Aktiiviloma Adrianmerellä 27.5.-3.6.2023

Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Sipan/Trstenik - Korcula - Hvar - Brac - Split

Kesäisellä risteilyllä kristallinkirkkaalla Adrianmerellä tutustutaan Kroatian Dalmatian rannikon ihastuttaviin saariin, historiallisiin kyliin ja kaupunkeihin. Nautitaan auringosta, liikunnasta ja hyvästä ruuasta Lomalinjan ryhmän omalla laivalla. Pekan ja Mikon johdolla matkasta tulee ikimuistettava!

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, asiantuntijaopas

Pekka Katainen on ollut oppaana Lomalinjan järjestämillä Espanjan pyhiinvaellusmatkoilla jo useina vuosina. Hän on liikunnan monipuolinen asiantuntija ja puhuu ...

Lempiäinen Mikko

Lempiäinen Mikko, asiantuntijaopas

Monipuolinen liikunnan asiantuntija,  rautainen liikunnan ammattilainen, joka nauttii liikunnan ohjaamisesta. Iloinen ja ahkera, elämäniloinen matkaajien &rdquo ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • 7 yön risteily valitussa kahden hengen hytissä
  • Pekka Kataisen ja Mikko Lempiäisen johdolla ohjatut tunnit laivan kannella ja rannalla
  • buffet-aamiaiset päivittäin
  • kolmen ruokalajin lounas päivinä 2-7, illallinen 1.päivänä
  • tervetuliaismalja
  • kapteenin illallinen
  • viinimaistajaiset laivalla

kahden hengen hytit
1 796 €/hlö B-hytissä,1.kansi
1 886 €/hlö A-hytissä,2.kansi
2 290 €/hlö L-hytissä,3.kansi

yhden hengen hytit
2 386 €/hlö B-hytissä,1.kansi
2 486 €/hlö A-hytissä,2.kansi

kolmen hengen hytit
1 786 €/hlö A-hytissä, 2. kansi

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 27.5.
Risteily alkaa Splitistä

Lento Splitiin. Kävellään yhdessä Unescon suojelemassa vanhassakaupungissa, joka on osin Rooman keisarin Diocletianuksen palatsin sisällä ja osin venetsialaisten rakentaman kauniin Riva-rantapromenadin varrella, yhteinen illallinen. (P)

2.päivä, 28.5.
Mljetin kansallispuisto
Varhain aamulla jatketaan Peljesacin niemimaalle ja lounaan jälkeen saavutaan Mljetin vihreälle saarelle. Kauniin kansallispuiston alueella on kaksi suolaista järveä, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. (A, L)

3.päivä, 29.5.
Dubrovnik, Adrianmeren helmi
Risteily jatkuu kauniissa maisemassa. Lounaan jälkeen saavutaan satumaiseen Dubrovnikiin. Opastettu kävelykierros korkein muurein suojatun vanhankaupungin sydämessä. (A, L)

4.päivä, 30.5.
Dubrovnik, Sipan/Trstenik
Aamupäivä Dubrovnikissa. Puoliltapäivin laivamatka jatkuu kohti Peljesacin niemeä. Laiva kiinnittyy joko Sipanin tai Trstenikin laituriin. Kapteenin illallinen laivalla. (TH)

5.päivä, 31.5.
Marco Polon Korcula
Laivamatka jatkuu ja iltapäivällä saavutaan Korculan keskiaikaiseen kaupunkiin, jossa opastettu kävelykierros. (A, L)

6.päivä, 1.6.
Hvarin saari
Aamiaisen jälkeen jatketaan Paklenin saarille lounaalle, vapaa-aikaa. Iltapäivällä saavutaan Hvarin saarelle, joka tunnetaan julkkisten ja kuninkaallistenkin suosimana lomanviettopaikkana. Täältä kannattaa hankkia tuoksuvat ja käytännölliset tuliaiset kotiin - laventelituotteiden ja oliiviöljyn valmistuksella on täällä pitkät perinteet. Reipas kävely Hvarissa. (A, L)

7.päivä, 2.6.
Bracin saari, Split
Aamiaisen jälkeen siirrytään Bracin saaren eteläosaan, Boliin. Nähdään Kroatian matkaesitteistä tuttu "kultaisen sarven ranta", Zlatniat, joka muuttaa muotoaan tuulen mukaan. Lounaan jälkeen suunnataan kohti Splitiä. Viimeinen ilta ja yö laivalla. (A, L)

8.päivä, 3.6.
Split, Kotiinpaluu
Aamiainen. Ajo kentälle ja lento Helsinkiin. (A)

Risteilyn aikana Pekka ja Mikko ohjaavat mukavia aktiiviharrastushetkiä rannalla tai laivan kannella riippuen säästä. Aktiivihetket ovat tanssia, pilatesta, joogaa, hiittiä, pyöräretki (pyörät lisämaksusta).ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Split 09.10 - 11.10 Finnair
Split - Helsinki 11.50 - 15.40 Finnair


Risteilylaiva
MV DREAM (Premium Superior)
Laiva on kokonaan Lomalinjan ryhmän käytössä, ryhmän koko max. 36 henkilöä. Laiva on rakennettu v. 2017. Laivan pituus 40 m ja leveys 8 m. Laivalla on ruokasali ja aurinkokansi(200m2). Hyttisiivous arkipäivisin.

Hytit
Kaikissa hyteissä ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja, kaappi , vaatekaappi ja wc/kylpyhuone.

Hytti B, kansi 1. Käynti sisältä, hytissä kaksi pyöreätä ikkunaa. Kaksi erillistä vuodetta, jotka voi myös laittaa yhteen. Hytin koko 10m2, kylpyhuone 3m2.

Hytti A, kansi 2. Käynti hyttiin kannelta. Hyteissä ikkuna sekä makuu- että kylpyhuoneessa. Kaksi erillistä vuodetta, jotka voi laittaa myös yhteen. Yksi parivuoteellinen hytti. Hytit n.10m2, kylpyhuoneet n. 3m2.
Yksi kolmen hengen hytti 14m3, kylpyhuone 3m2.

Hytti L, kansi 3. Käynti hyttiin kannelta. Hyteissä ikkuna sekä makuu- että kylpyhuoneessa. Kaksi erillistä vuodetta, jotka voi laittaa myös yhteen. Hytti 12m2,  kylpyhuone n. 3m2.

Kaikki vuoteet ovat 80cmx200cm, parivuode 160cmx200cm. 


 Lisämaksusta
• lisämaksulliset illalliset laivalla 125 €/viikko
• palvelumaksut laivalla (suositus 5 €/hlö/pv), maksetaan risteilyn päätteeksi.

Aikataulusta
Laivamatkat ovat vain muutaman tunnin pituisia, joten aikaa jää eri kohteista nauttimiseen. Laiva on kaikki yöt satamassa. Tilanteen ja sään mukaan on mahdollista viettää uimataukoja ryhmän niin toivoessa. Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Kapteeni tekee viime kädessä päätökset aikataulusta.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen EU-henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan . Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.