Wineserver: Samppanjamatka Reimsiin 10.-14.4.2019

Keväällä järjestetään jälleen viinimatka samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen! Tukikohtanamme on vilkas ja eläväinen Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa ostoksille ja illallisille. Tällä kertaa vierailujen painopiste on pienemmissä viljelijätuottajissa.

Matkalla mukana Wineserverin Tomi Naarvala, joka on valinnut ja varannut samppanjatilat. Matkalla ei ole opastusta bussimatkoilla, viinitiloilla englanninkielinen selostus.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot turistiluokassa
• lentokenttäkuljetukset
• yöpyminen kahden hengen huoneessa
• ohjelmassa mainitut retket ja samppanjamaistajaiset
• matkaohjelmassa mainitut ateriat (4 x aamiainen, 2 x lounas)

1 436 €

1. päivä, 10.4.
Mumm-samppanjatalo
Aamulento Pariisiin, josta kuljetus Reimsiin. Iltapäivällä lounas ja vierailu Mumm-samppanjatalolla. Illalla majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa. (L)

2. päivä, 11.4.
Pertois Moriset’n samppanjatalo
Aamulla suuntaamme Côte de Blancsin sydämeen Le Mesnil-Sur-Ogerin kylään vierailemaan Special Clubiin kuuluvalla Pertois Moriset´lla. Special Club on viljelijätuottajien muodostama klubi, johon pääsevät vain laatutietoiset ympäristöystävälliset tuottajat. Vierailun jälkeen lounas läheisessä La Gare ravintolassa. Iltapäivällä on vuorossa vierailu vuonna 1729 perustetulla Ruinart´lla. Ruinart on ensimmäisenä perustettu samppanjatalo ja heidän kellarinsa sijaitsevat Unescon maailmanperintökohteeksi julistetuissa Crayeres kalkkikivikaivoksissa. (A, L)

3. päivä, 12.4.
Avizen kylä ja De Sousan samppanjatalo

Aamupäivällä suuntaamme jälleen Côte de Blancsin alueelle Avizen kylään biodynaamisesti viljellylle De Sousan samppanjatalolle. Iltapäivällä palaamme Reimsiin, jossa vierailemme G.H. Martelin vanhassa kellarissa, joka toimii nykyään museona. (A)

4. päivä, 13.4.
Dumenilin samppanjatalo ja Epernay
Aamulla vierailemme Montagne de Reimsin alueella Special Clubiin kuuluvalla Dumenil viljelijätuottajalla. Iltapäivän vietämme pienessä, mutta Champagnelle tärkeässä Epernayn kaupungissa. Siellä on vapaa-aikaa syödä lounasta, kierrellä kaupungilla ja tehdä ostoksia lukuisissa samppanjaputiikeissa. (A)

5. päivä, 14.4.
Aamupäivällä vapaa-aikaa. Puolen päivän aikaan luovutetaan huoneet ja suunnataan bussilla kohti Pariisin lentokenttää.  Lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lennot (sitoumuksetta)
Helsinki – Pariisi 07.35 - 09.40 Finnair
Pariisi – Helsinki 15.10 - 19.00 Finnair

 

 

 


Hotellit
Mercure Reims Centre
Hyvä keskitasoinen hotelli Reimsin historiallisessa keskustassa.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 200 €


Lisätiedot matkasta: info@winetravel.fi


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.