Kaukoidän risteily Singaporesta 25.2.-15.3.2022

Singapore - Ho Chi Minh (Vietnam) - Hue, Danang (Vietnam) - Hanoi (Vietnam) -Taipei (Taiwan) - Kobe (Japani) - Mt Fuji (Japani) - Tokio

Tutustutaan neljään erilaiseen kulttuuriin: Singaporeen, Japaniin, Taiwaniin ja Vietnamiin, joissa vanhat perinteet kulkevat modernin kulttuurin rinnalla. Meripäivinä Celebrity Solsticella on aikaa nauttia täysihoidosta ja mielenkiintoisesta viihdetarjonnasta, retkipäivinä kutsuvat suurkaupunkien syke ja upeat luontokohteet.

 

 

Asiantuntijan matkassa 

Hakala Pasi

Hakala Pasi, asiantuntijaopas

Matkailualan ammattilainen, joka on asunut Espanjassa yli 20 vuotta. Erityisesti kasvit, historia ja arkkitehtuuri ovat lähellä Pasin sydäntä. Pasin matkassa p& ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• risteily kahden hengen parvekkeellisessa hytissä
• 3 yön majoitus kahden hengen huoneessa (Tokio 2 yötä, Singapore 1 yö)
• ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
• täysihoito ja classic-juomapaketti laivalla
• palvelumaksut ja verot laivalla
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut

5 526 €/hlö parvekkeellinen kahden hengen hytti
Hintatieto alustava, vahvistetaan huhtikuussa 2021.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 25.2.
Lähtö Singaporeen
Yölento Helsingistä Singaporeen.

2. päivä 26.2.
Singapore
Saapuminen Singaporeen ja kuljetus hotelliin, illallinen. (P)

3. päivä 27.2.
Singaporen kiertoajelu
Aamiainen. Kiertoajelu Singaporessa. Siistiin ja turvalliseen Singaporeen on helppo ihastua! Maan historia ja sen kehitys näkyy hyvin arkkitehtuurissa, joka vaihtelee brittityylisestä aasialaiseen ja huipentuu hulppeisiin pilvenpiirtäjiin. Laivaan siirrytään jo iltapäivällä, mahdollisuus lounaaseen laivalla. Yhteinen illallinen. (TH)

4. päivä 28.2.
Meripäivä

Koko päivä merellä. (TH)

5. päivä 1.3.
Ho Chi Minh ja Cu Chi –tunnelit

Lisämaksullinen retki Cu Chi –tunneleille, jotka olivat osa pohjoisvietnamilaisten sodankäyntiin keskeisesti kuuluvaa tunneliverkostoa. (TH)

6. päivä 2.3.
Meripäivä

Koko päivä merellä. (TH)

7. päivä 3.3.
Hue/Danang (Chan May), Vietnam
Laiva saapuu satamaan klo 10. Laivayhtiön valikoimassa on useita lisämaksullisia retkiä. (TH)

8. päivä 4.3.
Hanoi, Vietnam
Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen Hanoin kiertoajelu. Matka Halongista Hanoihin kestää bussilla lähes neljä tuntia yhteen suuntaan ja sen aikana pysähdytään kerran. Hanoissa vieraillaan Ho Chi Minhin, entisen Pohjois-Vietnamin presidentin, asuinalueella ja sen monumentaalirakennuksilla, jotka kuuluvat oleellisesti Vietnamin historiaan. Vanhaan keskustaan tutustutaan polkupyöräriksan kyydissä. Retkeen sisältyy paikallinen lounas. (TH)

9. päivä 5.3.
Halonginlahden risteily
Vapaa-aikaa tai lisämaksullisella puolipäiväretkellä risteillään kauniilla, Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Halonginlahdella. Sen karstimaasta syntyneet, kymmenien metrien korkeuteen kohoavat saaret luovat ainutlaatuisen ympäristön, jota päästään ihailemaan aluksen lipuessa lahdella. Paluu laivalle, joka jatkaa matkaansa iltapäivällä. (TH)

10. päivä 6.3.
Meripäivä

Koko päivä merellä. (TH)

11. päivä 7.3.
Meripäivä

Koko päivä merellä. (TH)

12. päivä 8.3.
Taipei, Taiwan
Laiva saapuu aamulla Taiwanin pääkaupunkiin Taipeihin, joka on maan poliittinen, taloudellinen ja kulttuurillinen keskus. Kaupungin perustivat han-kiinalaiset siirtolaiset mannermaalta 1700-luvun alussa ja Taiwanin pääkaupunki siitä tuli Kuomintangin paettua saarelle Kiinan sisällissodan jälkeen vuonna 1949. Tutustutaan tähän vilkkaaseen kaupunkiin ja nautitaan yhteinen lounas. (TH)

13. päivä 9.3.
Meripäivä

Koko päivä merellä. (TH)

