28.5.2024

Asiakkaidemme kokemuksia

Tässä muutamia palautteita asiakkailtamme. Tutustu, innostu ja lähde asiantuntijan matkaan!

Kanssamme olet aina asiantuntijan matkassa

Haluamme tarjota Sinulle aina parasta. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me lomalinjalaiset vastaamme myös matkasi onnistumisesta alusta loppuun. Asiantuntijan matkaan on aina helppo lähteä ja meillä onkin runsaasti kanta-asiakkaita.

 • Matka oli upea ja opas Päivi Romun tietämys historiasta teki matkasta ikimuistoisen. Päivi oli myös huolehtivainen ja ystävällinen kaikissa tilanteissa ja kohteissa matkalla. Päiville iso kimppu ruusuja!

  Helena R. – Joulu Roomassa
 • Ihana matka! Ja ihan parhaat oppaat. Juuri sopivasti tekemistä ja omaa aikaa! Hyvät kohteet valittu myös! Helena oli oikea tietopankki, upeaa kuunnella kaijesta niin paljon! Meri myös avulias ja hoiti homman hyvin! Kiitos!

  Marja-Leena K. – Pariisin taianomainen joulu
 • Matkan varaaminen tapahtui täysin netin kautta, joten varsinaista palvelua matkan tilauksessa ei ollut. Varaus ym. sujuivat kyllä hyvin myös netissä. Ruusuja erinomaiselle oppaallemme Päivi Romulle. Hän huolehti hyvin ryhmästä, hänen tietonsa kaupungista ja vierailukohteista on uskomattoman laaja. Hän eläytyi kertomaansa täysin ja mukaansatempaavasti.

 • Erittäin hyvin valitut matkakohteet kiertomatkalla. Opas oli asiantunteva ja kiva. Bussikuski oli avulias ja huumorintajuinen. Ehkä vähän enemmän olisi voinut olla aikaa maihinnousurannikolla, mutta sää oli huono ja johtui varmaan siitä. Erittäin hyvät hotellit.

 • Matkan ohjelma oli monipuolinen, kohteet hyvin valittu ja retkipäivät sopivan mittaisia. Opas huomioi hyvin ryhmäläiset ja heidän asiansa. Hotelli oli hyvä ja siisti, erityismaininta uima-altaasta katolla ja saunasta! Hotelli sijaitsi kivasti rantabulevardilla. Toisaalta hotelli oli kyllä kaukana ravintoloista ja vanhastakaupungista.

 • Matkajärjestelyt olivat hyvät. Hotellin taso, aamiainen ja sijainti hyvä. Liisa Hämäläinen saa arvosanan 5/5. Bussikuljetukset hyvät. Ooppera T ja konsertti loistavia. Minna Lindgren oli loistava. Sanoin ei osaa kuvata hänen merkitystään matkalla, se teki matkasta täydellisen.

 • Kokonaisuudessaan todella myönteistä kaikki. Hotelli, ohjelmat, kuljetukset. Ja ennen kaikkea oppaat Liisa Hämäläinen ja Eeppi Ursin, puhumattakaan Minna Lindgrenistä.

 • Aivan mahtava ryhmä ja upea Riitta matkanjohtajana. Mukavaa yksinmatkustajalle tällaisessa ryhmässä jossa on samanhenkisiä ihmisiä, helppo tutustua uusiin ihmisiin. Matkan aikataulutus sopiva, ei kiire mutta kuitenkin mukavasti mennään eteenpäin.

 • Matka sujui hyvin. Järjestelyt olivat onnistuneet, ja vaellusreitit olivat mielenkiintoiset. Hotelli oli myös ihan hyvä, ja ruoka myös.

 • Matkan ohjelma oli mielenkiintoinen ja patikointi sopivan tasoista, ei liian helppoa. Opas oli aivan loistava!

  Pirkko M. – Alppivaellus Sveitsin sydänmailla