiossa. Päivän aikana yhteinen lounas ja vapaa-aikaa omatoimiselle ohjelmalle.

Illalla lähdetään halukkaiden kanssa kierrokselle hotellin lähiympäristön pubeihin. Alueella asuu paljon dublinilaisia muusikkoja, mm. Bono, Enya ja Van Morrison. Bonon kotinurkkien kantakapakka The Druid’s Chair on kaikkien U2-fanien pakollinen pysähdyspaikka. (A, L)

3. päivä, 21.3.
Vapaapäivä, yksityistilaisuus ja pubi-illanvietto
Vapaapäivä omatoimiselle ohjelmalle. DART-juna tai taksi kuljettaa keskustaan. Illalla hotellilla Neumannin isännöimä musiikillinen yksityistilaisuus illallisineen. Illan tunnelma elää "Mennään hiljaa markkinoille" -kappaleen  seesteisyydestä "Levottoman tuhkimon" energiaan. Illallisen jälkeen lähtö yhteiseen pubi-illanviettoon nauttimaan aidosta irlantilaisesta lauantaitunnelmasta ja elävästä musiikista. (A, P)

4. päivä, 22.3.
Sunnuntairetki maaseudulle - Glendalough ja Russborough House
Sunnuntaiaamiaisen jälkeen lähtö kohti Wicklown maakuntaa. Matkan varrella nähdään puutarhamaisia laaksoja ja vuoria. Tutustutaan Glendalough´n luostariraunioalueeseen, jossa toimi aikoinaan Pyhän Kevinin 400-luvulla perustama munkkiluostari. Rauniot ovat kahden vuoristojärven rannalla, entisaikojen tunnelma on käsin kosketeltavissa. Alueella on myös erikoinen pyöreä torni, jollaisia on lähinnä Irlannin saarella. Lounaan jälkeen ajetaan vuorten yli Russborough House kartanolle. Palladium-tyylisen kartanon suunnitteli kuuluisa arkkitehti Richard Castle, kartano valmistui vuonna 1741. Vierailulla nähdään eri aikakausien salonkeja ja tutustutaan kartanon historiaan. Kuljetus lentokentälle, lento Helsinkiin. Slán Abhaile! Näkemiin! (A, L)



ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Finnair
Helsinki - Dublin  15.55 - 17.20
Dublin - Helsinki  18.05 - 23.10


Hotelli
Fitzpatrick Castle Hotel ****
Tunnelmallinen linnahotelli tyylikkäällä Dalkeyn ja Killineyn alueella Dublinin eteläpuolella vain 20 minuutin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta. Linna on peräisin 1800-luvulta ja se on toiminut hotellina jo 30 vuoden ajan. 113 huonetta, joissa kylpy/suihku, puhelin, TV, internet-yhteys, hiustenkuivain, silitysvarusteet sekä teen/kahvinkeittovälineet. Hotellissa on tyylikäs PJ’s ravintola, suosittu Dungeon’s Bar & Grill ja viihtyisä Library Bar. Hotellissa on myös vapaa-ajankeskus, jossa kuntosali, uima-allas ja sauna.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 190 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai voimassa oleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.