28.5.2024

Lomalinja Oy

Lomalinja Oy – jo yli 45 vuotta

Vuonna 1977 perustettu Lomalinja tarjoaa vuosittain noin 200 erilaista teemamatkaa, joihin on useita lähtöjä. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Inspiraatiomme ja innoituksemme lähde on ollut halu tuottaa ainutlaatuisia matkoja ihanille asiakkaillemme.

Mukana aina suomenkielinen asiantuntijaopas

Lomalinjan jatkuvasti kasvavan, yli sadan asiantuntijaoppaan joukossa on runsaasti eri alojen spesialisteja. Osaaminen ja tietyn matkateeman asiantuntemus on voinut tulla opintojen tai elämänkokemusten kautta, mutta yhteistä kaikille on valtava määrä matkailualan tietoa ja kokemusta sekä ymmärrystä toimia eri kulttuureissa. Haluamme tarjota sinulle aina parasta – asiantuntijaoppaamme takaavat matkasi onnistumisen ja muistorikkaan elämyksen.

Ota yhteyttä – meillä palvelee
aina ihminen!

Tampere

Patamäenkatu 6
33900 Tampere
010 289 8100
lomalinja@lomalinja.fi

Helsinki

Mannerheiminaukio 1,
Spaces Postitalo
00100 Helsinki
010 289 8102

Anna palautetta

Anna palautetta, ota yhteyttä tai kysy lisää!


Usein kysyttyä

Mitä voin varata Lomalinjan verkkosivuilta? 

Kaikki oman tuotantomme matkat ovat varattavissa verkkosivuillamme. Mikäli et kuitenkaan saa varattua tai löydä haluamaasi matkaa, ota meihin yhteyttä. Muistathan, että voit myös aina pyytää meiltä räätälöidyn tarjouksen omalle ryhmällesi!


Mitä tietoja tarvitaan matkavaraukseen?

Matkavaraukseen tarvitaan vähintään matkustajan nimi (ensimmäinen etunimi ja sukunimi, kuten passissa) sekä yhteystiedot (matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite). Risteilyihin sekä osaan muista matkoista vaaditaan lisäksi syntymäaika. Mahdolliset muut tiedot esim. lentolippujen kirjoitusta tai viisuminhankintaa varten voidaan täydentää erikseen matkavarauksen jälkeen.


Miten maksan matkani, jos varaan sen verkkosivuilta?

Varauksen yhteydessä maksetaan joko ennakkomaksu tai koko matkan hinta, riippuen lähtöpäivän läheisyydestä. Järjestelmä antaa vaihtoehdot automaattisesti. Verkkopankissa voi maksaa suomalaisten pankkien pankkimaksuna, OP Laskulla tai Tililuotolla, luottokortilla (Visa tai Mastercard) sekä mobiilimaksutavoilla (Siirto, MobilePay, Pivo).