Teemu Keskisarjan matkassa Tampereelta Raatteen tielle 6. - 9.8.2020

 Tampere-Ilomantsi (1yö)-Lieksa-Kuhmo-Suomussalmi(2 yötä)-Iisalmi-Koljonvirta-Tampere

Suomen kohtalonhetket, pienten ja suurten ihmisten kohtalot Raatteen tiellä sekä muilla Suomussalmen taistelupaikoilla. Tamperelaiset talvisodassa, vuoden 1918 jäljet  sekä Kainuun korpikommunistit ja Stalinin vainojen uhrit. Korpisotaa Ilomantsissa, Lieksassa, vähän tunnettu torjuntavoitto Koljonvirralla.

Asiantuntijan matkassa 

Tammi Eeva

Tammi Eeva, asiantuntijaopas

Sotahistorioitsija, joka on perehtynyt itsenäisen Suomen käymiin sotiin. On toiminut sotahistoriallisten matkojen oppaana taistelupaikoilla toistakymmentä vuotta mm. ...

Keskisarja Teemu

Keskisarja Teemu, asiantuntijaopas

FT Teemu Keskisarja on Suomen ja Pohjoismaiden historian dosentti Helsingin yliopistossa. Keskisarja on tutkinut muun muassa arkielämän historian taitekohtia ja suomalais ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• ohjelman mukaiset bussikuljetukset
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat ja tutustumiskäynnit
• ohjelman mukaiset Teemu Keskisarjan ja Eeva Tammen asiantuntijaopastukset matkalla

698 €


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 6.8.
Ilomantsi
Bussimatka Tampereelta Jyväskylän ja Joensuun kautta Ilomantsiin, missä tarkastellaan talvisodan tapahtumia. Majoittuminen Pogostan Hoviin ja illallinen. (P)

2.päivä, 7.8.
Lieksa, Kuhmo, Suomussalmi
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu kohti Lieksaa, missä perehdytään paikkoihin talvisodan näkökulmasta. Lounaan jälkeen bussimatka jatkuu edelleen Kuhmoon, missä vieraillaan Talvisotamuseossa. Alkuillasta saavutaan Suomussalmelle, majoitutaan Kiannon Kuohuihin ja nautitaan yhteinen illallinen. (A, L, P)

3.päivä, 8.8.
Juntusranta, Raatteen tie
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Suomussalmen kirkonkylän tapahtumiin, jonka jälkeen suunnataan kulku Juntusrantaan ja Arolan tilalle, mikä oli myös tärkeä talvisodan tapahtumapaikka. Lounaan jälkeen matka jatkuu Raatteen tielle, siellä tutustutaan Raatteenportin talvisotamuseoon ja sen näyttelyyn. Kahvit Lottakanttiinissa. Paluu illaksi Kiannon Kuohuihin. (A, L, P)

4.päivä, 9.8.
Turjanlinna, Koljonvirta
Aamiaisen jälkeen tehdään laivaristeily Ilmari Kiannon Turjanlinnaan. Lähtö puolen päivän aikaan kohti Iisalmea, tutustutaan taisteluiden ja tarinoiden Koljonvirtaan. Lounas päivän aikana. Matka jatkuu Jyväskylän kautta Tampereelle. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
6.-7.8. Hotelli Pogostan Hovi, 1 yö. Sijaitsee Ilomantsin kuntakeskuksessa. Uudistuneet majoitus- ja hotellipalvelut avautuivat keväällä 2016. Hotellissa on 18 huonetta yhdestä neljään henkilölle.
Yhteensä majoituspaikkoja on 44. Hotellin saunatilat ovat myös uusittu käyttäen kotimaisia materiaaleja.
7.-9.8. Kylpylähotelli Kiannon Kuohut, 2 yötä. Kylpylähotelli Kiannon Kuohut. Suomussalmen ytimessä. Virkistyskylpylän ja kuntosalin käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Hotellissa yhteensä 70 huonetta. Maksuton WiFi.Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 200 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Ryhmän minimikoko 35.

 


Muut lisätiedot

Lisämaksusta

• yhden hengen huone 150 €

BUSSIAIKATAULU
08.00 Tampere, Vanha kirkko tilausajopysäkki
10.15 Jyväskylä, matkakeskus
11.30 Pieksämäki, lounas
14.30 Joensuu, tauko
18.00 Ilomantsi, hotelli