14. päivä 10.3.
Meripäivä

Koko päivä merellä. (TH)

15. päivä 11.3.
Kobe, Japani
Saapuminen Koben satamaan. Vapaapäivä, laivayhtiöllä tarjolla useita retkiä, joista voi valita.  (TH)

16. päivä 12.3.
Fuji-vuori, Shimizu

Retki Shimizun satamasta kohti Mt. Fuji 5th -asemaa, jossa voi sään salliessa ihastella Fuji-tulivuorta. Fuji-vuori on Japanin tunnetuimpia symboleja. Ammoisista ajoista lähtien sitä on pidetty pyhänä paikkana, ja aina 1900-luvun alkuun asti se oli kielletty naisilta. Vieraillaan Hakonen idyllisessä vuoristokylässä. Paluu laivaan lounaalle. (TH)

17. päivä 13.3.
Tokio
Laiva saapuu aamulla Tokioon. Lähtö aamiaisen jälkeen Tokion kiertoajelulle. Aamulla vieraillaan Meiji-pyhätössä. Vuonna 1920 rakennettu pyhättö on vihreä paratiisi suurkaupungin keskellä. Meiji-keisarille omistettu pyhättö on säilyttänyt sadan vuoden aikana suosionsa japanilaisten keskuudessa ja pyhätöllä järjestetään yhä mm. perinteisiä hääseremonioita. Tutustutaan myös Shibuyaan, joka sijaitsee keskellä Tokiota ja jonka asema on yksi Tokion liikenteellisistä solmukohdista. Maailman vilkkaimmaksi sanotussa risteyksessä vilkkuvat mainosvalot ja musiikkivideot valtavilla videotauluilla. Lounaan jälkeen vierailu Tokion keisarillisella palatsilla, jossa sijaitsi ennen kaupunkia dominoinut Edon linna. Palatsin itäiseen siipeen on jäänyt talteen lukuisia pienempiä rakennuksia ja palatsialueen puutarha, josta vierailija saa hyvän käsityksen linnan loistosta shogunien aikakaudella. Japanin keisari asuu palatsialueen suljetussa läntisessä siivessä, jota vierailijat pääsevät ihailemaan sisältä vain keisarin syntymäpäivänä ja uutena vuotena. Majoittuminen hotelliin. (A,L)

18. päivä 14.3.
Tokio, Asakusa Senso -temppeli
Lähtö aamiaisen jälkeen Shitamachi-alueelle, joka Edo-kaudella tunnettiin erityisesti eläväisenä alueena. Alue on vielä säilyttänyt rempseää luonnettaan, joka tulee parhaiten esille Senso-temppelin alueella ja sitä ympäröivällä Nakamisen ostoskadulla. Lounaan jälkeen loppupäivä vapaa-aikaa. (A,L)

19. päivä 15.3.
Kotiinpaluu

Lähtö aamiaisen jälkeen lentokentälle ja lento Suomeen. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Singapore 23.55.- 15.40+1 Finnair
Tokio - Helsinki 11.00 - 15.00 Finnair
Aikataulu alustava, vahvistetaan huhtikuussa 2021.

 


Majoitus
Tokio, 2 vrk *** hotelli
Singapore, 1 vrk **** hotelli

Laiva
Celebrity Solstice
Celebrity Solstice aloitti liikennöinnin loppuvuodesta 2008 ja se on remontoitu vuonna 2013. Solstice-luokan alukset ovat Celebrity Cruisesin suurimmat ja uusimmat, joissa on erityisesti kiinnitetty huomiota sisustukseen. Celebrity Cruises –varustamon päämäärä on ollut tarjota luksusta aluksen suuren ravintola-, viihde- ja aktiviteettitarjonnan avulla. Palvelu on erittäin korkeatasoista ja ruoka yksi tärkeimpiä vetonauloja.  Celebrity Solsticen sydän on aluksen yhdeksän kannen korkuinen atrium, jonka keskivaiheilla keinahtelee elävä puu. Laivassa on kymmenen ravintolaa. Ateriointi neljässä niistä sisältyy risteilylippuun, muissa maksetaan erillinen kattausmaksu. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Parvekkeellinen hytti, 1C
Kahden hengen hytti, 16m2, jossa parveke 3,5m2. Hytissä Queen-size parivuode, jonka saa pyydettäessä myös kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytit sijaitsevat kannella 8.


Lisämaksusta
• yhden hengen hytti/huone 2000 €

Lisämaksulliset retket
1.3. Retki Cu Chi –tunneleille 90 €
4.3. Hanoin retki sis. lounaan 120 €
5.3. Halong Bay -risteily 90 €

 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 10.12.2020 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin maapalveluiden osalta. Risteilyn hinta perustuu euroon. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

HUOM! Risteilyvarustamot ovat ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin koronaviruksesta johtuen.
LUE LISÄÄ varustamon sivuilta


Muut lisätiedot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.