Maailman ympäri - Tyynenmeren risteily Melbournesta Havaijille 31.3.- 26.4.2021

Melbourne, Australia - Sydney, Australia - Bay of Islands, Uusi-Seelanti - Auckland, Uusi-Seelanti - Tahiti, Ranskan Polynesia - Bora Bora, Ranskan Polynesia  - Maui, Lahaina, Havaiji - Honolulu, Oahu, Havaiji

 

Melkein kuukauden pituisesta matkasta vietetään 19 vuorokautta Tyynellämerellä Celebrity Eclipsen risteilyllä, laivan palveluista nauttien ja majoittuen parvekkeellisissa hyteissä. Matka alkaa Australian kulttuuripääkaupunki Melbournesta, jatkuu Sydneyn ja sen kuuluisan oopperatalon kautta Bay of Islandsiin, Pohjoissaaren merelliseen Aucklandiin sekä Polynesian unelmasaarille Tahitille ja Bora Boralle. Matkan päätteeksi tutustutaan Havaijilla Mauiin ja Honoluluun.

Vilkkaita suurkaupunkeja, paratiisisaarten turkoosinsinisenä hohtavia laguuneja, aikaa rentoutumiseen merellä, sademetsiä ja tulivuoria - lähde kanssamme matkalle ympäri maailman!

Asiantuntijan matkassa 

Cohen Tia

Cohen Tia, asiantuntijaopas

Tia on syntyperäinen pariisitar, räväkkä, tunteellinen ja ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tian ura kulttuurin ja median parissa on avannut häne ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  •  reittilennot turistiluokassa
  •  majoitus kahden hengen huoneessa (1 yö Melbourne, 2 yötä Honolulu, 1 yö Tokio lentokenttähotelli, 1 yö Los Angeles)
  •  19 yön risteily parvekkeellisessa hytissä
  •  ohjelmassa mainitut Lomalinjan retket
  •  ohjelman mukaiset ateriat
  •  laivan palvelumaksut, verot ja satamamaksut
  •  asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan
  •  Australian viisumi
  • Classic juomapaketti risteilyn aikana

8 496 €/hlö parvekkeellinen hytti (1C)

Hintatieto alustava, vahvistetaan noin 11 kk ennen matkaa. Matkalle tarvitaan lisäksi Uuden-Seelannin matkustuslupa (NZeTA) sekä Yhdysvaltain matkustuslupa (ESTA), tutustu hankintaohjeisiin.


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. ja 2 päivä 31.3., 1.4.2021
Lähtö Helsingistä. Matkan varrella koneenvaihto ja yöpyminen Tokiossa.

3.päivä 2.4.2021
Melbourne
Lähtö aikaisin Tokiosta ja lento Merlbourneen, jonne saavutaan illalla.. Majoittuminen hotelliin ja kevyt iltapala huoneissa odottamassa.

4.päivä 3.4.2021
Melbourne - Australian kulttuuripääkaupunki
Kulttuurinnälkäiselle Melbourne on Australian kiistaton ykköskohde. Boheemi kaupunki on täynnä mielenkiintoisia kohteita ja tapahtumia, ja sen postikorttimaisemat hurmaavat. Tehdään kiertoajelu tässä kauniissa kaupungissa.Yhteinen lounas. (A,L)

5.päivä 4.4.2021

Aamiainen. Lähtö puolen päivän jälkeen laivalle. Lounas ja illallinen laivalla. Risteily lähtee klo 17.00. (A,L,P)

6. päivä 5.4.2021
Meripäivä
Aikaa toipua tulomatkan rasituksista ja nauttia upeista maisemista, laivan herkuista, uima-altaista ja palveluista. (TH)


7. päivä 6.4.2021
Sydneyn nähtävyyksiä
Saapuminen Sydneyyn aamulla. Kiertoajelulla nähdään musiikkikonservatorio, kasvitieteellinen puutarha, satama, korkeat pilvenpiirtäjät ja The Rocksin vanhakaupunki. Lopuksi tehdään kierros Sydneyn oopperatalossa, joka muistuttaa täysin purjein seilaavaa purjelaivaa ja symboloi hienosti meren ympäröimää kaupunkia. Kuullaan myös uskomaton tarina tämän maailman kuuluisimman oopperatalon synnystä. Rakennuksen on suunnitellut tanskalainen arkkitehti John Utzon, joka voitti urallaan useita arkkitehtuuripalkintoja. Iltapäivällä palataan laivalle lounaalle. (TH)

