Auringon alla - pitkä matka Portugalin Nazaréen 3. - 24.11.2018

Nazaré

Reilun tunnin ajomatkan päässä Lissabonista pohjoiseen sijaitsee lumoava Nazaré, joka hurmaa vierailijansa upeilla näköaloillaan ja aidoilla perinteillään. Täällä nautitaan ympäri vuoden lempeästä ilmastosta, luonnon kauneudesta ja gastronomiasta herkullisten kala- ja äyriäisruokien muodossa. Nazarénlahden syvyyksistä nousee rantaveteen mineraaleja, joita hyödynnetään thalasso- eli merivesikylpylässä. Nazarésta onkin kehittynyt suosittu terveys- ja hyvinvointimatkakohde. Puolen tunnin ajomatkan päässä on kolme golf-kenttää.

Asiantuntijan matkassa 

Palo Mika

Palo Mika, Asiantuntijaopas

Opas, joka on asunut Portugalissa vuodesta 1999. Naimisissa portugalilaisen kanssa, puhuu portugalin kieltä sujuvasti ja tuntee laajalti maata, sen kiehtovaa historiaa, kulttu ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • TAP Portugalin suorat reittilennot
  • majoitus, 21 yötä huoneistossa, ei aterioita tai hotellihuoneessa sisältäen aamiaisen
  • lentokenttäkuljetukset
  • kaupunkikiertoajelu Lissabonissa tulopäivänä
  • kävelyretki Lissabonissa lähtöpäivänä, sis. lounaan ja leivoskahvit
  • suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut3. - 24.11.2018
1 425 € huoneistossa
1 605 € hotellissa

1. päivä Saapuminen Nazaréen
Lento Helsingistä Lissaboniin. Suomalainen paikallisopas ja bussi on vastassa. Ennen kuljetusta Nazaréen tehdään Lissabonin kaupunkikiertoajelu, jolla saa kaupungista yleiskuvan. Perillä Nazaréssa majoittuminen huoneistoihin tai hotelliin.

2. - 21. päivä Omaa aikaa
Nauti lempeästä ilmastosta, luonnon kauneudesta ja gastronomiasta sekä thalasso-hoidoista merivesikylpylässä. Thalasso Portugal -kylpylä on noin kilometrin päässä huoneistoista aivan meren rannalla. Huippumodernissa kylpylässä on useita mineraalirikkaaseen, puhtaaseen meriveteen perustuvia hoitoja, jotka auttavat mm. ihotauteihin, hengitysteiden sairauksiin, reumatismiin, nivelongelmiin ja verenkierron ongelmiin. Kylpyläpaketti on varattavissa etukäteen: 10 käyntiä mineraalirikkaassa, lämmitetyssä, dynaamisessa merivesialtaassa, 3 Vichy-suihkua hieronnan kera, 4 vesihierontaa, 3 kehon hierontaa, yht. 400 €/hlö. www.thalassoportugal.com

Kolmen viikon aikana on mahdollisuus osallistua myös suomeksi opastetuille retkille, hyviä retkikohteita ovat esim. Unescon maailmanperintökohteiksi julistamat Alcobaçan ja Batalhan luostarit sekä Tomarin temppeliherrojen linna, Mira de Airen tai Moedan tippukiviluolat.

22. päivä Kotimatka
Bussikuljetus Lissaboniin. Perillä lähdetään kävelykierrokselle Belémin historialliseen kaupunginosaan Tejo-joen rannalla. Täällä on mm. Hieronymuksen luostarin kirkko, löytöretkeilijöitten muistomerkki ja Belémin torni. Päivän aikana nautitaan yhteinen lounas sekä leivoskahvit kuuluisassa Pastéis de Belém -konditoriassa. Vapaa-aikaa esimerkiksi ostoksille Parque das Naçõesissa eli vuoden 1998 EXPO-maailmannäyttelyalueella, josta löytyy iso kauppakeskus Centro Comercial Vasco da Gama, upea valtameriakvaario ym. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
TAP Portugal
Helsinki - Lissabon  09.05 - 12.00
Lissabon - Helsinki  23.25 - 06.00 (+1)


Apartamentos Miramar
Huoneistot sijaitsevat aivan Miramar Hotel & Spa:n vieressä viihtyisässä, aidossa vanhassa kyläympäristössä. Lähimpään minimarkettiin on matkaa reilu 100 m, isoihin supermarketteihin noin kilometri. Lähistöllä on useita kahviloita ja kaksi hyvää ravintolaa. Tilavissa huoneistoissa on olohuone, keittiönurkkaus, makuuhuone ja kylpyhuone. Keittiönurkkauksessa on jääkaappi, mikroaaltouuni, pesuallas, astiakaappi lautasineen, laseineen, kuppeineen, ruokailuvälineineen, kattiloineen ja paistinpannuineen. Kaksioissa on parivuode, kolmen huoneen huoneistoissa on yksi parivuode ja kaksi erillistä yhden hengen vuodetta. Huoneistoilla on yhteinen sisäpiha. Viereisen hotellin (Miramar Hotel & Spa) uima-allas on käytettävissä ilman lisämaksua. Miramar Senses -kylpylän allas on käytettävissä 5 € lisämaksusta käyntikerralta. Kylpylän pienen kuntosalin käyttö on maksutonta. Ei aterioita.

Miramar Hotel & Spa ****
Hotelli sijaitsee 700 m päässä rannalta, 10 min. kävelymatkan päässä Nazarén keskustasta. Hotellista, sen ravintolasta ja kylpylästä on upea näköala Nazarénlahdelle ja Atlantille. 40 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa taulu-TV, ilmastointi, tallelokero, minibaari, ilmainen Wi-Fi. Hotellin ulkouima-allas on käytettävissä ilmaiseksi klo 9-21. Hotellin yhteydessä on Miramar Senses Spa -kylpylä (käynti 5 €). Tarjolla on lisämaksullisia kauneushoitoja, hierontaa ym. Hotelliaamiainen sisältyy hintaan, puolihoito lisämaksusta.

Miramar Sul ****
Hotelli sijaitsee Nazarén mäntymetsäisellä rinteellä, josta avautuu upea näkymä Nazarénlahdelle ja Atlantille. Noin 15 minuutin kävelymatka rannalle. 62 huonetta, joissa parveke, taulu-TV, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. 3 uima-allasta. Hotelliaamiainen sisältyy hintaan, puolihoito lisämaksusta.


Lisämaksusta

  • Thalasso-merivesikylpyläpaketti 400 €/hlö (10 käyntiä merivesialtaassa, 3 Vichy-suihkua hieronnan kera, 4 vesihierontaa, 3 kehon hierontaa)
  • huoneistossa 600 €, hotellissa 800 €
  • puolihoito hotellissa 490 €
  • retket Nazarésta (esim. puolipäiväretki ilman aterioita n. 100 €/pariskunta)

Kysy myös huoneistoa neljälle!