Risteillen Singaporesta Dubaihin 14.2. - 2.3.2020

Singapore - Phuket, Thaimaa - Colombo, Sri Lanka - Kochi, Intia - Goa, Intia - Mumbai, Intia - Muscat, Oman - Dubai, Arabiemiraatit

Celebrity Constellationin risteilyllä tutustutaan Aasian ja Lähi-idän kuuluisiin kohteisiin – huippumoderniin Singaporeen, supersuosittuun Phuketiin sekä Dubain keidaskaupunkiin. Siirtomaahistoria tulee tutuksi risteilyn edetessä trooppiselle Sri Lankan saarelle ja Intian eksoottiselle länsirannikolle. Upea risteily, joka muistetaan pitkään!

Asiantuntijan matkassa 

Fleury Raija

Fleury Raija, asiantuntijaopas

Raija on luotsannut ryhmiä maailmalla kymmeniä vuosia, Helsinki-oppaana myös kotimaassa. Raija omaa erinomaisen kielitaidon, ja opastaakin monissa eri maissa. Ranska ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • lentokenttä- ja satamakuljetukset sekä kiertoajelu Singaporessa ja Dubaissa
  • majoitus kahden hengen huoneessa Singaporessa, sis. aamiaisen
  • 15 yön risteily valitussa hyttiluokassa
  • täysihoito ja Classic-juomapaketti laivalla
  • palvelumaksut ja verot laivalla
  • asiantuntijaoppaan palvelut risteilyn ajan

3 898 €/hlö merinäköalahytissä, kansi 6
4 448 €/hlö parvekehytissä, kansi 7


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 14.2.
Lento Helsingistä Singaporeen.

2. päivä, 15.2.
Saapuminen Singaporeen. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

3. päivä, 16.2.
Lähtö risteilylle Singaporesta
Aamiaisen jälkeen lähtö Singaporen kaupunkikierrokselle, jolla nähdään tärkeimmät nähtävyydet ja alueet. Singapore on jännittävä sekoitus vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Vaikuttavin näkymä on Marina Bay moderneine pilvenpiirtäjineen. Lounas retken aikana. Kuljetus Celebrity Constellation -laivalle, risteily alkaa klo 20. (TH)

4. päivä, 17.2.
Merellä
Koko päivä aikaa nauttia laivan lukuisista palveluista, altaista ja auringonotosta. Laiva on paitsi mahtava herkkujen ja baarien maailma, myös vertaansa vailla oleva huvikeskus, jonka viihdetarjonta on hyvin antoisa. Hieno show teatterissa täydentää mahtavan meripäivän. (TH)

5. päivä, 18.2.
Phuket, Thaimaa

Saavutaan Thaimaan suosittuun lomakohteeseen, Phuketiin. Nauti rennosta päivästä jollakin Phuketin valkohiekkaisista rannoista tai osallistu retkelle. (TH)

6. - 7. päivä, 19.-20.2.
Merellä (TH)

8. päivä, 21.2.
Colombo, Sri Lanka
Saavutaan Colomboon, Sri Lankan pääkaupunkiin, jossa vanha kohtaa uuden. Tutustutaan siirtomaa-ajan arkkitehtuuriin, käydään markkinoilla ja buddhalaisessa temppelissä. (TH)

9. päivä, 22.2.
Kochi, Intia
Kochi on vauraan Keralan osavaltion kulttuurikaupunki ja suuri satama, jolla on pitkä kaupankäynnin historia. Täältä on lähtenyt mm. mausteita kaikkialle maailmaan. Kochista tuli aikoinaan ensimmäinen Intian eurooppalainen kaupunki, kun portugalilaiset asettuivat tänne 1400-luvulla. Tutustutaan vanhaan Kochiin kävellen. Illalla ihaillaan Intian valtameren hienoa auringonlaskua Kochin rannalla. Mahdollisuus osallistua perinteiseen Kathakali-tanssiesitykseen ennen kuin risteily jatkuu. (TH)
 
