Auringon alla - pitkä matka Alanyaan 30.10.-16.11.2019

Alanya (18 yötä)

Jatka kesää mukavasti Turkin Alanyassa. Lämpöä riittää pitkälle syksyyn ja merivesi on usein marraskuussakin vielä yli 20-asteista. Edullinen hintataso, maukas ruoka, ystävällinen palvelu – ei ihme, että Alanya on noussut suomalaisten suosikkikohteeksi. Matkan aikana majoitutaan hyvätasoisessa all inclusive -hotellissa Oban alueella, lähellä itäistä rantaa.

Matkanjohtaja Antti Haukkamaa opastaa lisämaksulliset retket.

Asiantuntijan matkassa 

Haukkamaa Antti

Haukkamaa Antti, Matkanjohtaja

Antti on pitkän linjan ammattilainen, joka myytyään oman matkatoimistonsa ehtii myös opastamaan ryhmiä. Antti tuntee hyvin mm. Turkin ja Viron alueet. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• opastetut bussikuljetukset Gazipasan kentältä hotelliin ja takaisin
• ohjelman mukaiset all inclusive ateriat hotellissa, retket
• matkanjohtaja Antti Haukkamaan palvelut


1 648 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 30.10.
Lento Helsingistä Gazipasaan. Matkanjohtaja Antti Haukkamaa on ryhmää vastassa Gazipasan kentällä. Bussikuljetus Alanyaan ja majoittuminen. (AI)

2. päivä, 31.10.
Loma alkaa
Infotilaisuus kaikille, tutustumiskierros hotellissa. (AI)

3.päivä, 1.11.
Alanyan kaupunkikierros
Opastettu kaupunkikierros Alanyassa alkaa näköalapaikalta, josta on upeat maisemat ja josta saa käsityksen koko kaupungista.Vierailu kauppahallissa ja basaarialueella sekä keskustassa, jossa katsotaan kaikki loman aikana tarvittavat paikat: pankit, rahanvaihtopisteet, apteekit jne. Kierroksen aikana käydään myös museon puutarhassa ja ajetaan ylös Kale-kukkulalle. Puolipäiväretki. (AI)

4. päivä, 2.11.
Omaa aikaa

5. päivä, 3.11.
Paikalliset markkinat
Yhteinen kävelyretki paikallisille markkinoille, jossa on tarjolla kaikkea hedelmistä ja vihanneksista mausteisiin ja edullisiin tekstiileihin. Täällä on tinkiminen arvossaan.(AI)

6.–10 .päivä, 4.-8.11.

Mukavia lomapäiviä. (AI)

11.päivä, 9.11.
Suomalaisena Turkissa, tavataan Alanyassa asuvia suomalaisia ja kuullaan heidän kokemuksiaan. Nautitaan yhdessä salaattia ja viiniä, lopuksi kuunnellaan loma-asuntoesittely. Halukkailla on sen jälkeen mahdollisuus sopia vierailuja eri rakennuskohteisiin. (AI)

12. -16.paivä, 10.-14.11.
Omaa aikaa. (AI)

17.päivä, 15.11.

Viimeisenä päivänä kokoonnutaan illalla matkan päätöstilaisuuteen, jossa Antti Haukkamaa antaa ohjeita paluumatkaa varten. (AI)

18. päivä, 16.11.
Bussikuljetus Antti Haukkamaan johdolla Gazipasan lentokentälle ja lento Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu  (sitoumuksetta)
Helsinki - Gazipasa 07:50 - 12:35 Finnair
Gazipasa - Helsinki 13:30 - 16:15 Finnair


30.10 - 16.11. Majoitus Sunprime C-Lounge ****

Alanyan itäisellä rannalla sijaitseva uusi, tasokas all inclusive hotelli. Tilavat, valoisat huoneet, joissa tyylikäs skandinaavinen sisustus. Kalustettu parveke, laminaattilattiat, kylpyhuone. Lisäksi tallelokero, ilmastointi- ja lämmityslaite, jääkaappi, puhelin, internetyhteys, vedenkeitin, tv, jossa satelliittikanavat. Lisämaksusta osittainen merinäköala tai suora merinäköala.

Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Huom!
Turkkiin mennessä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisen jälkeen ja passissa tulee olla vapaana yksi sivu leimoja varten.

 Lisämaksusta:
• yhden hengen huone 490 €
• sivuttainen meriköala 190 €/huone
• merinäköala 380 €/huone
• puolipäiväretki Dim-joelle 30€/henkilö (retki varattavissa perillä)
• puolipäiväretki vuoristoon Sapaderen kanjoniin 35€/henkilö (retki varattavissa perillä)


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.