8.-9. päivä 7.-8.4.2021
Meripäivä
Kaksi ihanaa meripäivää laivan palveluista nauttien. (TH)

10.päivä 9.4.2021
Kauneinta Uutta-Seelantia - Bay of Islands

Bay of Islands on yksi Uuden-Seelannin suosituimmista ja kauneimmista alueista. Pohjoissaarella sijaitseva alue käsittää 144 saarta, ja sen poukamissa viihtyvät niin delfiinit kuin valaatkin. Useita lisämaksullisia laivayhtiön retkiä saatavilla.(TH)

11. päivä 10.4.2021
Auckland - purjeiden kaupunki
Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki, ja meren ympäröimänä tunnetaan myös nimellä City of Sails, Purjeiden kaupunki. Kaupunkikiertoajelu ja lounas eteläisen pallonpuoliskon korkeimmassa rakennuksessa, Sky Towerissa. Näköalatasanteella lisää jännitystä antaa lasilattia. (TH)

12.- 14. päivä 11.4- 13.4.2021
Meripäivät

Meripäiviä laivan palveluista nauttien. Kansainvälinen vuorokausiraja ylitetään 11.4. (TH)

15. päivä 14.4.2021
Trooppinen Tahiti

Ranskan Polynesialle kuuluva suurin saari tarjoaa turkoosinsinisten laguunien lisäksi monenlaista nähtävää, mustahiekkaisesta rannasta Gauguinin museoon. Pääkaupunki Papeeten putiikeissa tai markkinoilla on mahdollista tehdä ostoksia, ja kaupoista löytyy mm. Tyynenmeren helmiä. Useita lisämaksullisia laivayhtiön retkiä saatavilla (TH)

16. päivä 15.4.2021
Bora Bora

Upea saari keskellä Tyyntämerta. Turkoosinsininen meri ympäröi valkohiekkaisia rantoja ja houkuttelee viettämään leppoisaa rantapäivää meren äärellä. Saari tunnetaan myös nimellä “Mai te Bora”, Jumalten luoma. (TH)

17.-21. päivä 16.-20.4.2021
Meripäivä

Viisi ihanaa meripäivää laivan palveluista nauttien. (TH)

22. päivä 21.4.2021
Maui, Lahaina, Havaiji

Saavutaan tälle Havaijin suosituimmalle saarelle, jolta löytyy sademetsiä, valkohiekkaisia rantoja ja kirkkaita vesiä. Mahdollisuus nauttia saaresta omatoimisesti tai osallistua laivayhtiön moniin lisämaksullisiin retkiin, esimerkiksi Haleakalan tulivuorelle, jonka kraatteri on maailman suurin. (TH)

23.päivä 22.4.2021
Honolulu, Havaiji
Saavutaan risteilyn päätepisteeseen Havaijin osavaltion pääkaupunkiin, Honoluluun. Kiertoajelulla tutustutaan aluksi Honolulun hallinnolliseen ja kaupalliseen osaan sekä Waikiki Beachin alueeseen. Vierailu myös kuuluisassa Pearl Harborissa ja retki Arizona-muistomerkille. Arizona-laiva on yksi monista tuhoutuneista aluksista japanilaisten tehtyä hyökkäyksen Pearl Harboriin. Lounas ja majoittuminen. (A,L)

24. päivä 23.4.2021
Jäähyväisillallinen
Päivä vapaa omatoimiseen tutustumiseen. Melkein kuukauden kestänyt matka alkaa tulla päätökseen, on jäähyväisillallisen aika. (A,P)

25. päivä 24.4.2021
Lento aamulla Honolulusta Los Angelesiin, jossa yövytään. 

26. päivä 25.4.2021
Kiertoajelu Los Angelesissa ennen kuljetusta lentokentälle, josta suora lento Helsinkiin.

27.päivä 26.4.2021
Lento laskeutuu Helsinkiin alkuillasta.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
31.3. Helsinki – Tokio klo 17.45 – 09.10+1(1.4.)
2.4. Tokio – Merlbourne klo 10.30 – 22.55
24.4. Honolulu – Los Angeles klo 07.10 – 15.45
25.4. Los Angeles – Helsinki klo 19.30 – 16.05+1 (26.4.)

