Auringon alla - pitkä matka Algarveen 4.-26.3.2020

Albufeira 21 yötä

Aurinkoinen Algarve Portugalin etelärannikolla on tunnettu pitkistä, valkohiekkaisista rannoistaan. Algarvessa nautitaan miellyttävästä ilmastosta, hyvistä vapaa-ajanviettomahdollisuuksista, tuoreista kala- ja äyriäisherkuista sekä maailmankuuluista portugalilaisista viineistä. Matkakohteena on Algarven rannikon parhaisiin lomakohteisiin kuuluva Albufeira. Matkan aikana on mahdollisuus osallistua Lomalinjan järjestämille lisämaksullisille retkille.

Asiantuntijaopas Teppo Viiperi matkustaa ryhmän kanssa. Hän on tavattavissa päivittäin kohteessa ja mukana kaikilla retkillä.

Asiantuntijan matkassa 

Viiperi Teppo

Viiperi Teppo, asiantuntijaopas

Virallinen opas, vapaa toimittaja ja monipuolisissa matkailualan tehtävissä työskennellyt iloinen ammattilainen. Teppo on työskennellyt vuosia oppaana ulkomaill ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus 21 yötä huoneistohotellissa, ei aterioita
• lentokenttäkuljetukset
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut

1 296 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 4.3.
Saapuminen Algarveen

Aamulento Helsingistä Lissabonin kautta Algarven Faroon. Bussikuljetus Farosta Albufeiraan (n. 50 km) ja majoittuminen hotelliin.

2.-20. päivä, 5.-24.3.
Vapaata lomailua
Aikaa nauttia Algarven alueen kauniista rannoista, hotellin palveluista, ympäristön tarjoamista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä hyvästä ruoasta ja viinistä välimerellisessä ilmastossa. Sää on jo maaliskuussa miellyttävä, keskilämpötila Albufeirassa on +18 C. Meriveden keskilämpötila on maaliskuussa +16 C. Lähin ranta on 500 metrin päässä hotellilta. Rantalomakohteena tunnettu Albufeira tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös kaupunki- ja aktiivilomailuun. Tenniskenttiä on 200 metrin päässä hotellilta, ja golfkenttä sijaitsee n. 2 km:n päässä. Myös mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen ovat erinomaiset. Albufeiran kaupungin keskustaan on noin 8 km, ja matka taittuu helposti ja edullisesti taksilla.

Albufeira on rakennettu kukkulan rinteille. Viihtyisä vanhakaupunki kapeine katuineen sekä lukuisine kahviloineen ja ravintoloineen houkuttelee portugalilaiseen makumaailmaan. Albufeiran nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Praia dos Pescacdores -ranta sekä lähes tuhat vuotta vanha Almoadan linna. Lomapäivien aikana on mahdollisuus osallistua suomeksi opastetuille retkille. Hyviä retkikohteita ovat esim. Algarven hallinnollinen keskus Faro ja löytöretkeilijöiden kaupunki Lagos sekä Sagresin kylä ja Euroopan lounaisin kohta, Cabo de São Vicenten niemi.

21. päivä, 25.3.
Kotimatka
Iltapäivällä bussikuljetus Albufeirasta Faron lentokentälle ja paluulento Lissabonin kautta Helsinkiin.

22. päivä, 26.3.
Saapuminen Helsinkiin varhain aamulla.

 

 ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
TAP Portugal
Helsinki – Lissabon 09.05 – 12.05
Lissabon – Faro 16.20 – 17.05
Faro – Lissabon 17.50 – 18.35
Lissabon – Helsinki 22.00 – 04.40 (+1)


Hotelli
Hotel Apartamento Vila Galé Atlântico ****
Hyvätasoinen huoneistohotelli, jossa yhteensä 220 huonetta. Hotellissa ravintola ja baari sekä sisä- ja ulkouima-allas. Hotellin hyvinvointikeskuksessa asiakkaiden käytössä on myös kuntosali, poreallas ja turkkilainen sauna sekä lisämaksusta hieronta- ja kauneudenhoitopalveluja. Lähin ranta (Praia da Galé) on 500 metrin päässä. Tenniskenttiä on 200 metrin päässä hotellilta, ja lähin golfkenttä on 2 km:n päässä. Albufeiran kaupungin keskustaan on noin 8 km (taksilla n. 15 min). Huoneissa oma parveke merinäköalalla, TV, puhelin ja ilmainen WiFi. Kaikissa huoneissa myös keittonurkkaus, jossa jääkaappi, keittolevy ja mikroaaltouuni.

https://www.vilagale.com/pt/hoteis/algarve/vila-gale-atlantico

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• huone yhdelle 560 €
• aamiaiset hotellissa 160 €/henkilö
• retket

 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.