Kaukoidän jouluristeily 18.12.2021 - 3.1.2022

Hongkong, Kiina – Hanoi,Vietnam – Hue,Vietnam – Ho Chi Minh,Vietnam – Bangkok,Thaimaa – Singapore

Unohtumaton Kaukoidän risteily tasokkaalla Celebrity Solsticella - pilvenpiirtäjien Hongkong, ranskalaistyylinen Hanoi, kuvankaunis Halonginlahti sekä Ho Chi Minh City. Lisäksi suurkaupungin sykettä Bangkokissa ja moderni Singapore.

 

Asiantuntijan matkassa 

Hakala Pasi

Hakala Pasi, asiantuntijaopas

Matkailualan ammattilainen, joka on asunut Espanjassa yli 20 vuotta. Erityisesti kasvit, historia ja arkkitehtuuri ovat lähellä Pasin sydäntä. Pasin matkassa p& ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• risteily (14 yötä) parvekkeellisessa kahden hengen hytissä, päivähuone Singaporessa
• ohjelman mukaiset ateriat (laivalla täysihoito), kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• classic-juomapaketti laivalla
• laivan palvelurahat, verot ja satamamaksut
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut

4 996 €/hlö


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä,18.12
Lento Helsinki – Hongkong

2. päivä,19.12.
Hong Kong
Saapuminen Hongkongiin. Ajo laivaan. Majoittuminen laivaan ja yhteinen illallinen. (P)

3. päivä, 20.12.
Victoria Peak
Kaupunkikiertoajelu ja käynti ylhäällä Victoria-kukkulalla, josta avautuu huikeat näköalat pilvenpiirtäjille ja Kowlooniin. Illalla Celebrity Solstice  aloittaa matkansa. (TH)

4. päivä, 21.12.
Merellä
Ensimmäisenä meripäivänä suuri risteilyalus tarjoaa parastaan: itsenä hemmottelua, kuntoilua, monipuolisia ravintolapalveluja sekä jouluista tunnelmaa. Ohjelmaa riittää varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. (TH)

5. päivä, 22.12.

Hanoi, Vietnam
Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen Hanoin kiertoajelu. Matka Halongista Hanoihin kestää bussilla lähes neljä tuntia yhteen suuntaan ja sen aikana pysähdytään kerran. Hanoissa vieraillaan Ho Chi Minhin, entisen Pohjois-Vietnamin presidentin, asuinalueella ja sen monumentaalirakennuksilla, jotka kuuluvat oleellisesti Vietnamin historiaan. Vanhaan keskustaan tutustutaan polkupyöräriksan kyydissä. Retkeen sisältyy paikallinen lounas. (TH)

6. päivä, 23.12.
Halonginlahden risteily
Vapaa-aikaa tai lisämaksullisella puolipäiväretkellä risteillään kauniilla, UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Halonginlahdella. Sen karstimaasta syntyneet, kymmenien metrien korkeuteen kohoavat saaret luovat ainutlaatuisen ympäristön, jota päästään ihailemaan aluksen lipuessa lahdella. Paluu laivalle, joka jatkaa matkaansa iltapäivällä. (TH)

7. päivä, 24.12.
Hue, Vietnam
Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen kokopäiväretki tutustuen Vietnamin historiaan. Chan Mayn konttisatamasta on matkaa Hueen vajaat kaksi tuntia suuntaansa. UNESCO-kohteeksi listattu ja amerikkalaisten tuhoama Keisarillinen kaupunki tarjoaa kurkistuksen Vietnamin viimeisten keisareiden aikaiseen maailmaan. Laajan palatsialueen ytimessä sijaitsee Kielletty kaupunki, jonne aikoinaan oli pääsy sallittu ainoastaan keisarillisen perheen jäsenille. Vieraillaan myös kauniilla paikalla Parfyymijoen pohjoisrannalla sijaitsevalla Thien Mu -pagodalla. Retkellä nautitaan lounas. (TH)

8. päivä, 25.12.
Merellä
Meripäivinä suuri risteilyalus tarjoaa parastaan, hyvää ruokaa ja juomia, itsensä hemmottelua, kuntoilua, informatiivista ohjelmaa ja huvituksia, jota kaikkea riittää aamusta iltaan. (TH)

9. päivä, 26.12.
Ho Chi Minh City, Vietnam
Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen retki Ho Chi Minh Cityyn eli Saigoniin. Laiva saapuu Phu Myn konttisatamaan, josta on parin tunnin bussimatka Ho Chi Minh Cityyn. Vieraillaan War Remnants-museossa, jonne on tallennettu valokuvin ja esinein Vietnamin sotien aikaisia tapahtumia. Matkan jatkuessa nähdään ulkoapäin Vietnamin yhdistymisen palatsi, eurooppalaistyylinen Notre Damen katedraali sekä vanha, kaunis postitoimisto. Lounaan jälkeen vieraillaan vilkkailla Ben Thanhin markkinoilla, jossa on vapaa-aikaa omatoimiseen kiertelyyn ja ostosten tekoon. (TH)

