Auringon alla - pitkä matka Amalfin rannikolle 3.-23.11.2024

Pidennä kesää pitkällä matkalla upealle Amalfin rannikolle!

Matka sujuu mukavasti Finnairin suoralla lennolla Roomaan, josta jatketaan ryhmän omalla bussilla kohti Amalfin rannikkoa. Sorrento on kaunis kaupunki, jonka kaunis ranta ja hyvät ravintolat tarjoavat erinomaiset puitteet lomanviettoon. Oppaan johdolla tutustutaan myös Napoliin ja käydään Pompejissa sekä Vesuviuksella. Hotellimme kaupungin laitamalla, joten retkiä on helppo tehdä myös omatoimisesti tai nauttia päivistä hotellin uima-allasaluetta ja palveluja hyödyntäen.

Asiantuntijan matkassa 

Grönqvist Marja

Grönqvist Marja, asiantuntijaopas

Asunut yli 20 vuotta Sorrentossa, ja ollut aina paikallisopas. Hän tuntee Amalfin rannikon ja Caprin hurmaavan saaren sekä Pompejin rauniot kuin omat taskunsa. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut retkillä ja lentokenttäkuljetuksilla

2 796 € 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 3.11.
Rooman kautta Sorrentoon
Suora lento Helsingistä Roomaan ja bussikuljetus Sorrenton kaupunkiin. Majoittuminen ja illallinen hotellissa. (P)

2.-20. päivä, 4.-22.11
Lomailua Sorrentossa ja Amalfin rannikolla
Nyt on reilusti aikaa täydelliseen rentoutumiseen, Sorrenton kaupungissa ja rannoilla kävelemiseen, uimiseen ja italialaisesta ruuasta nauttimiseen. Omatoimisen lomailun lisäksi  matkaan sisältyy kolme hintaan sisältyvää retkeä, ks. tiedot alla. Lisämaksusta mahdollisuus osallistua useammille retkille! Majoitus hotellissa on puolihoidolla, aamiainen ja illallinen tarjoillaan hotellin ravintolassa. Illallinen on yleensä italialaista kotiruokaa, ja tarjolla on usein liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto sekä jälkiruoka. Lähistöltä löytyy myös useita ravintoloita, joten halutessaan illallisen voi nauttia omatoimisesti. (A,P)

21. päivä, 23.11.
Kotiin

Aamiaisen jälkeen on vielä hetki vapaa-aikaa ennen bussikuljetusta Roomaan ja lentoa Helsinkiin. (A)

Matkan hintaan sisältyvät retket:

3. päivä 5.11.
Tutustuminen Sorrentoon
Aamiaisen jälkeen tutustutaan oppaan johdolla kaupunkiin ja saadaan hyvät eväät myös omatoimiselle lomailulle. Napolinlahdella sijaitseva Sorrento on erittäin suosittu lomakaupunki, josta on upea näkymä merelle, Napoliin ja Vesuviukselle. Kaupungista on helppo tehdä omatoimisia retkiä bussilla tai veneellä ympäri Amalfin lumoavaa rannikkoa. (A,P)

6. päivä, 8.11.
Napoli
Lähtö aamiaisen jälkeen kokopäiväretkelle Napoliin. Napolilainen sananlasku julistaa: ”Vedi Napoli, e poi muori! Nähdä Napoli ja kuolla!” Napoli on maineensa veroinen, ja ehdottomasti yksi Italian mielenkiintoisimmista kaupungeista. Sen historiallinen keskusta on koko Euroopan laajin vanhakaupunki ja Unescon maailmanperintökohde. Tutustutaan historialliseen keskustaan ja upeaan katedraaliin. Käynti arkeologisessa museossa. Retken aikana lounas omatoimisesti. Illallinen hotellilla. (A,P)

10. päivä, 12.11,
Pompeji ja Mount Vesuvius

Lähtö aamiaisen jälkeen Pompejiin ja kierros arkeologisella kaivausalueella paikallisoppaan johdolla. Kaupunki hautautui tuhkaan Vesuvius-tulivuoren purkautuessa vuonna 79jKr. Omatoimisen lounastauon jälkeen jatketaan Mount Vesuviukselle, missä bussi nousee tuhannen metrin korkeuteen. Mahdollisuus jatkaa jalkaisin vuoren huipulle, josta kirkkaalla säällä on upea näköala. Paluu illaksi hotelliin, illallinen. (A,P)

Ks. lisämaksulliset retket lisätiedot-välilehdeltä!

 ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Rooma 07.45 – 10.10 Finnair
Rooma – Helsinki 18.40 - 23.05 Finnair


Michelangelo ****, Sorrento 20 yötä. tai vastaava. Hotelli sijaitsee Sorrenton keskustassa. Hotellissa ravintola, baari, ulkouima-allas ja kattoterassi. Huoneissa hiustenkuivaaja, TV, minibaari, ilmainen wifi, tallelokero. Huoneissa ei parveketta/terassia.

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 800 €
• parvekkeellinen huone päärakennuksesta 100€
• Sorrenton maaseuturetki 68 € 
• Capri ja Axel Munthen huvila 120 €
• Positano, Amalfi ja Ravelle 140 € 
• Ischia 130 € 

Retkikuvaukset:
Minimiosallistujamäärä retkille on 15 henkilöä.

14.11.
Capri ja Axel Munthen huvila, lisämaksullinen retki

Aamiaisen jälkeen lähdetään kokopäiväretkelle kauniille Caprin saarelle. Saarikierroksella käydään myös kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustutaan Axel Munthen ihanalla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan. Retken aikana lounas omatoimisesti. Paluu Sorrentoon ja päivällinen hotellissa.

16.11
Sorrenton maaseudun erikoisuuksia, lisämaksullinen retki

Tehdään puolipäiväretki Sorrenton maaseudulle ja tutustutaan alueeseen oppaan johdolla. Retken päätteeksi maistellaan paikallista erikoisuutta, Limoncelloa, sekä mozzarellajuustoa.

20.11.
Positano, Amalfi ja Ravello, lisämaksullinen retki
Aamiaisen jälkeen lähdetään kuvankaunista reittiä Positanoon, Amalfiin ja Ravelloon. Alue on yhtä suurta paratiisia viinitarhoineen, appelsiini- ja sitruunalehtoineen. Kävelykierros Positanossa, jonka jälkeen jatketaan edelleen Amalfiin ja kiemuraista tietä ylös Ravelloon, missä vieraillaan Villa Rufolon puutarhassa. Omatoiminen lounas päivän aikana. Paluu Sorrentoon. 

22.11.
Ischian kokopäiväretki, lisämaksullinen retki
Aamiaisen jälkeen lähtö minibussilla Sorrenton satamaan, josta lautalla kauniille Ischian saarelle. Kierretään ihailemassa tämän kauniin saaren maisemia minibussilla. Iltapäivällä omaa aikaa lounaaseen ja saareen tutustumiseen.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.