Risteily Filippiinien ja Vietnamin rannikolla 16.1.-1.2.2021

Hongkong - Manila - Boracay - Puerto Princesa - Hue - Nha Trang - Ho Chi Minh - Singapore

Valkohiekkaisia rantoja ja miljoonakaupunkeja

Celebrity Millennium -risteilijä vie trooppisille Filippiinien saarille Boracaylle ja Palawanille, jotka mainitaan usein maailman kauneimpien rantojen listoilla. Tutustutaan myös Vietnamin mielenkiintoista historiaa täynnä olevaan rannikkoon. Matkan aikana nähdään myös neljä Aasian sykkivää miljoonakaupunkia - Hongkong, Manila, Ho Chi Minh ja Singapore.

Asiantuntijan matkassa 

Viiperi Teppo

Viiperi Teppo, asiantuntijaopas

Virallinen opas, vapaa toimittaja ja monipuolisissa matkailualan tehtävissä työskennellyt iloinen ammattilainen. Teppo on työskennellyt vuosia oppaana ulkomaill ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • lentokenttä- ja satamakuljetukset sekä kiertoajelu Hongkongissa ja Singaporessa
  • 14 yön risteily valitussa hyttiluokassa
  • täysihoito ja Classic-juomapaketti laivalla
  • palvelumaksut ja verot laivalla
  • suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut

3 898 €/hlö  merinäköalahytissä

4 568 €/hlö  parvekehytissä

Matkan hinta vahvistuu helmikuussa 2020.


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 16.1.21
Lento Hongkongiin.

2. päivä, 17.1.21
Hongkong, Kiina

Saapuminen aamulla Hongkongiin. Idän ja lännen sulatusuuni Hongkong on yksi maailman tiheimmin asutuista kaupungeista. Pinta-alaltaan vain hiukan Suomen pääkaupunkiseutua suuremmalla alueella asuu yli 7 miljoonaa asukasta. Upeitten pilvenpiirtäjien lisäksi alueelta löytyy myös perinteisempää kiinalaista elämää. Lähdetään lentoasemalta ja noustaan Hongkongin saarella olevalle Victoria Peakille, josta avautuu upea näköala satamaan ja Kowlooniin. Käydään Aberdeenin kalastajasatamassa tekemässä pieni kierros dzonkki-kalastusveneellä. Kuljetus laivalle, lounas. Illalla nautitaan laivan ohjelmasta sekä hyvästä illallisesta. Risteilyalus viettää ensimmäisen yön Hongkongin satamassa. (L, P)

3. päivä, 18.1.21
Hongkong

Laivan palvelut ovat koko päivän käytössäsi. Mahdollisuus lähteä Hongkongin keskustaan laivayhtiön omilla kuljetuksilla. Celebrity Millennium lähtee risteilylle klo 17.00. (AI)

4. päivä, 19.1.21
Merellä
Koko päivä aikaa nauttia laivan lukuisista palveluista ja uima-altaista laivan seilatessa kohti Filippiinejä. Laiva on paitsi mahtava herkkujen maailma, myös vertaansa vailla oleva huvikeskus, jonka viihdetarjonta on hyvin antoisa. (AI)

5. päivä, 20.1.21
Manila, Filippiinit
Tervetuloa Manilaan, Filippiinien yli 7000 saaresta muodostuvan saaristovaltion pääkaupunkiin. Espanjalaiset hallitsivat saaria yli 300 vuoden ajan, kunnes saaret siirtyivät Yhdysvalloille 1800-luvun lopussa. Maa itsenäistyi vuonna 1946, mutta espanjalaisten ja yhdysvaltalaisten jäljet näkyvät vielä tänäkin päivänä. Mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille. Manilan tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat espanjalainen linnoitus ja Chinatownin vilkkaat markkinat. (AI)

