Teemu Keskisarjan matkassa Suuri Pohjan sota Virossa 24.-26.7.2020

Tampere - Helsinki - Tallinna - Narva (1yö) - Riika (1yö) - Tallinna - Helsinki - Tampere

Suuren Pohjan sodan jäljet ovat Baltiassa hyvin näkyvillä. Tallinnan ja Riikan vanhakaupunki, Narvan taistelukenttä. Armottomia rynnäköitä ja piirityksiä, ruttoista leirielämää. Tuhannet suomalaiset voittivat, hävisivät ja kuolivat täällä. Sotahistorian lisäksi matkalla seurataan kulttuuri- ja taloushistorian polkuja. 

Asiantuntijan matkassa 

Keskisarja Teemu

Keskisarja Teemu, asiantuntijaopas

FT Teemu Keskisarja on Suomen ja Pohjoismaiden historian dosentti Helsingin yliopistossa. Keskisarja on tutkinut muun muassa arkielämän historian taitekohtia ja suomalais ...

Tammi Eeva

Tammi Eeva, asiantuntijaopas

Sotahistorioitsija, joka on perehtynyt itsenäisen Suomen käymiin sotiin. On toiminut sotahistoriallisten matkojen oppaana taistelupaikoilla toistakymmentä vuotta mm. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• ohjelman mukaiset bussikuljetukset
• laivamatka Helsinki - Tallinna - Helsinki kansipaikoin
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut
• ohjelman mukaiset tutustumiskäynnit
• asiantuntijaopas Teemu Keskisarjan ja Eeva Tammen opastus matkalla

758 €

 


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 24.7
Bussikuljetus Tampereelta Helsinkiin ja laivamatka Tallinnaan klo 07.30 - 09.30 Tallink Star -aluksella. Buffetaamiainen laivalla. Tallinnassa lyhyt kiertoajelu, jonka jälkeen ajetaan Narvaan. Lounas. Vieraillaan Narvan linnassa ja kierretään bastionit. Majoittuminen hotelliin ja yhteinen illallinen. (A,L,P)

2. päivä, 25.7
Tartto - Riika
Aamiainen hotellissa. Narvasta ajettaessa Riikaan nähdään matkan varrella Tartto, omatoiminen lounastauko. Riikassa kohteina ovat Riian linna, jossa nykyään toimii presidentin kanslia, sekä Ruutitorni, jonka yhteydessä on Latvian sotamuseo. Majoittuminen hotelliin ja yhteinen illallinen. (A,P)

3. päivä, 26.7
Pärnu
Aamiainen. Paluumatkalla Riikasta Tallinnaan poiketaan Pärnussa, missä tehdään pieni kierros. Mahdollisuus omatoimiseen lounaaseen. Matka jatkuu Tallinnaan, josta laivamatka Helsinkiin klo 16.30 - 18.30. Myöhäinen lounas laivamatkan aikana. Helsingistä bussikuljetus Tampereelle. (A,L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Hotellit

Narva, hotelli Narva,*** 1 yö
Hotelli sijaitsee Narvan keskustassa, rautatieaseman ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä, kävelymatkan päässä Narvan linnasta ja Narvajoesta. Huoneissa kaapelitelevisio ja maksuton internetyhteys, suihku, hiustenkuivaaja.
Riika, Mercure Riga Centre hotel,****, 1 yö
Keskeinen sijainti. Huoneissa taulu-tv, ilmastointi, maksuton WiFi, suihku, hiustenkuivaaja.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Bussiaikataulu (sitoumuksetta)
04.00 Tampere, Vanha kirkko
04.25 Toijala, MT 31 ramppi
05.00 Hämeenlinna, Wetterhoff
06.30 Helsinki, Länsiterminaali 2

Laiva-aikataulu
Helsinki - Tallinna 07.30 - 09.30 Star
Tallinna - Helsinki 16.30 - 18.30 Star

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 90 €

 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Muut lisätiedot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.