Hurtigruten - maailman kaunein merimatka Bergenistä Kirkkoniemeen 12.-19.8.2018

Helsinki - Bergen - Ålesund - Trondheim - Napapiiri ja Lofootit - Tromssa - Nordkapp - Kirkkoniemi - Ivalo - Helsinki

Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka on jo vuodesta 1893 asti palvellut matkustajia, satamia ja Norjan rannikkoa kuljettaen rahtia, postia ja matkustajia päivittäisten satamiensa välillä.

Risteilyllä matkataan kiireettömästi ja nautiskellaan Norjan rannikon kauniista luonnosta. Kesällä auringonvaloa riittää napapiirin pohjoispuolella vuorokauden ympäri. Rannat, vuonot, vuoret ja lahdet kylpevät säihkyvässä auringonvalossa ja raikkaassa pohjoisessa ilmassa. Syksyllä nautitaan ruska-ajan kirkkaista väreistä, raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista.

Etelästä pohjoiseen, Bergen - Kirkkoniemi, 8 pv
12. - 19.8.2018, MS Midnatsol

Hintaan sisältyy monipuolinen retkiohjelma sekä täysihoito risteilyn ajan!

Asiantuntijaopas Iiro Kajaluoto 

Asiantuntijan matkassa 

Kajaluoto Iiro

Kajaluoto Iiro, Asiantuntijaopas

Pitkän linjan matkaopas, joka on opastanut eri puolilla maailmaa. Erityiskiinnostuksen kohteina ovat Pohjoismaat sekä kulttuurin koko kirjo. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • 6 yön risteily valitussa hyttiluokassa
  • 1 yön majoitus valitussa huonetyypissä Hotelli Ivalossa
  • ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
  • suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut

Hinta alk. 2 596 €

Katso risteilykohtaiset hinnat lisätiedot-kohdasta.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

Matkaohjelma etelästä pohjoiseen, Bergen - Kirkkoniemi

1. päivä, 12.8.
Helsinki - Bergen
Lento Bergeniin (katso lentoaikataulut lisätiedot-kohdasta). Suoraan lentokentältä lähdetään Bergenin kaupunkikiertoajelulle. Omatoiminen lounas. Siirtyminen laivalle ja lähtö risteilylle klo 20.00. Päivällinen. (P)

2. päivä, 13.8.
Ålesund ja vuonomaisemat
Aamiaisaikaan saavutaan Ålesundin jugendkaupunkiin ennen purjehdusta Geirangerin vuonoon. Laiva lipuu 800 metriä korkeiden kallioiden ja upeiden vesiputousten ohitse. Syyskuussa laiva ajaa Geirangerin vuonon sijasta Hjørundin vuonoon. Lounas ja päivällinen. (A, L, P)

3. päivä, 14.8.
Trondheimin historiallinen kaupunki
Aamiainen. Saavutaan Trondheimiin. Se on suurkaupunki Norjan mittakaavassa, mutta kaupunki on onnistunut säilyttämään pikkukaupunkimaisen viehätyksensä. Lounas. Laiva suuntaa kohti luodetta lukemattomien pikkusaarten ja luotojen ohitse. Päivällinen. (A, L, P)

* Elokuun risteilyllä vieraillaan Nidarosin katedraalissa, Norjan suurimmassa keskiaikaisessa kirkossa ja Ringven musiikkimuseossa.
* Syyskuun risteilyllä tehdään kaupunkikierros, johon sisältyy myös käynti Nidarosin katedraalissa.

4. päivä, 15.8.
Napapiiri ja Lofootit
Aamiainen ja lounas. Napapiirin ylittäminen kuuluu matkan kohokohtiin ja illalla saavutaan Lofooteille. Nämä saaret tunnetaan majesteettisten vuorten ympäröimistä kuvankauniista kalastajakylistään. Lähdetään viettämään viikinkijuhlaa päivällisineen kaikkien aikojen suurimmassa jälleenrakennetussa viikinkitalossa. (A, L, P)

5. päivä, 16.8.
Tromssa – Pohjoisen portti
Aamiainen ja lounas. Iltapäivällä saavutaan Tromssaan, jossa on mahdollisuus tutustua kaupunkiin omin päin. Päivällinen. (A, L, P)

6. päivä, 17.8.
Honningsvåg ja Nordkapp
Aamiainen. Laiva pysähtyy aikaisin aamulla Hammerfestissä, sitten jatketaan ihmeelliseen Nordkappiin, Euroopan mantereen pohjoisimpaan kärkeen. Retkellä voi todella tuntea olevansa maailman äärilaidalla. Lounas ja päivällinen. (A, L, P)

7. päivä, 18.8.
Kirkkoniemi - Ivalo
Laiva saapuu Kirkkoniemeen klo 9.00. Kuljetus Ivaloon, kahvitauko matkan varrella. Majoittuminen ja päivällinen. (A, P)

8. päivä, 19.8.
Ivalo - Helsinki
Aamiainen. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
12.8.  Helsinki - Bergen  09.00 - 10.50 Finnair
19.8.  Ivalo - Helsinki     08.10 - 10.35 Finnair


Laiva
MS Midnatsol on rakennettu vuonna 2003 Norjassa, matkustajapaikkoja 636. Laivalla on kaksikerroksinen panorama lounge, josta on mukava katsella maisemia lasin läpi. Ravintola, kahvila, baari, kirjasto, pelihuone, matkamuistomyymälä, sauna, kuntosali. Poreallas ulkokannella.

Hytit
Kaikissa hyteissä on mukavuudet ja kaksi vuodetta, joista toinen toimii myös sohvana päivän aikana.
USPL-hytti: ulkohytti, rajoitettu näkymä/ei näkymää, sijainti eri kansilla
USPO-hytti: ulkohytti, sijainti keski- ja alemmilla kansilla
USPB-hytti: ulkohytti, sijainti keski- ja ylemmillä kansilla

Hotelli Ivalo
Hotelli sijaitsee Ivalojoen rannalla, E75-tien varrella. Huoneissa on suihku ja wc, TV, radio, puhelin ja hiustenkuivain, langaton internet. Hotellissa on sauna, uima-allas, takkahuone.Matkan hinta / henkilö 12. - 19.8.2018 Bergenistä Kirkkoniemeen, MS Midnatsol

Hyttiluokka, hinta/hlö 2 hlö 1 hlö
USPL ulkohytti, rajoitettu näkymä/ei näkymää, sijainti eri kansilla 2 596 €  3 146 €
USPO ulkohytti, sijainti keski- ja alemmilla kansilla 2 756 €  3 486 €
USPB ulkohytti, sijainti keski- ja ylemmillä kansilla 3 356 €  4 356 €

 

 

 


Peruutusehto

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.

 


Erityishuomiot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.


Muut lisätiedot

Matkan hinta perustuu 1.10.2017* voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.
*) vuoden 2018 risteilyt

Ryhmän minimikoko 15.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.