6. päivä, 21.1.21
Boracay, Filippiinit
Saavutaan Boracaylle, Filippiinien lomasaarista suosituimmalle. Kilometrien pituinen valkohiekkainen ranta ja loputon meri tarjoavat mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. (AI)

7. päivä, 22.1.21
Puerto Princesa, Filippiinit
Saavutaan Puerto Princesan satamaan Palawanin saarelle. Palawan tarjoaa luonnon ystäville huikean kauniita maisemia - kiehtovia luolia, maanalaisia jokia, valkohiekkaisia rantoja ja turkoosina välkehtivää vettä. Puhtaissa vesissä viihtyvät delfiinit, kilpikonnat ja rauskut. Mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille ja aktiviteetteihin. Illalla laiva suuntaa kohti Vietnamin rannikkoa. (AI)

8. - 9. päivä, 23.- 24.1.21
Merellä
Aloita päivä aamiaisella vaikkapa omalla parvekkeellasi kimmaltelevaa merta katsellen. Rentoudu altailla ja kauneushoitolassa tai kohota kuntoasi kuntosalilla, josta on upea merinäköala. Iltaisin katsotaan kansainvälisiä viihde-esityksiä ja nautitaan tasokkaista illallisista. (AI)

10. päivä, 25.1.21
Hue, Vietnam
Saavutaan Chan Mayn satamaan. Lisämaksullinen suomeksi opastettu retki Huen kaupunkiin. UNESCO-kohteeksi listattu ja amerikkalaisten tuhoama Keisarillinen kaupunki tarjoaa kurkistuksen Vietnamin viimeisten keisareiden aikaiseen maailmaan. Laajan palatsialueen ytimessä sijaitsee Kielletty kaupunki, jonne aikoinaan oli pääsy sallittu ainoastaan keisarillisen perheen jäsenille. Vieraillaan myös kauniilla paikalla Parfyymijoen pohjoisrannalla sijaitsevalla Thien Mu -pagodalla. Retken aikana paikallinen lounas. (AI)

11. päivä, 26.1.21
Merellä (AI)

12. päivä, 27.1.21
Nha Trang, Vietnam
Saapuminen Nha Trangiin, Vietnamin suosittuun lomakohteeseen. Lisämaksullinen suomeksi opastettu retki alkaa vierailulla  Champa-kansan Po Nagar temppelillä, joka on omistettu hindujen Shiva-jumalalle. Nähdään myös buddhalainen Long Sun pagodi, Nha Trangin katedraali ja käydään paikallisella torilla. Retken aikana paikallinen lounas ja vapaa-aikaa rannalla ennen paluuta laivalle. (AI)

13. päivä, 28.1.21
Ho Chi Minh, Vietnam
Saapuminen Phu Myn satamaan. Lisämaksullinen suomeksi opastettu retki Ho Chi Minhin kaupunkiin, tunnetummalta nimeltään Saigoniin. Retkellä tutustutaan sotamuseoon (War Remnants Museum), johon on tallennettu valokuvin ja esinein Vietnamin sotien aikaisia tapahtumia. Kierroksella nähdään ulkoapäin Vietnamin yhdistymisen palatsi, eurooppalaistyylinen Notre Damen katedraali sekä vanha, kaunis postitoimisto. Lounaan jälkeen käydään vielä vilkkailla Ben Thanhin markkinoilla ennen paluuta laivalle. (AI)

14. päivä, 29.1.21
Merellä (AI)

15. päivä, 30.1.21
Singapore
Celebrity Millennium saapuu Singaporeen klo 18.30. Ensisilmäyksellä tämä timantinmuotoinen saari aivan Malesian rannikon tuntumassa näyttäytyy hyvin modernina ja kaupallisena, mutta kaupunkivaltiosta löytyy myös paljon vanhaa ja aitoa. Viimeinen ilta ja yö laivalla Singaporen satamassa. (AI)