10. päivä, 27.12.
Merellä
Koko päivä laivalla aikaa rentoutumiseen altaalla, ruokailuihin eri ravintoloissa ja laivan aktiviteetteihin. (TH)

11. päivä, 28.12.
Bangkok, Thaimaa
Laiva saapuu Laem Chabangin konttisatamaan, josta on parin tunnin ajomatka Bangkokiin. Päivän lisämaksullinen retki alkaa risteilyllä Chao Praya -joella ja viehättävillä Thonburin kanavilla, joiden vuoksi Bangkok on myös saanut lisänimen ”Idän Venetsia”. Matkalla pysähdytään ihastuttavalla Auringonlaskun temppelillä. Vierailu Suuressa Palatsissa, joka on Bangkokin kuuluisin nähtävyys. Kullanhohtoisista rakennuksista kuuluisin on Wat Phra Kaew, jota pidetään myös Thaimaan pyhimpänä buddhatemppelinä. Retkellä nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa. (TH)

12. päivä, 29.12..
Bangkok, Thaimaa
Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen retki Bangkokin eloisaan Chinatowniin, joka on kuuluisa erityisesti katuruoastaan. Vieraillaan myös joenrannan värikkäällä Kukkatorilla ennen paluuta laivalle. (TH)

13.-14. päivä, 30.-31.12.
Merellä
Viimeiset kokonaiset päivät merellä. Mahdollisuus käydä vaikka laivan kuntosalilla tai kauneussalongin hieronnassa.. Uusi vuosi vastaanotetaan laivalla (TH)

15. päivä, 1.1.
Singapore
Laiva saapuu Singaporeen aamulla. Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen kiertoajelu, jonka aikana vierailu kaupungin ylpeydessä, katetussa ja ilmastoidussa Gardens by the Bay -puutarhan Flower Domessa. Koko puutarhan isä oli maan pääministeri, jonka mielestä Singaporea ei pitäisi tuntea nimellä "Garden City" vaan nimellä "City in a Garden". Puolisen tuntia kestävällä "Bumboat"-risteilyllä tutustutaan keskustan maamerkkeihin mukavasti veneessä istuen. . Paluu laivalle lounaalle.(TH)

16. päivä, 2.1.
Singapore
Koko päivä vapaata ostoksia ja nähtävyyksiä varten. Ryhmälle on varattu hotellihuoneet klo 18 asti, jonka jälkeen illallinen. Kuljetus lentokentälle ja yölento Suomeen. (TH)

17. päivä, 3.1.
Aamulla saapuminen Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki- Hongkong  23.55 - 15.40 +1 Finnair
Singapore - Helsinki 2345-  06.00+1 Finnair


 

 


Lisämaksulliset retket
22.12. Hanoin retki sis. lounaan 130€
23.12. Halong Bay -risteily 120 €
24.12. Huen retki sis. lounaan 130 €
26.12. Retki Ho Chi Minh -cityyn sis.lounaan 130 €
28.12. Bangkokin retki sis. lounaan 145 €
29.12 Bangkokin retki Chinatowniin ja kukkatorille 80 €
1.1.Singaporen retki 95 €

Laiva
Celebrity Solstice
Celebrity Solstice aloitti liikennöinnin loppuvuodesta 2008 ja se on remontoitu vuonna 2013. Solstice-luokan alukset ovat Celebrity Cruisesin suurimmat ja uusimmat, joissa on erityisesti kiinnitetty huomiota sisustukseen. Celebrity Cruises –varustamon päämäärä on ollut tarjota luksusta aluksen suuren ravintola-, viihde- ja aktiviteettitarjonnan avulla. Palvelu on erittäin korkeatasoista ja ruoka yksi tärkeimpiä vetonauloja.  Celebrity Solsticen sydän on aluksen yhdeksän kannen korkuinen atrium, jonka keskivaiheilla keinahtelee elävä puu. Laivassa on kymmenen ravintolaa. Ateriointi neljässä niistä sisältyy risteilylippuun, muissa maksetaan erillinen kattausmaksu. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Ryhmän ruokailu on pääravintolassa klo 18.00 - huomioittehan, että kaikilta retkiltä ei ennätetä laivalle ennen tätä. Ruokailu silloin buffétravintolassa tai erikoisravintolassa (lisämaksu).

Parvekkeellinen hytti, 2B
Kahden hengen hytti, 18m2, jossa parveke 5m2. Hytissä Queen-size parivuode, jonka saa pyydettäessä myös kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 25.3.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.