Reinin aarteet Amsterdamista Baseliin 6.-14.4.2019

Amsterdam - Emmerich am Rhein - Wesel - Köln - Mainz - Strasbourg - Colmar - Basel - Zürich

Risteily kauniilla Reinillä neljän valtion mielenkiintoisiin vanhoihin kaupunkeihin. Tutuiksi tulevat myös Keukenhofin upea kukkapuisto, Colmarin kaunis kaupunki ja Unterlinden-museo, Gutenberg-museo ja Arnheimin idyllinen ulkoilmamuseo tuulimyllyineen. Kaunista luontoa voi ihailla laivan lipuessa pitkin jokea - samalla laivan ohjelmasta ja ruoista nauttien.

Asiantuntijan matkassa 

Lehtovirta Lauri

Lehtovirta Lauri, Asiantuntijaopas

Matkaopas, jolla on vuosien kokemus matkailualalla, erityisesti Aasiassa. Laurille erityisen mielenkiintoista kerrottavaa ovat alueiden kulttuurihistoria, uskonnot, kansan elä ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen hytissä
  • ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
  • ruokajuomat ja tervetulococktail
  • baarin juomat lukuun ottamatta samppanjaa ja viinilistan viinejä
  • satamamaksut
  • suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan

2 296 €/hlö ikkunallisessa hytissä (A2)
2 426 €/hlö hytissä ranskalainen parveke (LUX)
2 464 €/hlö yhden hengen hytti (S1)


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 6.4.
Lento Amsterdamiin ja majoittuminen laivalle
Aamulento Helsingistä Amsterdamiin, jossa opas ja bussi ovat ryhmää vastassa. Kuljetus satamaan ja majoittuminen laivalle. Ennen illallista nautitaan cocktailit laivan päällystön esittäytyessä. (P)

2.päivä 7.4.
Amsterdam
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Amsterdamin nähtävyyksiin kiertoajelulla ja kävellen. Laivalla nautitun lounaan jälkeen lähdetään ihastelemaan Keukenhofin puiston upeita tulppaani- ja hyasintti-istutuksia. Laivalla illallinen ja iltaohjelmaa. (A, L,P)

3. päivä 8.4.
Emmerich am Rhein ja Arnheimin ulkoilmamuseo

Aamiainen laivalla. Opastettu retki Arnheimin viehättävään ulkoilmamuseoon, joka on kuin entisajan hollantilaiskylä tuulimyllyineen ja sievine taloineen. Retken aikana laiva siirtyy Emmerich am Rheinista Weseliin, jonne bussi tuo retkeläiset ulkoilmamuseoon tutustumisen jälkeen. Iltapäivällä laiva jatkaa matkaa kohti Düsseldorfia, tällöin on hyvää aikaa nauttia maisemista ja laivan ohjelmasta. (A, L,P)

4. päivä 9.4.
Köln
Laiva lähtee aikaisin aamulla kohti Kölniä, jossa tehdään opastettu kaupunkikierros. Matka jatkuu Koblenziin, jonne saavutaan illansuussa. Omaa aikaa vaikka kävellä Reinin ja Moselin yhtymäkohdassa sijaitsevalle kuuluisalle Deutsches Eckelle ihailemaan Saksan ensimmäisen keisarin Wilhelm I:n näyttävää ratsastajapatsasta. (A ,L,P)

5. päivä 10.4.
Kauneinta Reiniä, Mainz ja Gutenberg-museo
Matka Koblenzista Mainziin on kauneinta Reiniä. Iltapäivällä saavutaan Mainziin, jossa opastettu kaupunkikierros ja vierailu Gutenberg-museossa. Iltaohjelmaa laivalla. (A, L,P)

6. päivä 11.4.
Strasbourg
Strasbourgiin saavutaan iltapäivällä. Opastettu tutustumiskierros kaupungilla. Gaalaillallinen laivalla. Laiva jatkaa matkaa kohti Breisachia. (A, L,P)

7.päivä 12.4.
Colmar ja Unterlinden-museo
Aamiaisen jälkeen omaa aikaa tutustua pieneen Breisachiin, jonka kaupunkikuvaa hallitsee romaaninen Pyhän Tapanin katedraali. Lounaan jälkeen retki Colmarin kauniiseen keskiaikaiseen kaupunkiin. Retken aikana vieraillaan myös Unterlinden-museossa. Museo perustettiin jo vuonna 1849 1200-luvulta peräisin olevaan dominikaaniseen nunnaluostariin. Iltaohjelmaa laivalla. (A, L,P)

8.päivä 13.4.
Basel ja Reinin putoukset
Aamupäivällä opastettu kaupunkikierros Baselissa. Lounaan jälkeen retki Reinin putouksille, jotka kuuluvat Sveitsin näyttävimpien nähtävyyksien joukkoon. Iltaohjelmaa laivalla. (A, L, P)

9.päivä 14.4.
Paluulento Helsinkiin
Aamiaisen jälkeen kuljetus Zürichiin, jossa vapaa-aikaa. Iltapäivällä ajo lentokentälle, josta lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Amsterdam 08.10 – 09.40 Finnair
Zürich – Helsinki 18.50 – 22.10 FinnairLaiva
M/s Douce France on rakennettu vuonna 1997 ja uudistettu 2017. Se on 110 metriä pitkä ja 11 metriä leveä. Laivassa on 55 hyttiä ja tilaa 106 matkustajalle. Laivalla on loungebaari, jossa tanssilattia, ruokasali, baari, tilava aurinkokansi aurinkotuoleilla, matkamuistomyymälä, ilmastointi ja WiFi. Laiva-ateriat: buffet-aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan pöytiin (1-2 lounasta buffet).

Hytit
Kaikissa hyteissä on suihku ja wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV ja tallelokero. Laivan virta on 220 V. Hyteissä on WiFi, joka toimii rajoitetusti.

LUX-hytit sijaitsevat yläkannella, ja niissä on ranskalainen parveke ja iso ikkuna. Hytit ovat 14,5m2.
A-hytit sijaitsevat pääkannella ja niissä on kaksi isoa ikkunaa, joista toisen voi aukaista. Hytit ovat 14,5m2.
S-hytti yhden hengen hytti pääkannella, ikkuna ja ranskalainen parveke. Hytit ovat 9,8 m2.


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan.Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.