Auringon alla - pitkä matka Aurinkorannikolle 21.10. - 11.11.2019

Torremolinos (22 yötä)

Lähde karkuun Suomen alkavaa talvea. Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevan Torremolinoksen vetonauloja ovat pitkä, leveä ranta sekä runsaat valikoimat espanjalaisia ja kansainvälisiä ravintoloita. Talvella elämänmeno on hyvin rauhallista, kun taas kesäkuukausina yöelämä on loistossaan Puerto Marinan satama-alueella. Lyhyt etäisyys Malagaan, Marbellaan ja Fuengirolaan. Retkikohteiksi sopivat Ronda, Granadan Alhambran linnoitus ja Nerjan tippukiviluolat.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa 
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• lentokenttäkuljetukset kohteessa suomenkielisen oppaan johdolla
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• suomea puhuvan edustajan päivystys (1 tunti) kerran viikossa hotellissa  


1 584€


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 21.10.
Lento Helsingistä Malagaan. Bussikuljetus oppaan johdolla Torremolinokseen. Majoittuminen hotelliin, iltapala.

2.päivä, 22.10.
Torremolinos tutuksi, opastettu kaupunkikierros
Aamiainen. Tehdään iltapäivällä opastettu kävelykierros, jonka aikana lomakohde tulee tutuksi. Illallinen hotellissa. (A, P)

3.–9. päivä, 23. -29.10.
Omaa aikaa. Aamiainen ja illallinen hotellissa. (A,P)

10.päivä, 30.10.
Aamiainen hotellissa. Opastettu puolipäiväretki Malagan kaupunkiin, lähtö 9.30.(A,P)

11.– 21.päivä,  31.10. -10.11.
Omaa aikaa. Aamiainen ja illallinen hotellissa. (A,P)

22. päivä, 11.11.
Kotimatka
Aamiainen. Kuljetus Malagan kentälle, josta lento Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
21.10. Helsinki - Malaga AY1675    20:50 - 00:25 +1 Finnair
11.11. Malaga - Helsinki AY1672    10:30 - 16:00      Finnair

 

  


21.10. - 11.11. Gran hotel Cervantes, Torremolinos ****
Keskitasoinen hotelli Torremolinoksen keskustassa, lähellä rantaa. Huoneet ovat standardi-tason kahden hengen ja yhden hengen huoneita, joissa on kylpyhuone ja parveke tai maaterassi. Lisämaksusta kahden hengen huoneeseen merinäköala. Yhden hengen huoneista on näkymä vain Europa-aukiolle. Aamiais- ja illallisbuffet tarjoillaan ravintolassa, lisäksi hotellissa on baari. Hotellin katolla on lämmitetty, katettu uima-allas.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 586 €
• kahden hengen huone, parveke, merinäköala 122€/hlö


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 2
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 20.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan.Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.