10. päivä, 23.2.
Merellä (TH)

11. päivä, 24.2.
Goa, Intia
Saavutaan Goaan, Intian pienimpään osavaltioon ja suosittuun lomakohteeseen. Goa oli 400 vuotta Portugalin siirtomaa ja se näkyy edelleen. Goasta tulee yleensä mieleen hipsterit, vaikka se aika on jo takana. Jotain siitäkin ajasta on jäänyt elämään, sillä Goalle tullaan edelleen pääasiassa rentoutumaan ja nauttimaan rantaelämästä. (TH)

12. - 13. päivä, 25.2. - 26.2.
Mumbai, Intia
Mumbaissa vietetään kaksi päivää. Mumbai on asukasluvultaan Intian suurin kaupunki - Suur-Mumbain alueella asuu arviolta yli 20 miljoonaa ihmistä. Se on maan talouselämän ja viihdeteollisuuden keskus. Retkellä ajetaan Mumbain pitkää merenrantatietä ja nähdään mm. suuri Gateway of India -portti, Colaban markkina-alue, jättimäinen ulkoilmapesula Dhobi Ghat ja Prince of Wales -museo. (TH)

14. - 15. päivä, 27. - 28.2.
Merellä (TH)

16. päivä, 29.2.
Muscat, Oman
200-luvulta peräisin oleva Muscat on yksi alueen vanhimmista kaupungeista. Perinteinen arabialainen kulttuuri välittyy täällä aidosti, upeat moskeijat ja palatsit hurmaavat, ja vanhan kaupungin kujilla päästään hyppäämään ajassa taaksepäin. (TH)

17. päivä, 1.3.
Dubai, Arabiemiraatit
Laiva saapuu päätesatamaansa Dubaihin. Se on moderni keidas keskellä erämaata, täällä mikään ei ole pientä! Lähtö Dubain kaupunkikierrokselle, jolla nähdään palmusaari Jumeirah, käydään Emiratesin ostoskeskuksessa ja maailman suurimpana pidetyssä Dubai Mall -ostoskeskuksessa, joka on rakennettu kiinni Dubain korkeimpaan rakennukseen, Burj Khalifaan. Viimeinen yö yövytään vielä laivalla Dubaissa. (TH)

18. päivä, 2.3.
Kotimatka

Kuljetus Dubain lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Finnair
Helsinki - Singapore  23.55 - 17.15 (+1)
Dubai - Helsinki          17.40 - 22.10


Hotelli
Singapore, Park Hotel Clarke Quay ****


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone ja hytti 1 690 € (merinäköalahytti), 2 150 € (parvekehytti)
• laivan järjestämät retket (tiedot päivitetään tälle sivulle myöhemmin)
• laivan lisämaksulliset palvelut, kuten spa-hoidot tai erikoisravintoloiden kattausmaksut

Laiva
Celebrity Constellation

Hytit: Merinäköalahytit (kategoria 04) sijaitsevat kannella 6 ja parvekehytit (2A) kannella 7. Hytissä Queen-size parivuode, jonka saa pyydettäessä myös kahdeksi erilliseksi vuoteeksi.

Laiva-aikataulu

16.2. lähtö Singaporesta 20.00
17.2. merellä
18.2. Phuket, Thaimaa 07.00 - 17.00
19.2. merellä
20.2. merellä
21.2. Colombo, Sri Lanka 07.00 - 16.00
22.2. Kochi, Intia 12.00 - 21.00
23.2. merellä
24.2. Goa, Intia 07.00 - 17.00
25.2. Mumbai, Intia, saapuminen 10.00
26.2. Mumbai, Intia, lähtö 17.00
27.2. merellä
28.2. merellä
29.2. Muscat, Oman 07.00 - 16.00
1.3.   Dubai, Arabiemiraatit, saapuminen 12.00
3.3.   Dubai, Arabiemiraatit


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 3
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.


Muut lisätiedot

Matkan hinta perustuu 1.10.2018 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 20.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.