Kevätristeily Tallinnaan - Notre Damen kellonsoittaja 19.-20.5.2019

Unohda hetkeksi arki ja karkaa kanssamme perinteiselle kevätristeilylle Tallinnaan!

Suurmusikaali ensimmäistä kertaa Suomessa syksyllä 2019 - kurkista kulisseihin jo ennakkoon!

Yksityistilaisuudessa m/s Silja Europalla on luvassa viihdettä ja faktaa. Tilaisuuden juontaa Tampereen Teatterin myynti- ja markkinointipäällikkö Karoliina Lehtonen, joka johdattaa meidät musikaalien maailmaan ja kertoo teatterin syksyn ohjelmistosta. Makupaloja ja tarinoita musikaalista tarjoilevat kapellimestari Martin Segerstråle sekä pääosien esittäjät Petrus Kähkönen (Quasimodo) ja Josefin Silén (Esmeralda). Illalla tanssin tahdin takaa upea, tummaääninen Lea Laven. Paluumatkalla kuullaan myös Lomalinjan uutuuksista ja tutustutaan muihin yhteistyökumppaneihimme ja henkilökuntaamme!

Yhteistyössä MORO, Tampereen Teatteri ja Länsilinjat

Lukijamatka

Moro

Moro

Kylän paras kaupunkilehti! ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• risteily Helsingistä alkaen tai sisältäen bussikuljetuksen Länsilinjojen tilausbussilla Tampere – Helsinki – Tampere valintanne mukaan
• majoitus kahden hengen hytissä valitussa hyttityypissä
• buffétillallinen 19.5. ruokajuomineen (sis. laivan puna- ja valkoviini, olut sekä vesi)
• meriaamiainen 20.5.
• räätälöity ohjelma teatterissa
• arpajaiset huippupalkinnoin: lahjakortteja yms
• yllätysohjelmaa
• ainutlaatuinen, hyvä ja fiksu matkaseura

alk. 79 €/hlö/B2 ilman kuljetusta 
alk. 99 €/hlö/B2 sis. kuljetuksen


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 19.5.
Länsilinjojen tilausajobussi lähtee Tampereen Vanhalta kirkolta kohti satamaa klo 14.30, saatavilla lisämaksusta. M/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta kohti Tallinnaa klo 18.30. Yksityistilaisuudessa Teatteri Europassa on tarjolla viihdettä ja faktaa! Lomalinja, MORO ja Tampereen Teatteri toivottavat tervetulleeksi ja tilaisuuden juontaja Karoliina Lehtonen johdattelee musikaalien maailmaan. Kapellimestari Martin Segerstråle sekä pääosien esittäjät Petrus Kähkönen ja Josefin Silén kertovat tarinoita musikaalin synnystä ja esittävät musikaalin upeita lauluja, jotka perustuvat Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten erikseen sävellettyyn musiikkiin. Yhteinen buffétillallinen klo 20.30. Ohjelma jatkuu m/s Silja Europan risteilyohjelman mukaisesti. Tanssilattian täyttää ja tunnelman takaa upea, tummaääninen Lea Laven.

2. päivä, 20.5.
Meriaamiainen. Laiva on satamassa klo 08.00 – 12.10, mahdollisuus käydä omatoimisesti Tallinnassa. Kello 12.30 m/s Silja Europa lähtee kohti Helsinkiä. Yksityistilaisuus teatterissa ja sen aulatilassa, esittelyssä Lomalinjan laaja tuotanto - aina kaukomatkojen kaipauksesta Itämeren teemaristeilyihin. Lisäksi tutustutaan Lomalinjan muiden yhteistyökumppaneiden tarjontaan. Tilaisuuden päättää arvonta, jossa palkintoina mm. lahjakortteja ja paljon muuta! Lounas lisämaksusta. Saapuminen Helsinkiin klo 16.00. Bussit lähtevät paluumatkalle satamasta kohti Tamperetta.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive


Hinta/hlö

hyttityyppi    ilman kuljetusta  sis. kuljetuksen  
B2 79 € 99 €
B1 108 € 128 €
B1P 98 € 118 €
A2 92 € 112 €
A1 119 € 139 €
DeLuxe 144 € 164 €

Hyttikuvaukset m/s Silja Europa
B1P-luokka
Uusittu ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.
B-luokka
Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 1-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille, saatavuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä. Hyteissä on TV.
A-luokka
Uusittu 9 m2 hytti 1-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille, saatavuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä. Hyteissä on TV. 
DeLuxe
Uusittu raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Hytin hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Lisämaksusta
• buffétlounas 20.5. klo 14.15 26 € (sis. laivan puna- ja valkoviini, olut sekä vesi)

Bussiaikataulu
14.30 Tampere, Vanha kirkko
15.00 Valkeakoski, linja-autoasema
15.40 Hämeenlinna, Eureninkadun pikavuoropysäkki
17.30 Helsinki, Länsisatama, terminaali 1

Laiva-aikataulu
Helsinki - Tallinna 18.30 - 08.00+1
Tallinna - Helsinki 12.30 - 16.00

Ikärajat risteilylle
Huom. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta. Jokaisella alle 18-vuotiaalla lapsella, tulee olla huoltaja tai huoltajan valtuuttama vähintään 25-vuotias aikuinen mukana risteilyllä. Lisäksi tulee olla huoltajan allekirjoittama matkustuslupa mukana matkalla. Lisätietoja www.tallinksilja.fi/ikasaanto.

 


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 4
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 35 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulu 50 €/hlö
- 34-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
- alle 14 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Huomioittehan, että peruutustapauksissa muiden samassa hytissä asuvien hinta nousee.
Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 250 henkilöä.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.