28.5.2024

Mukana aina suomenkielinen asiantuntijaopas

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, mietittyjä kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Jokaisella matkalla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas, jonka perehtyneisyys kunkin matkan teemaan ja aiheeseen nostaa matkakokemuksen uudelle tasolle.

Ohjeet – Näin lunastat nopean varaajan etusi

-50 €/hlö alla listatuista Euroopan matkoista, joiden lähtöpäivä on ajalla 1.9.-30.11.2024. Alennuskoodi SYKSY24.

-100 €/hlö alla listatuista kaukomatkoista, joiden lähtöpäivä on ajalla 30.9.2024-15.2.2025. Alennuskoodi KAUKO24.


Kampanja-aika 5.-31.5.2024.
Syötä alennuskoodi juuri ennen maksua ”aktivoi alennuskoodi” -kohtaan. Alennus lasketaan normaalihinnoista. Käytössäsi on vain 1 etu/matkustaja. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Jokainen matka sisältää asiantuntijaoppaidemme palvelujen lisäksi kuljetukset ja majoitukset sekä runsaasti retkiä ja aterioita, joten osallesi jää vain matkasta nauttiminen!


Nämä syysmatkat rajoitetun ajan -50 €/henkilö –
Valitse lähes 30 eri matkan joukosta

Tämä tarjous koskee uusia varauksia syksyn matkoille, joiden lähtöpäivä on ajalla 1.9.-30.11.2024. Varaa matkasi 5.-31.5.2024 välisenä aikana käyttämällä alennuskoodia SYKSY24. Käytössäsi on vain 1 etu/matkustaja. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.


Nämä kaukomatkat rajoitetun ajan -100 €/henkilö

Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia kaukomatkoille, joiden lähtöpäivä on ajalla 30.9.2024-15.2.2025. Varaa matkasi 5.-31.5.2024 välisenä aikana käyttämällä alennuskoodia KAUKO24. Käytössäsi on vain 1 etu/matkustaja. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lomalinja Oy – jo yli 45 vuotta

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, mietittyjä kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Matkalla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas. 

Asiakaspalautteet

 • Kohteet huippumielenkiintoisia ja pitkäaikaisen odotuksen täyttymyksiä. Oppaat ammattitaitoisia ja tehtäviinsä paneutuneita, ystävällisiä ja avuliaita. Kuljetukset ja järjestelyt kohteissa aikatauluineen toimivat hyvin. Sorrenton hotelli Cesare Augusto oli hyvä, Rooman hotellin Villafrancan huone todella pieni.

 • Hurtigruten-risteily Lomalinja

  Kaikki järjestelyt (bussi- ja lentomatkat, itse risteily sekä retket) toimivat loistavasti. Erityiskiitos kattavasta ennakkoinformaatiosta pari viikkoa ennen matkaa. Ohjeistus pukeutumistyylistä oli todella hyödyllinen. Ryhmän koko oli yhdelle oppaalle sopiva ja opas tunsi matkakohteen hyvin.

 • Kiitoksia tulee paljon: Lomalinjassa näyttää suunnitellun huolellisesti matkakokonaisuudet, kaikissa vaiheissa asiat rullasivat erinomaisesti. Arvostimme Finnairin suoraa lentoa. Ja mikä parasta kulttuurimatkan onnistumisen kannalta: Mervi Kaskinen on legendaarinen opas, kulttuurin ja taiteen laaja tietämys historialliseen tietoon liitettynä, sekä Italian yhteiskunnan ja talouden tietoja, myös nykypäivästä, taitavasti, huumorilla kivasti sävytettynä. Koko ryhmä oli kulttuuriteemasta kiinnostunutta, todella mukavaa seuraa. Sääkin suosi, ei yhtään sadepäivää, hellettä 30 astetta. Nautimme täysillä lomastamme, kiitos!

 • Erittäin hyvin valitut matkakohteet kiertomatkalla. Opas oli asiantunteva ja kiva. Bussikuski oli avulias ja huumorintajuinen. Ehkä vähän enemmän olisi voinut olla aikaa maihinnousurannikolla, mutta sää oli huono ja johtui varmaan siitä. Erittäin hyvät hotellit.

 • Portugali Lomalinja

  Paras oppaamme ikinä (Liisa Hämäläinen). Asiantunteva, auttavainen ja kaikki matkalaiset huomioonottava. Portugalissa asuneena hän tunsi retkikohteemme hyvin ja osasi kertoa historian ja nykytilanteen.

 • Kaikki järjestelyt pelasivat saumattomasti niin lentomatkoilla kuin kohteessakin. Markku Juustovaara on inspiroiva, asiantunteva ja energinen opas. Aina siellä missä piti, vastasi kaikkiin kysymyksiin ja auttoi aina välittömästi. Mainio tapaus. Reitti oli kaunis ja vastasi odotuksia, kaikki majoituspaikat olivat siistejä.

 • Matkan varaaminen tapahtui täysin netin kautta, joten varsinaista palvelua matkan tilauksessa ei ollut. Varaus ym. sujuivat kyllä hyvin myös netissä. Ruusuja erinomaiselle oppaallemme Päivi Romulle. Hän huolehti hyvin ryhmästä, hänen tietonsa kaupungista ja vierailukohteista on uskomattoman laaja. Hän eläytyi kertomaansa täysin ja mukaansatempaavasti.

 • Matka sujui hyvin. Järjestelyt olivat onnistuneet, ja vaellusreitit olivat mielenkiintoiset. Hotelli oli myös ihan hyvä, ja ruoka myös.

 • Erittäin hyvä matka paljon näkemistä. Hyvät hotellit. Hyvät oppaat.

 • Uskomattoman hieno matka. Erittäin hyvä hotelli, hyvä huone myös yhdelle hengelle, hyvät ateriat. Mahtava, asiantunteva, käytännöllinen ja joustava oppaamme (Timo Hakola) sai aikaan joitakin hyviä muutoksia, joiden ansiosta näimme paljon enemmän kuin ohjelma lupasi.

 • Hotellien taso yllätti positiivisesti. — Erityiskiitokset Anja Henttoselle erittäin asiantuntevasta opastuksesta! Myös paikallisoppaat Kumi-san ja Saori-san hoitivat työnsä mallikkaasti.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat parhaat matkavinkit sekä kuulet tarjouksista ja uutuuksista aina ensimmäisenä!