 

Majoitus
Melbourne, 1 yö. The Savoy Hotel on Little Collins ****

Celebrity Eclipse, 19 yötä
Laiva aloitti liikennöinnin 2010 ja se on remontoitu vuonna 2015. Solstice-luokan alukset ovat Celebrity Cruisesin suurimmat ja uusimmat, joissa on erityisesti kiinnitetty huomiota sisustukseen. Varustamon päämäärä on ollut tarjota luksusta aluksen suuren ravintola-, viihde- ja aktiviteettitarjonnan avulla. Osa palveluista on tarjolla lisämaksusta. Aluksen sydän on yhdeksän kannen korkuinen atrium, jonka keskivaiheilla keinahtelee elävä puu. Laivassa on kymmenen ravintolaa. Ateriointi neljässä niistä sisältyy risteilylippuun, muissa maksetaan erillinen kattausmaksu.

Honolulu, 2 yötä. Hotellitieto vahvistetaan myöhemmin.

Tokio, menomatka 1 yö lentokenttähotelli. Hotellitieto vahvistetaan myöhemmin.
Los Angeles, paluumatka 1 yö
. Hotellitieto vahvistetaan myöhemmin.


Hytit
Majoitus parvekkeellisissa kahden hengen hyteissä (1C), hyttien koko 18 m2, parvekkeen koko 5 m2.

Lisämaksusta
• laivan erikoisravintoloiden kattausmaksut, kysy lisätiedot toimistostamme
• Lomalinjan ja laivayhtiön lisämaksulliset retket. Laivayhtiön retket ovat englanninkielisiä.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Matkan hinta on toistaiseksi alustava ja vahvistetaan noin 11 kk ennen matkaa.

Ryhmän minimikoko 15.

Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen.

VIISUMITIEDOT

Australian viisumi (ETAS)
Passikopio, kotiosoite, matkapuhelinnumero ja matkustajan sähköpostiosoite toimitettava joko postitse Lomalinja, Aleksanterinkatu 12, 00170 Helsinki tai sähköpostitse matkustaja@lomalinja.fi viimeistään 6 viikkoa ennen matkaa. Mikäli haluatte lähettää tiedot suojattuina, otattehan yhteyttä toimistoomme. Viisumi sisältyy matkan hintaan.

Uuden-Seelannin matkustuslupa (NZeTA)
Suomen kansalainen tarvitsee sähköisen matkustusluvan (NZeTA) matkustaessaan Uuteen-Seelantiin. Hakemuksen voi lähettää ETA-mobiilisovelluksesta tai Uuden-Seelannin viranomaisten sivuilla, https://nzeta.immigration.govt.nz/. Sähköinen matkustuslupa maksaa 9-12 NZD ja samaan aikaan matkustajilta veloitetaan myös turistivero 35 NZD. Sähköinen matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta.

Yhdysvaltojen matkustuslupa (ESTA)
Yhdysvallat  vaatii online-rekisteröitymistä eli sähköistä matkustuslupaa. Kukin matkustaja hakee matkustuslupaa netissä viimeistään 72 tuntia ennen matkan alkua. Osoite: https://esta.cbp.dhs.gov/  Järjestelmä on suomenkielinen. ESTA on voimassa 2 vuotta, jonka aikana voi matkustaa maahan useammankin kerran. ESTAn joitakin tietoja voi myös päivittää. Etukäteisrekisteröityminen on pakollista kaikille, jotka matkustavat ilman viisumia. Matkustusluvan hinta on 14 USD. Maksu peritään lomakkeen täytön yhteydessä luottokorttimaksuna. Myös lapsista on tehtävä omat anomukset. Jos vastaus on myönteinen, voi luvan anoja matkustaa Yhdysvaltoihin ilman viisumia edellyttäen, että viisumivapauden muut ehdot toteutuvat. Henkilöillä, joilla on passissaan Yhdysvaltain voimassaoleva viisumi, ei tarvitse rekisteröityä ESTA-järjestelmässä. Jos lupaa ei myönnetä, tulee teidän hakea viisumia. Helsingissä Yhdysvaltain konsulaatin viisumianomusten käsittelyaika on yleensä vähintään kuukausi.

Huom! Mikäli olette vierailleet 1.3.2011 jälkeen Iranissa, Irakissa, Syyriassa, Sudanissa, Somaliassa, Jemenissä tai Libyassa, tarvitsette matkalle USA:n viisumin. Se vaaditaan voimassa olevasta sähköisestä matkustusluvasta huolimatta. Mahdollisesta lisäviisumista aiheutuvat kulut eivät sisälly matkan hintaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

HUOM! Risteilyvarustamot ovat ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin koronaviruksesta johtuen.
LUE LISÄÄ varustamon sivuilta

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.