Kaukoidän risteily Singaporesta 6.-20.2.2023

Singapore › merellä › merellä › Laem Chabang › Laem Chabang › merellä › Phu My › Nha Trang › Chan May › merellä › Halong Bay › merellä › Hong Kong

Lähde unohtumattomalle Kaukoidän risteilylle tyylikkäälle Celebrityn laivalle. Risteilyn aikana tulevat tutuksi monet eksoottiset maat, upeat rannat ja kaupungit. Laivalla pääsee nauttimaan täysihoidosta erilaisten ruokapöytien ääreen ja meripäivinä voi rentoutua laivan kylpylä- ja allasosastolla upeista merinäkymistä nauttien.

 

 

Asiantuntijan matkassa 

Hakala Pasi

Hakala Pasi, asiantuntijaopas

Matkailualan ammattilainen, joka on asunut Espanjassa yli 20 vuotta. Erityisesti kasvit, historia ja arkkitehtuuri ovat lähellä Pasin sydäntä. Pasin matkassa p& ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • 1 yön majoittuminen Singaporessa ja Hong Kongisa
  • kaupunkikiertoajelu ja lounas Singaporessa ja Hongkongissa
  • reittilennot turistiluokassa
  • risteily (10 yötä) parvekkeellisessa kahden hengen hytissä,
  • ohjelman mukaiset ateriat (laivalla täysihoito)
  • classic-juomapaketti laivalla
  • laivan palvelurahat, verot ja satamamaksut
  • suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut

5 526 €/hlö parvekkeellinen kahden hengen hytti

Hintatieto alustava, vahvistetaan noin 10 kk ennen lähtöä. Mahdollisuus lentää myös businessluokassa, lisämaksu tiedusteltaessa. Ennakkovaraukset lomalinja@lomalinja.fi.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä 6.2
Lähtö Singaporeen

Lento lähtee Helsinki-Vantaan lentokentältä klo 23.55.

2.päivä 7.2.
Singapore

Singaporeen saavutaan klo 17.15. Kuljetus hotelliin. Illallinen. (P)

3.päivä 8.2.
Singaporen kiertoajelu

Aamiainen. Kiertoajelu Singaporessa. Siistiin ja turvalliseen Singaporeen on helppo ihastua! Maan historia ja sen kehitys näkyy hyvin arkkitehtuurissa, joka vaihtelee brittityylisestä aasialaiseen ja huipentuu hulppeisiin pilvenpiirtäjiin. Laivaan siirrytään jo iltapäivällä, mahdollisuus lounaaseen laivalla. Yhteinen illallinen. (A,L,P)

4– 5 päivä 9.2.-10.2.
Meripäivät
Päivä vietetään laivalla maisemista, ruuasta ja viihteestä nauttien.(TH)

6.päivä 11.2.
Laem Chabang (Bangkok, Thaimaa
)
Laiva saapuu Laem Chabangin konttisatamaan, josta on parin tunnin ajomatka Bangkokiin. Päivän lisämaksullinen retki alkaa risteilyllä Chao Praya -joella ja viehättävillä Thonburin kanavilla, joiden vuoksi Bangkok on myös saanut lisänimen ”Idän Venetsia”. Matkalla pysähdytään ihastuttavalla Auringonlaskun temppelillä. Vierailu Suuressa Palatsissa, joka on Bangkokin kuuluisin nähtävyys. Kullanhohtoisista rakennuksista kuuluisin on Wat Phra Kaew, jota pidetään myös Thaimaan pyhimpänä buddhatemppelinä. Retkellä nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa. (TH)

7.päivä 12.2.
Laem Chabang (Bangkok, Thaimaa)
Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen retki Bangkokin eloisaan Chinatowniin, joka on kuuluisa erityisesti katuruoastaan. Vieraillaan myös joenrannan värikkäällä Kukkatorilla ennen paluuta laivalle. (TH)

8.päivä 13.2.
Merellä

Koko päivä laivalla aikaa rentoutumiseen altaalla, ruokailuihin eri ravintoloissa ja laivan aktiviteetteihin. (TH)

9.päivä 14.2.
Ho Chi Minh City, Vietnam

Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen retki Ho Chi Minh Cityyn eli Saigoniin. Laiva saapuu Phu Myn konttisatamaan, josta on parin tunnin bussimatka Ho Chi Minh Cityyn. Vieraillaan War Remnants-museossa, jonne on tallennettu valokuvin ja esinein Vietnamin sotien aikaisia tapahtumia. Matkan jatkuessa nähdään ulkoapäin Vietnamin yhdistymisen palatsi, eurooppalaistyylinen Notre Damen katedraali sekä vanha, kaunis postitoimisto. Lounaan jälkeen vieraillaan vilkkailla Ben Thanhin markkinoilla, jossa on vapaa-aikaa omatoimiseen kiertelyyn ja ostosten tekoon. (TH)

10.päivä 15.2.
Nha Trang (Vietnam)