16. päivä, 31.1.21
Singapore

Aamiainen laivalla. Kuljetus Singaporen keskustaan. Kaupunkikierroksella nähdään monikulttuurisen Singaporen tärkeimmät nähtävyydet ja alueet. Pysähdytään Little Indiassa ja Chinatownissa, nähdään värikkäät arabikorttelit. Singaporen vaikuttavin näkymä on kuitenkin moderni Marina Bay pilvenpiirtäjineen. Lounaan jälkeen vapaa-aikaa. Ennen lentokentälle lähtöä nostetaan vielä läksiäismaljat, Singapore slingit, kuuluisan Raffles-hotellin Long Barissa. Yölento Helsinkiin. (A,L)

17. päivä, 1.2.21
Saapuminen Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Finnair
Helsinki - Hongkong 16.55 - 08.40 (+1)
Singapore - Helsinki 23.45 - 06.00 (+1)

Lentoaikataulu vahvistuu helmikuussa 2020.


Laiva
Celebrity Millennium
Laiva aloitti liikennöinnin vuonna 2000 ja se on remontoitu 2019. Laivalla on tarjolla paljon viihdettä aina Broadway-tasoisiin esityksiin asti. Laivalla on kylpylä, Aqua spa, jonka yhteydessä on iso kuntoilualue upealla merinäköalalla. Lisämaksusta saa ylellisiä kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Ylimmillä kansilla sijaitsee kaksi uima-allasta ja porealtaita. Laivan pääravintolassa tarjoillaan joka päivä kolmen ruokalajin lounaita ja illallisia, buffet-ravintolassa on myös monipuolinen noutopöytä. Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä 5–40 USD kattausmaksua vastaan.

Hytit
Hytit on täysin uudistettu vuonna 2019. Hytissä queen-size parivuode, jonka saa pyydettäessä myös kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hyteissä on TV, puhelin, tallelokero, minijääkaappi, hiustenkuivaaja. Hyteissä on säädettävä ilmastointi.

Merinäköalahytit (kategoria 7) sijaitsevat kannella 2. Hytin koko n. 16 m2.
Parvekehytit (kategoria 2A) sijaitsevat kannella 7. Hytin koko n. 19 m2, parveke n. 3,5 m2.


Lisämaksusta
• yhden hengen hytti 1 350 € (merinäköalahytti), 2 100 € (parvekehytti)
• Filippiinien retket (tiedot päivitetään tälle sivulle myöhemmin)
• Vietnamin retket:
 - Hue 92 €
 - Nha Trang 62 €
 - Ho Chi Minh 72 €
• Vietnamin retkipaketti (kaikki kolme retkeä) 215 €
Retkillä vähimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä.

Risteilyaikataulu (sitoumuksetta)
17.1.  Hongkong, sisäänkirjoittautuminen laivalle
18.1.  lähtö Hongkongista klo 17.00
19.1.  merellä
20.1.  Manila, Filippiinit klo 8.30 - 17.30
21.1.  Boracay, Filippiinit klo 8.00 - 17.00
22.1.  Puerto Princesa, Filippiinit klo 8.00 - 17.00
23.1.  merellä
24.1.  merellä
25.1.  Hue (Chan May), Vietnam klo 7.00 - 18.00
26.1.  merellä
27.1.  Nha Trang, Vietnam klo 7.00 - 16.00
28.1.  Ho Chi Minh (Phu My), Vietnam klo 7.30 - 17.30
29.1.  merellä
30.1.  saapuminen Singaporeen klo 18.30, yö laivalla
31.1.  Singapore, uloskirjoittautuminen laivalta


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 3
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

 


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 1.11.2019 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

HUOM! Risteilyvarustamot ovat ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin koronaviruksesta johtuen. //18.2.2020
LUE LISÄÄ varustamon sivuilta

 


Muut lisätiedot

Risteilyohjelma sitoumuksetta. Pakottavien syiden, mm. sääolosuhteiden vuoksi reitti saattaa muuttua, satamien vierailujärjestys vaihtua tai jokin kohde jäädä kokonaan pois. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.