NhaTrang tarjoaa upeita rantoja, niistä parhaat kuten Bai Duong Beach tosin sijaitsevat hiukan kaupungin ulkopuolella. Kaupungissa on myös loistava ravintola tarjonta ja se onkin oiva paikka tutustua vietnamilaisen keittiön herkkuihin. Long Sonin Pagodassa sijaitsee 24 korkea Buddha-patsas. Nha Trangin läheisyydessä sijaitseva Thanh Dien Khanhin linnoitus vuodelta 1793 on myös suosittu nähtävyys lukuisten ympäristön vesiputousten lisäksi. Laiva saapuu noin 10 kilometriä Nha Trangista sijaitsevaan Cau Dan satamaan. Omatoiminen päivä, laivayhtiö tarjoaa monipuolisia kansainvälisiä retkiä. (TH)

11.päivä 16.2.
Hue, Vietnam

Vapaa-aikaa tai lisämaksullinen kokopäiväretki tutustuen Vietnamin historiaan. Chan Mayn konttisatamasta on matkaa Hueen vajaat kaksi tuntia suuntaansa. UNESCO-kohteeksi listattu ja amerikkalaisten tuhoama Keisarillinen kaupunki tarjoaa kurkistuksen Vietnamin viimeisten keisareiden aikaiseen maailmaan. Laajan palatsialueen ytimessä sijaitsee Kielletty kaupunki, jonne aikoinaan oli pääsy sallittu ainoastaan keisarillisen perheen jäsenille. Vieraillaan myös kauniilla paikalla Parfyymijoen pohjoisrannalla sijaitsevalla Thien Mu -pagodalla. Retkellä nautitaan lounas. (TH)

12.päivä 17.2.
Merellä

Koko päivä laivalla aikaa rentoutumiseen altaalla, ruokailuihin eri ravintoloissa ja laivan aktiviteetteihin. (TH)

13.päivä 18.2.
Halonginlahden risteily

Vapaa-aikaa tai lisämaksullisella puolipäiväretkellä risteillään kauniilla, UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Halonginlahdella. Sen karstimaasta syntyneet, kymmenien metrien korkeuteen kohoavat saaret luovat ainutlaatuisen ympäristön, jota päästään ihailemaan aluksen lipuessa lahdella. Paluu laivalle, joka jatkaa matkaansa iltapäivällä. (TH)

14.päivä 19.2.
Merellä

Viimeinen meripäivä laivalla, vielä aikaa rentoutumiseen altaalla ennen pitkää lentoa Suomeen. (TH)

15.päivä 20.2.
Hong Kong

Saapuminen Kaupunkikiertoajelu ja käynti ylhäällä Victoria-kukkulalla, josta avautuu huikeat näköalat pilvenpiirtäjille ja Kowlooniin. Lounas ja majoittuminen. (A,L)

16.päivä 21.2.
Kotimatka

Aamiaisen jälkeen ajo lentokentälle, josta lento Suomeen. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki- Singapore 23.55.-17.15+1 Finnair
Hong Kong - Helsinki 10.25 - 15.05 Finnair
Lentoaikataulut vahvistetaan noin 10 kk ennen lähtöpäivää.

 


Majoitus
Singapore 1 yö, **** hotelli
Hong Kong 1 yö, ****hotelli

Laiva
Celebrity Solstice
Celebrity Solstice aloitti liikennöinnin loppuvuodesta 2008 ja se on remontoitu vuonna 2013. Solstice-luokan alukset ovat Celebrity Cruisesin suurimmat ja uusimmat, joissa on erityisesti kiinnitetty huomiota sisustukseen. Celebrity Cruises –varustamon päämäärä on ollut tarjota luksusta aluksen suuren ravintola-, viihde- ja aktiviteettitarjonnan avulla. Palvelu on erittäin korkeatasoista ja ruoka yksi tärkeimpiä vetonauloja.  Celebrity Solsticen sydän on aluksen yhdeksän kannen korkuinen atrium, jonka keskivaiheilla keinahtelee elävä puu. Laivassa on kymmenen ravintolaa. Ateriointi neljässä niistä sisältyy risteilylippuun, muissa maksetaan erillinen kattausmaksu. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Parvekkeellinen hytti 2B
Kahden hengen hytti, 16m2, jossa parveke 3,5m2. Hytissä Queen-size parivuode, jonka saa pyydettäessä myös kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytit sijaitsevat kannella 6 ja 7.


Lisämaksusta
• yhden hengen hytti/huone 2000 €

Lisämaksulliset retket
11.2. Bangkokin retki sis. lounaan 145 €
12.2. Bangkokin retki Chinatowniin ja kukkatorille 80 €
14.2. Retki Ho Chi Minh -cityyn sis.lounaan 130 €
16.2. Huen retki sis. lounaan 130 €
18.2. Halong Bay -risteily 120 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja). 


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 29.9.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin maapalveluiden osalta. Risteilyn hinta perustuu euroon. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

HUOM! Risteilyvarustamot ovat ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin koronaviruksesta johtuen. LUE LISÄÄ varustamon sivuilta


Muut lisätiedot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.